آره .خوبه.من 385 قیمت دارم.
به نظرم گارانتی لازم ندارن محصولات اپل
آره .خوبه.من 385 قیمت دارم.
به نظرم گارانتی لازم ندارن محصولات اپل
سلام دوستان
خریدم ...32 گیگ -385
خیلی باحاله . برای من ورزن 4.2.1 هست چه جوری آپدیت کنم به 4.3.3 ؟راستی آیتونز رو از خود سایت اپل دارم میگیرم : نسخه ی 10.4
یکی گفت به آیتونز نصب کنی خودش پیغام آپدیت میده ...همینه ؟
راستی آیپاد تاچ خصوصیت اینو داره که چند تا برنامه باهم باز باشه ؟
راستی شارژ با بق خون چه جوریه ؟
ممنون
دوستان آیتونز 10.4 آیپاد منو نمیشناسه ..پیغام آپدیت میده ...کلیک می کنم ...خیلی کند حرکت می کنه ...همین جوریه ؟
ابدیت نکن چون فقط میتونی بری به 4.3.4 که جیلبرک درستی نداره
رو همین 4.2.1 جیل کن
دوستان من کلی سرچ کردم درباره ی آیتونز ....آیتونز من 10.4 هست . آهنگا رو انتخاب می کنم . با مشخصات آتریست و آلبوم و ... اما نمی دونم چه جوری تو گوشی خالی کنم ؟ کمک کنید ممنون میشم
راستی اگه با همین 4.2.1 کار کنم مشکی پیش نمیاد ؟
مبارکه..........
برای آپدیت فکر کنم به آخرین ورژن آپدیت میکنه که الان 4.3.4 هست.و 4.3.4 الان جیلبریک درسته حسابی و براش نیومده........ جیلبریکش به صورت تترد(با هر بار خاموش کردن باید دوباره جیل بشه) هست و باید بار Redsnow جیل کنید.......
یا همین 4.2.1 رو جیل کنید.
آره فکر کنم از ios 4 به بعد مولتی تسک شده.....و میتونه برنامه ها رو مینیمایز کنه
اینو نفهمیدم چیه :
راستی شارژ با بق خون چه جوریه ؟
Last edited by amirrezan95; 25-07-2011 at 23:57.
الان آیتونز آیپاد شما رو میشناسه ؟ سمت چپ آیتونز میاد اسم آیپاد و روش کلیک کنی بالا آیتونز صفحات موزیک و .. .میان؟؟؟
سلام
فعلا همین 4.2 رو میزارم . منظور شارژ با برق عادی به غیر از یو اس بی بود ؟
الان اکانت ساختم sync اومد . قبلش نمی یومد .
من هر چی اطلاعات وی پی ان رو وارد می کنم کانکت نمیشه ...چرا ؟
ممنون دوست عزیز ...امیدوارم جبران کنم
خوب باید آداپتور آیپاد رو خریداری کنید برای شارژ با برق.
آره برای اولین بار که دستگاه رو وصل میکنی باید اکانت بسازی و دستگاه رو با هاش اکتیو کنی ( فکر کردم این کارو قبلش انجام دادی)
الان با وایرلس به اینترنت با دستگاه وصل میشین و فقط چیز پی ان کانکت نمیشه یا کلا کانکت نمیشه به نت؟
یعنی عکسای توی camera rollپاک نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)