من یه مدت از اسیاتک داشتم پینگم نمیدونم چرا بالا بود هر چقدرم زنگ میزدم درست نمیشد رفتم بعدش شاتل که اونجام وضعیت رو دیدم دو هفته ای رفتم جای دیگه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من یه مدت از اسیاتک داشتم پینگم نمیدونم چرا بالا بود هر چقدرم زنگ میزدم درست نمیشد رفتم بعدش شاتل که اونجام وضعیت رو دیدم دو هفته ای رفتم جای دیگه
دوستان... مشکل سرعت اینترنت برای همه هست تقریبا! مثل اینکه دارن بساط اینترانت رو درست میکن.
سرعت من دو سه شبه از 120 بالاتر نمیره، سایت P30World الان مثل روز باز میشه ولی بعضی سایت ها نه... به نظرم یه خبرایی از کانال های ارتباطی به بعضی کشورای خاص میاد... آخه سرورهای مختلف توی کشورهای مختلف، سرعتاشون خیلی متفاوته.
ما داریم از تایم اوتی و بی پینگی افسردگی حاد می گیریم شما نگران دستورالعمل زبان فارسی هستی!
امیدوارم یه روز مریضی تایم اوتی بگیری تا علاوه بر نگارش بر املای پست هات هم اثر بزاره
-------------
البته از دیشب پینگ ها بهتر شد و سرعت هم بهتر اما هنوز به حد نرمال نرسیده الان هم اداره هستم نمی دونم وضعیت تو خونه به چه شکل هست
شما مگه سرویس چند مگ دارید که سرعت بالای 120 انتظار دارید؟
اگر 1 مگ دارید که همینه واقعیش،اگر کمتر همخ دارید که خیلی عالیه سرعتتون در طول شب
(اگر رایگان منظورتونه البته)
من 2مگ دارم... تا چند روز پیش سرعتم زیر 200 نمیومد...![]()
والله نمیدونم.با نماینده شهرتون در میون بذارید (اگه حالیشون بشه)
یه سوال از دوستان،من سرویس 5 گیگ داشتم که در کمال ناباوری تمومش کردم
الآن دوباره 2 گیگ شارژ کردم (4 ام سرویسم وصل شده بود).میخواستم یه برنامه معرفی کنین که حساب کتاب دستم باشه
و بشه واسش تعریف کرد که مثلاً 2 تا 8 رو جزو ترافیک حساب نکنه
چنین برنامه ای هس؟
با سلام ..دوستان من امروز رفتم و قرارداد ماتریکس رو کنسل کردم و گفتم خطم رو جمع کنند بخاطر سرعت بد در دانلود و باز نکردن پیج و حالا اومدم شرکت اسیا تک و قرارداد بستم سرعت 128 رو 6 مگ میبندن 4 ماهه 30500 دادم به رانژه کردنش ..حالا بنظرتون خوبه این شرکت آسیا تک ؟؟؟؟
موقعیت پـَ نه پـَ
به نظرت اینترنت 6مگ بدن بت 4 ماه، 30500 بده؟ کیفیت تمام isp ها به شهر و منطقه ی مخابراتیتون بستگی داره.
حالا واقعا اونهایی که از اسیاتک دارن سرویس میگیرن راضی هستن ؟؟؟
من راضیم... بماند که با این افتضاح دو هفته ی اخیر، خیلی از معادلات به هم خورده.
ولی الان با پینگ خوب آسیاتک و سرعتی که داری، انقدر برات راحته آنلاین بازی کردن که نگو و نپرس.
من سرعت شبانم این هفته افت داشته، حالا امشب دوباره یکم فایل رپیدباز میذارم ببینم سرعت آخرش چنده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)