تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 905 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی پرایدهای جدید بعد از5دقیقه آمپر دما دقیقا وسط میاددر صورتی که من ماشین قبلیم تو تابستون حداقل دوساعت با کار میکرد می اومد رو وسط تو زمستون هم اصلا به وسط نمیرسه اینا آمپراشون مشکل دارن یا نه واقعا تو این سری یور4 se دما واقعا میره بالا?
    ماشین قبلیتون انژکتوری بود یا کاربراتوری
    پراید دمای کاریش رو روی 87 آوردن یعنی اینکه آمپر روی وسط میاد و با فن پاین تر میره و بر می گرده البته بعضی هاش هم بالاتر از وسط هم میرند
    ولی فن و ترموستات رو چک کنید
    البته بر طبق تبلیغ جدید کمپانی سازنده () این ماشین اصلا گرم نمی کنه و ترمز و کولرش هم که...

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره معلوم شد این پودر چی چیه ؟

نکنه آردِ نخودچی مالِ بچه صاب مغازه هست ؟

تو نت هم گشتم چیزی پیدا نکردم .
    نکنه مواد پواده جا مونده ؟

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین قبلیتون انژکتوری بود یا کاربراتوری
    پراید دمای کاریش رو روی 87 آوردن یعنی اینکه آمپر روی وسط میاد و با فن پاین تر میره و بر می گرده البته بعضی هاش هم بالاتر از وسط هم میرند
    ولی فن و ترموستات رو چک کنید
    البته بر طبق تبلیغ جدید کمپانی سازنده () این ماشین اصلا گرم نمی کنه و ترمز و کولرش هم که...
    بله پراید قبلیم مدل 91بود انژکتور هم بود.یعنی چی دمای کاریش روی87آوردن آمپر وسط یعنی دما چنده ولی جالب آمپر وسط فن روشن نمیشه انگار آمپر الکی میره بالا یا اینکه به قول شما فن جوری تنظیم شده باشه که دما بالای 87برسه روشن بشه خوب چه کاریه!!ترمز وکولرش چی!!!
    بخاری شو بگو چیز به این سادگی....

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض درست کار نکردن سیستم امنیتی سمند

سلام
    دزدگیر فابریک ماشینم گاهی اوقات اصلا نمیگیره.بطور کاملا اتفاقی چند دقیقه بعدش که میزنم میگیره !
    ینی فرضا دزدگیر فعاله درا قفله میخوام بازش کنم نمیگیره اما چند دقیقه بعد دوباره میزنم میگیره!!!
    مشکل از باطری ریموت نیست عوض کردم بی فایده بود.
    این اتفاق همیشه نمیفته شاید از هر 50بار یا صدبار یبار اینجوری شه یا بعضی اقات میبینه هر 10بار یبار.اصلا روال مشخصی نداره.
    سمند 83 X7 (پنل سخنگو داره)

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

نه بابا معلوم نشد منم فکر کنم همین که شما میگی باشه البته هنوز وقت نکردم به یک متخصص گرد شناسی نشونش بدم ولی باید از تو ماشین برش دارم یه وقت محکوم به اعدام نشم

8. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

نه بابا معلوم نشد منم فکر کنم همین که شما میگی باشه البته هنوز وقت نکردم به یک متخصص گرد شناسی نشونش بدم ولی باید از تو ماشین برش دارم یه وقت محکوم به اعدام نشم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برادر روشش رو اگر میخوای بدونی اینطوریه :

کفی صندلی عقب رو باز میکنی ، زیر صندلی عقب یه درپوش پلاستیکی گرد هست که راحت در میاد ، اگر هم درپوش رو ندیدی یه ورق آهنیه که دوتا پیچ معمولا آلن خور یا ستاره ای داره که اونها رو باز میکنی و به درپوش پلاستیکی میرسی

در پوش راحت درمیاد

درپوش رو که برداشتی یه سیم سوکت دار هست که به پمپ وصل شده و دوتا شلنگ ورودی و خروجی ، خار سوکت رو با پیچگوشتی یا با دست جدا کنیدو شلنگ ها رو هم همینطور .

شلنگها رو کا خارج کنید مقداری بنزین میریزه که طبیعیه و مشکلی نیست

بعد که اینها رو باز کردید احتمالا پمپ بنزین توسط مهره ی اورینگ بسته شده که با دوتا پیچ گوشتی راحت باز میشه در جهت پاد ساعتگرد

یا اینکه با یه تسمه ی دوار فلزی که معمولا پیچهای آلن خور یا ستاره ای داره

بعد که باز شد پمپ بنزین آزاد میشه و به آرومی باید پمپ رو بالا بکشید

فقط پمپ رو یهویی خارج نکنید چون مقدار زیادی بنزین داخلش هست بلکه به محض اینکه از سطح سوخت موجود در باک جدا شد بالا بیارید و نگه دارید تا بنزین موجود در پمپ خالی بشه در باک

موقع بیرون آوردن هم باید پمپ رو به صورت اریب خارج کنید تا شناور پمپ گیر نکنه به لبه ها

پمپ جدید رو هم طبق روش بالا به صورت معکوس و در همون جهتی که پمپ قبلی بود نصب کنید .

شلنگهای ورودی و خروجی هم به همین ترتیب

موقع انجام مراحل فوق حتما سوئیچ ماشین بسته باشه و ترجیحا سرباطری رو هم باز کنید .

اما خب از اونجایی که بدون آشنایی قبلی میخواید اینکار رو بکنید ، بهتره به مکانیک مراجعه کنید

در ضمن امداد خودرو برای تعویض پمپ بنزین در محل ، فکر نکنم بیشتر از 20 هزار تومان بگیره ( سوای هزینه ایاب ذهاب)

در کل کار سختی نیست ولی خب بدون تجربه ممکنه به مشکل بربخورید ، خصوصا موقع جا زدن پمپ جدید و میزون کردن اورینگ
    خیلی ممنون شما از اون پودر اطلاعی ندارید جریانش چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله پراید قبلیم مدل 91بود انژکتور هم بود.یعنی چی دمای کاریش روی87آوردن آمپر وسط یعنی دما چنده ولی جالب آمپر وسط فن روشن نمیشه انگار آمپر الکی میره بالا یا اینکه به قول شما فن جوری تنظیم شده باشه که دما بالای 87برسه روشن بشه خوب چه کاریه!!ترمز وکولرش چی!!!
    بخاری شو بگو چیز به این سادگی....
    بصورت پیشفرض پراید علامت وسط یعنی 90درجه در این ضورت فن روشن شده و دما را پاین تر می آورد ولی در برخی از پراید ها دیده شده که این امپر یک میلیمتر بالا تر از وسط قرار می گیره
    اما اگه به تازگی این موضوع رو دیدید رسیدگی کنید که آِا فن اصلا روشن می شه یا نه و آیا ترموستات سالمه و حتما اینکه آب رادیاتور رو از درب رادیاتور و نه از مخزن رزرو چک کنید که خالی نشه کف اتاق و رابط ها رو هم از نظر نشتی چک کنید
    دمای بالا برای موتور خطرناکه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دزدگیر فابریک ماشینم گاهی اوقات اصلا نمیگیره.بطور کاملا اتفاقی چند دقیقه بعدش که میزنم میگیره !
    ینی فرضا دزدگیر فعاله درا قفله میخوام بازش کنم نمیگیره اما چند دقیقه بعد دوباره میزنم میگیره!!!
    مشکل از باطری ریموت نیست عوض کردم بی فایده بود.
    این اتفاق همیشه نمیفته شاید از هر 50بار یا صدبار یبار اینجوری شه یا بعضی اقات میبینه هر 10بار یبار.اصلا روال مشخصی نداره.
    سمند 83 X7 (پنل سخنگو داره)
    بله دوست گرامی این مشکل در اون مدل ها وجود داشته و فکر می کنم سیستم ریموتتون سازه پویش باشه
    تنها راهی که جواب داد برای من عوض کردن ریموت و ریسیور هست که البته خیلی هم گرون نیست
    یک مدل ریموت داشت ایران خودرو که کلید های روی اون ( از نظر داخلی میکروسوییچ پلاتینی داشت یعنی در ظاهر وقتی کلید ها رو فشار می دادیم صدای تیک می داد) اگه از اون گیرتون بیاد (دو عدد ریموت همراه با ریسیور) عوض کنید درست می شه

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دوست گرامی این مشکل در اون مدل ها وجود داشته و فکر می کنم سیستم ریموتتون سازه پویش باشه
    تنها راهی که جواب داد برای من عوض کردن ریموت و ریسیور هست که البته خیلی هم گرون نیست
    یک مدل ریموت داشت ایران خودرو که کلید های روی اون ( از نظر داخلی میکروسوییچ پلاتینی داشت یعنی در ظاهر وقتی کلید ها رو فشار می دادیم صدای تیک می داد) اگه از اون گیرتون بیاد (دو عدد ریموت همراه با ریسیور) عوض کنید درست می شه
    ممنون
    ینی بیرون باید بگردم ببینم پیدا میشه یا نه ؟
    چقدر هزینه داره تقریبا؟
    ریموتم اینه :

یه مشکل دیگه هم تازگی پیش اومده اینکه نور صفحه ی پنل سخنگو قطع و وصل میشه.
    با تکون دادن و ضربه وارد کردن به خود صفحه درست میشه.ینی قطع و وصلی داره.
    میخوام بازش کنم ببینم مشکل از کجاشه.بازش کردم اما پنلو نتونستم جدا کنم از پشتش و اینکه اون قسمت صفحه جلویی رو نمیدونم چجوری باز کنم که مشکلی پیش نیاد.
    Last edited by esi222; 13-11-2014 at 14:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •