تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 556 از 1042 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض انتخاب سرویس ADSL

ْلام بچه ها

من شمال غرب تهران (پونک) هستم. شاتل، آسیاتک و صبانت پر هستن ظاهرا. گزینه ها اینه: داتک، پارس آنلاین و شهراد (اگه کسی گزینه بهتری داده ممنون میشم یگه). لطفا راهنمایی کنید کدومش بهتره:

پارس آنلاین: ADSL2سه ماهه 32400 تومان، 4.5 گیگ ، مودم: Symphony, Asus, Zyxel, Comtrend

داتک: ADSL سه ماهه 31827 تومان، 5 گیگ، مودم: Dlink

شهراد: حدود 37000 تومان، سرویس اول: 4 ساعت در روز، سرویس دوم: 6 گیگ در سه ماه، مودم: TPlink

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به من فقط بگید چه سرویسی و از کدوم شرکت بگیرم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییت من برا دانلود میخوام یه چیزی باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب
    دانلود
    دوتا گزینه داری
    نامحدود 256 یه بالا
    حجمی سرعت بالا شبانه ریاگان
    یکی از اون گزینه هایی که زدم رو بردار ببر دیگه
    توی نامحدودها ارجحیت با داتک هست یادت نره
    ولی برای حجمی ها از هرکی گرفتی گرفتی زیاد توفیری نیمکنه
    یکی سرعتش بالاست حجمش گرونه مثه شاتل
    یکی سرعتش بالاست ساعتش کمتره مثه صبا
    خر توخره
    من که گفتم نامحدود ولی فکرر جیبت هم باش
    بستگی به جیبت زیاد داره
    چقدر بودجه در میاه میتونی بدی ؟

تو باید فاکتور بدی که چقدر داری که ما نسخه بپیچیم
    وقتی میری دکتر ، دکتر که همه مریضی ها رو شرح نمیده ازت میپرسه دل در داری تهوع داری بعد هم نتیجه رو بهت میگه شما بگو چقدر داری و برای چه کاری که فگتی برای دانلود ..
    هزینه رو هم بگو تا نسخه ات رو پبچیم از مهندسی رفتیم خط پزشکی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دانلود
    دوتا گزینه داری
    نامحدود 256 یه بالا
    حجمی سرعت بالا شبانه ریاگان
    یکی از اون گزینه هایی که زدم رو بردار ببر دیگه
    ولی برای حجمی ها از هرکی گرفتی گرفتی زیاد توفیری نیمکنه
    یکی سرعتش بالاست حجمش گرونه مثه شاتل
    یکی سرعتش بالاست ساعتش کمتره مثه صبا
    خر توخره
    من که گفتم نامحدود ولی فکرر جیبت هم باش
    بستگی به جیبت زیاد داره
    چقدر بودجه در میاه میتونی بدی ؟

تو باید فاکتور بدی که چقدر داری که ما نسخه بپیچیم
    وقتی میری دکتر ، دکتر که همه مریضی ها رو شرح نمیده ازت میپرسه دل در داری تهوع داری بعد هم نتیجه رو بهت میگه شما بگو چقدر داری و برای چه کاری که فگتی برای دانلود ..
    هزینه رو هم بگو تا نسخه ات رو پبچیم از مهندسی رفتیم خط پزشکی
    مناولا که دستت درد نکنه بابت راهنمایی دوما من نمیخوام یک ماه بگیرم میخوام اگه بشه سه ماه بگیرم هزینه اش رو هم نمیدونم چه طوری حساب میکنن چون تا حالا تجربه اش رو ندارم اگه لطف کنی هزینه هاش رو هم بگی ممنونت میشم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه این حرف رو باور کنی تا آخر عمرت پشیمون میشی یادت نره.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چی شد پس؟ من بالا خره از کجا بگیرم؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چی شد پس؟ من بالا خره از کجا بگیرم؟
    برادر عزیز الان قیمت داتک فرق کرده اونی هم که میگه نامحدوده 24 ساعته اگه سکته نکنه و درست کار کنه آبی ازش گرم نمیشه اگه دانلود زیاد داری از شاتل بگیر شبها از 1 تا 7 مجانیه علی الحساب هم بیشتر از یکساله که 5شنبه و جمعه از دم مجانیه سرعتش هم ثابته ولی اگر میبینی قیمت پارس و داتک تقریبا یکیه نه این که کیفیتش هم یکی باشه 128 پارس آنلاین با 139 کیلو بایت در ثانیه میتونی دانلود کنی یعنی ظرف چند ساعت 3 گیگ جیره مایانه رو میتونی دانلود کنی تایم مجانی هم برای تهران نداره ولی از خود داتکیها بپرس سرعتشون چقدره من نمیگم که سو,تفاهم نشه.

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

ay baba in vaziate internet too iran dorost nashod???hanooz hame dargiran

10. این کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه این حرف رو باور کنی تا آخر عمرت پشیمون میشی یادت نره.
    بیا میگن شاهد از غیب رسید !!! ایشون الان مخالف صحبتهای بنده هستن حق هم دارن !! چون داتک برای خیلیها بده (( داداش لطف کن پیش شماره مرکز نام مرکز مخابراتی رو هم بزن که بقیه هم بدونن و داتک رو برای اونجا نگیرن))
    ولی دوست عزیز همین شرکت داتک برای خیلی جاها بهترین گزینه است !!
    خیلی از قدیمیها همین فروم سه چهارساله از این شرکت مییگرن البته برای من نداشت چون میگفت که پورت خالی نداریم..از این مشکلات زیاد نیست

برادر عزیز الان قیمت داتک فرق کرده اونی هم که میگه نامحدوده 24 ساعته اگه سکته نکنه و درست کار کنه آبی ازش گرم نمیشه اگه دانلود زیاد داری از شاتل بگیر شبها از 1 تا 7 مجانیه علی الحساب هم بیشتر از یکساله که 5شنبه و جمعه از دم مجانیه سرعتش هم ثابته ولی اگر میبینی قیمت پارس و داتک تقریبا یکیه نه این که کیفیتش هم یکی باشه 128 پارس آنلاین با 139 کیلو بایت در ثانیه میتونی دانلود کنی یعنی ظرف چند ساعت 3 گیگ جیره مایانه رو میتونی دانلود کنی تایم مجانی هم برای تهران نداره ولی از خود داتکیها بپرس سرعتشون چقدره من نمیگم که سو,تفاهم نشه.
    داداش شما درست میگی ولی وقتی کسی میخواد بره وبگردی حجم کم بیاره چیکار کنه ؟؟ درسته شبها شاتل بهترین گزینه است ولی قیمت حجم رو هم در نظر بگیر هر گیگ ده هزار تومن پول زوره ///نیست ؟

مناولا که دستت درد نکنه بابت راهنمایی دوما من نمیخوام یک ماه بگیرم میخوام اگه بشه سه ماه بگیرم هزینه اش رو هم نمیدونم چه طوری حساب میکنن چون تا حالا تجربه اش رو ندارم اگه لطف کنی هزینه هاش رو هم بگی ممنونت میشم
    خوب هزینه با هزینه فرق میکنه شرکت با شرکت سرویس با سرویس
    باید دید انتخابات چیه ؟
    محل سکونتت رو نوشته همدان ، کیا توی همدان نمایندگی دارن ؟ پارس آنلاین رو میدونم هست و دانلود شبانه داره ولی بازم میگم نامحدود بگیری ضرر نمیکنی دوستانی که حجمی دارن (( مثه خود من که روز اول همه سهمیه رو خوردم )) از این وضع یا ناراحتن یا خوشحال ولی اکثریت ناراحت هستن اگه در طول روز بخوای چیزی دانلود کنی نمیتونی
    شبها اگه دیسکانکتی مکرر داشته باشی باید تا صبح بیدار بمونی و رفع عیب کنی
    خیلی از مشکلات هست که نمیشه همینجوری هم سیستم رو تا صبح به امون خدا رها کرد!!! من میگم آدم روزانه میگیره حالا یه خورده گرونتر ولی با خیال راحت به زندگیش میرسه

اگه 256 میخوای که یه چیز معمولی هست قیمتش رو باید از سایت شرکتها در آورد ببین چه شرکتهایی برای همدان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بابا 256 رو توی شهر شما میده 34 تومن که همین سرویس توی تهران به ندرت گیر میاد
    من فقط اوراکل رو دیدم ///خوب ؟
    به نظرم باید ببینی چه سقف بودجه ای داری و انتخاب کنی
    به نظر من سرویس 256 به بالا برای دانلود کارتو راه میندازه ارجحیت با نامحدوده چون صبح تاشب میندازی رو دانلود
    شبها هم میری میخوابی راحت... طرف حجمی و دانلود شبانه نری بهترین کار رو کردی از ما گفتن بود !!!!!

12. 2 کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بیا میگن شاهد از غیب رسید !!! ایشون الان مخالف صحبتهای بنده هستن حق هم دارن !! چون داتک برای خیلیها بده (( داداش لطف کن پیش شماره مرکز نام مرکز مخابراتی رو هم بزن که بقیه هم بدونن و داتک رو برای اونجا نگیرن))
    ولی دوست عزیز همین شرکت داتک برای خیلی جاها بهترین گزینه است !!
    خیلی از قدیمیها همین فروم سه چهارساله از این شرکت مییگرن البته برای من نداشت چون میگفت که پورت خالی نداریم..از این مشکلات زیاد نیست

داداش شما درست میگی ولی وقتی کسی میخواد بره وبگردی حجم کم بیاره چیکار کنه ؟؟ درسته شبها شاتل بهترین گزینه است ولی قیمت حجم رو هم در نظر بگیر هر گیگ ده هزار تومن پول زوره ///نیست ؟

خوب هزینه با هزینه فرق میکنه شرکت با شرکت سرویس با سرویس
    باید دید انتخابات چیه ؟
    محل سکونتت رو نوشته همدان ، کیا توی همدان نمایندگی دارن ؟ پارس آنلاین رو میدونم هست و دانلود شبانه داره ولی بازم میگم نامحدود بگیری ضرر نمیکنی دوستانی که حجمی دارن (( مثه خود من که روز اول همه سهمیه رو خوردم )) از این وضع یا ناراحتن یا خوشحال ولی اکثریت ناراحت هستن اگه در طول روز بخوای چیزی دانلود کنی نمیتونی
    شبها اگه دیسکانکتی مکرر داشته باشی باید تا صبح بیدار بمونی و رفع عیب کنی
    خیلی از مشکلات هست که نمیشه همینجوری هم سیستم رو تا صبح به امون خدا رها کرد!!! من میگم آدم روزانه میگیره حالا یه خورده گرونتر ولی با خیال راحت به زندگیش میرسه

اگه 256 میخوای که یه چیز معمولی هست قیمتش رو باید از سایت شرکتها در آورد ببین چه شرکتهایی برای همدان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بابا 256 رو توی شهر شما میده 34 تومن که همین سرویس توی تهران به ندرت گیر میاد
    من فقط اوراکل رو دیدم ///خوب ؟
    به نظرم باید ببینی چه سقف بودجه ای داری و انتخاب کنی
    به نظر من سرویس 256 به بالا برای دانلود کارتو راه میندازه ارجحیت با نامحدوده چون صبح تاشب میندازی رو دانلود
    شبها هم میری میخوابی راحت... طرف حجمی و دانلود شبانه نری بهترین کار رو کردی از ما گفتن بود !!!!!

ممنون دوست عزیز باید یگم که شرکتهای لایزر ، صبانت و پارس انلاین تو همدان نمایندگی دارن پارس انلاین که قیمت خون باباشو میگه ولی من دو دلم که از کجا بگیرم . تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •