تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 577 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

سلام میخوام اوبونتو رو کنار وین۷ نصب کنم ولی پارتیشنا رو تو قسمت پارتیشن بندی اوبونتو شناسایی نمیکنه
    شما احتمالا دو تا پارتیشن Extended دارید.این یه باگه که متاسفانه هنوز رفع نشده.ولی با پارتیشن بندی تو ویندوز درست میشه.نرم افزار EaseUS Partition manager رو بگیرید و یه عکس از صفحه ی اصلیش بذارید.بعد بهتون میگم که چطور پارتیشن بندی کنید تا درست شه.

================================================== ========================

با سلام ...

من دارم روی پروژه ای در لینوکس کار میکنم که شدیدا به بلوتوث محتاج هست ...

هیچ میکلی با اتصال و استفاده ندارم ولی سرعت ارسال فایل در اوبونتو تقریبا 5 برابر کمتر از ویندوز هست ... خیلی خیلی کنده ...

واقعا چرا ؟ آیا مشکل بلوز هست یا دانگل هایی که تو ایران هست خوب پشتیبانی نمیشه ...

برای مثال من یک فایل 7MB رو در ویندوز به یک گوشی فرستادم با مدت حدود 45 ثانیه ولی همین فایل رو در اوبونتو حدود 2 دقیقه و 40 ثانیه طول کشید ...

من از ussp_push جهت ارسال در اوبونتو استفاده کردم ...

لطفا شما هم تست کنید و تایید کنید که آیا فقط مشکل من هست یا مشکل همگانی هست ؟

با تشکر
    از برنامه ی blueman استفاده کنید، کد زیر رو تو ترمینال بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتر رو بزنید و رمزتون رو وارد کنید.بعد توی منوی بالای صفحه bluetooth manager رو سرچ کنید.توی بیشتر فروم های خارجی مشکل با نصب این برنامه حل شده...
    Last edited by Ali_RNT; 29-12-2014 at 21:41.

2. 3 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام علی آقا

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

فکر نکنم با همین سه پارتیشن مشکلی باشه.DVD اوبونتو رو بوت کنید و Start ubuntu without installing رو بزنید و از منوی بالا سمت چپ gparted رو سرچ کنید.ببینید اون درایو ها رو نشون میده یا نه؟

احتمالا شما باید اون درایو آخر رو به درایو G اضافه کنید.ولی چون مطمئن نیستم فعلا همون جمله که زیرش خط کشیده شده رو تست کنید تا با دوستان مشورت کنم...

5. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخوام اوبونتو رو کنار وین۷ نصب کنم ولی پارتیشنا رو تو قسمت پارتیشن بندی اوبونتو شناسایی نمیکنه

سلام .

هارد ديسك مورد بصورت Dynamic هست ، پيشنهاد ميكنم به Basic كانورت كنيد كه احتمالاً مشكلتان برطرف ميشود .

براي كانورت كردن به Basic ميتونيد طبق مراحل گفته شده در پست زير عمل كنيد كه البته لازم هست اطلاعات مهم موجود در پارتيشنها را به جاي ديگري (مثلاً هارد ديسك اكسترنال) منتقل كنيد چون در مرحله اجراي دستور delete volume پارتيشنها حذف و در نتيجه كليه اطلاعات از بين ميروند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و يا اينكه از برنامه AOMEI Dynamic Disk Manager Pro Edition براي كانورت از Dynamic به Basic استفاده كنيد كه اطلاعات از بين نميرود ولي بازهم توصيه ميكنم از اطلاعات مهم يك كپي در جاي ديگري داشته باشيد .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان همزمان نمیشه چند میز کار رو نصب کرد؟ سوال دومم هم اینه که من قبلا kubuntu رو نصب کردم روی Ubuntu 12.04 بعدش امروز از اون میزکار Logout کردم و از اون بخش مربوطه توی صفحه لاگین رفتم به همون میز کار اصلی Ubuntu بعدش از اونجا خواستم به ورژن جدید آپگرید کنم همش اررور میداد! فکر میکنم مربوط به همین kubuntu باشه چون چیز خاص دیگه ای نصب نیست که این مشکل رو ایجاد کنه. جریان چیه به نظرتون؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان همزمان نمیشه چند میز کار رو نصب کرد؟ سوال دومم هم اینه که من قبلا kubuntu رو نصب کردم روی Ubuntu 12.04 بعدش امروز از اون میزکار Logout کردم و از اون بخش مربوطه توی صفحه لاگین رفتم به همون میز کار اصلی Ubuntu بعدش از اونجا خواستم به ورژن جدید آپگرید کنم همش اررور میداد! فکر میکنم مربوط به همین kubuntu باشه چون چیز خاص دیگه ای نصب نیست که این مشکل رو ایجاد کنه. جریان چیه به نظرتون؟
    میشه چند میزکار رو با هم نصب کرد. متن اروری که دریافت میکنید رو اینجا بنویسید لطفا .

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میشه چند میزکار رو با هم نصب کرد. متن اروری که دریافت میکنید رو اینجا بنویسید لطفا .
    متن اررور رو دیگه ندارم چون kubuntu اینا رو کلا پاک کردم و دارم الان آپگرید میکنم. فقط یک سوال دیگه من طبق توضیحات این لینک زیر اومدم kubuntu رو پاک کردم ولی بعدش یک دفعه فایرفاکس پرید!! صفحه لود شدن اولیه سیستم عامل هم شکل و شمایلش عوض شد!! طبق دستور اول لینک زیر همونی که 17 تا مثبت گرفته عمل کردم، درست بوده اینکارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مجددا سلام باز منم، این چند روز خیلی اذیتتون کردم
    بلاخره تونستم هاردمو بیسیک کنم و اوبونتو رو در کنار ویندوز ۷ بنصبم ولی وقتی عملیات نصب تموم میشه و ریستارت میشه سیستم اوبونتو بالا نمیاد
    روی اوبونتو ک کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد با متن زیر :
    initialize variable space...
    starting emain...

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

منوی بوتتون گزینه ی Recoveruy mode یا چیزی شبیه به اون داره؟ اونو امتحان کنید ببینید بوت میشه یا نه.

13. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منوی بوتتون گزینه ی Recoveruy mode یا چیزی شبیه به اون داره؟ اونو امتحان کنید ببینید بوت میشه یا نه.
    گذینه ویندوز، لینوکس و پایینشون هم diagnostics tools

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •