کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا انقدر پشت سر هم پست نزن.
تکرار بشه اخطار میگیری.![]()
کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا انقدر پشت سر هم پست نزن.
تکرار بشه اخطار میگیری.![]()
وقتی که بازی لود شد و قبل از این که بخوای وارد بازی بشی باید Ctrl+shift+C رو بگیری بعد یه کادر ابی رنگ میاد بالای صفحه بازیت تو اون کادر بزن testingcheatsenabled true
بعد اینتر کن و یادت باشه بین enabled با true یه فاصله بذاری
توضیحات چیت:
Shift رو بگیر و رو صندق پستت MailBox کلیک کن بعد چندتا گزینه میاد که هر کدومش ماله چیزیه یکی شو برات مثال می زنم
Set career با این می تونی کار تو هرچی بخوای بکنی یا اونو به بالا ترین سطح ببری
Shift رو بگیر رو سیمت کیلک کن Trigger Age Transition اگه بزنی سن سیمت زیاد میشه یا بهتر بگم تولدش می شه
و اگه Modify Traits for Active Sim رو بزنی می تونی personality شو تغییر بدی و اگه روی یه سیم که کنترلش نمی کنی shift + Click بزنی و بعد Add To Active Household/Family بزنی میاد تو کنترلت و به خانوادت اضافه می شود
چندتا چیت ها شو انگلیسی می نویسم :
Ground
"Build/Buy on this lot"
"Teleport"
Work place
"Force Opportunity"
"Force Event"
"Force All Events"
Mailbox
"Make All Happy"
"Make Friends For Me"
"Make Needs Static" or "Make Needs Dynamic"
"Make Me Know Everyone"
"Force Visitor"
Various "Force NPC" options
Various "Set Career" options
Result Cheat Code
Make toddler that grows to child become an NPC ageuptonpc
Set Simoleon total for indicated family familyfunds "[last name]" [number]
Buy mode slot with debug objects buydebug [on or off]
Set game speed speed [0 to 4]
Toggle map tags maptags [on or off]
Toggle all audio playsounds [on or off]
Record video with specified size and quality recordvideo
Result Cheat Code
Display most cheats help
Enable testing cheats [Note 1] testingCheatsenabled [true or false]
more Simoleons Kaching
more Simoleons Motherlode
Ignore the cost when buying a lot in Town Edit mode freerealestate
View career outfits and service uniforms [Note 2] unlockOutfits [on or off]
Toggle objects can be placed anywhere in Buy/Build mode [Note 3] moveObjects [on or off]
Return Sims to safe and nuetral state at home resetSim [first name] [last name]
Reset lifetime happiness of all Sims in active household resetlifetimehappiness
Delete any object Delete object
Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures constrainFloorElevation [true or false]
Objects will not snap to slots while holding [Alt] disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off
Objects fade when camera gets close to them fadeObjects [on or off
Show talk/thought balloons above Sim's head hideHeadlineEffects [on or off
Print random joke to console jokePlease
Toggle lot tooltips displaylotpackagefilename [on or off
Toggle "Llamas" warning icons enablellamas [on or off
Slow motion visuals; 0 is normal, 8 is slowest slowMotionViz [0-8
Toggle framerate display at top right fps [on or off
Full screen fullscreen [on or off]
Quit the game quit
???? Okay ؟؟؟؟
سلام دوباره بازم سوال من تازه بازی رو شروع کردم به همین خاطر اینقدر سوال می پرسم
یکی از آرزوهای سیمم این بود که شغل عکاسی داشته باشه این شغل رو کجا باید پیدا کرد هر چی می گردم نیست
یه سوال دیگه چطوری با سیمم و خونش از یه شهر به یه شهر دیگه برم؟
در ضمن برای من رمز زیاد شدن امتیاز صندوقچه جواب نمیده
راستی من یه آدم آهنی دارم که وقتی سیمم بچشو بغل می کنه حسودیش میشه میخواد بچه سیمم رو بزنه سیمم نمیذاره باحالهبرای وسایل برقی خونه هم که خراب شدن کلی گریه می کنه
![]()
یه سوال فنی
من تو صفحات خیلی قبل دیدم بعضی از دوستان بالای 8 تا پست دادن توی 1 روز . اون پست ها مشکلی نداشتن؟(با توجه به اخطار به the god) البته به این دوستان جسارت نشه محض اطلاع می پرسم![]()
راستی یه چیزی یادم رفت بگم بهتون اگه می خواین در sims بچتون پسربشه باید قبل و بعد try for baby سیب apple بخورین اگه هم می خواین دختر
بشه باید هندوانه watermelon بخورین
این صحت داره و می تونین امتحان کنین 100% تضمینیه!!![]()
برو تو edite townبعد رو خونت کلیک کن انتخابش که کردی یه پنجره پایین باز میشه چندتا گزینه هم داره بعد گزینه Share رو بزن
بعد برو تو همون شهره اون خونه رو کپی کن بعد خانوادتم
Move کن به انجا
?? Okay ؟؟
خوب اون موقع ها خیلی خیلی این تاپیک شلوغ شده بود همه ریخته بودن ویه این تاپیک ( یادش بخیر)
و اون موقع افراد بیشتر این بازی رو بازی میکردن و همچنین سوال های بیشتری هم میشد و اونایی که باید جواب میدادن مثل چند نفر ( Maggy_P . Zende . Mobinoo . Loomina .BirtHard ... )
من خودم اون موقع ها فقط بازی میکردم و نگاه میکردم به این تاپیک و پست نمیدادم ولی بعد از چند روز دیدم ملت اومدن سوال های فنی دارن گفتم منم بیام یه جمع بپیوندم و خودمم سوال کنم از بقیه ... یادش بخیر ( حتی قرار بود من با Mobinoo . zende یه سایت تفریحی بزنیم)
همونجور که مگی جون هم گفتن از پست دادن بیش از حد پشت سر همدیگه خودداری کنین البته اگه زمان بین پست ها زیاد باشه اشکالی نداره ... اون موقع ها خودمم حتی یه اخطار گرفتمپایین اواتارم زده بود اخطار : 1
خجالت میکشیدم تا پست بدم
اگه شما دنبال خونه های لوکس هستین بگید تا خودم براتون بسازم و لینکشو براتون بذارم
یا اینکه از توی خود این سایت هم میتونین کلی خونه دانلود کنین : modthesims.info
برای مثال ( عکسرو کوچیک کردم )
اگر توی پست های قبلی هم نگاه کنین شاید به یه پست از خودم بر بخورید که چندتا عکس از خونه هامو گذاشتم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.مگه میشه این رمز testingcheatsenabled true عمل نکنه؟؟؟؟!!!!! شاید اشتباه رمز رو وارد میکنین !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شغل عکاسی نداره متاسفانه البته میتونین این شغل رو از توی همون سایتی که بهتون معرفی کردم پیدا کنینسلام دوباره بازم سوال من تازه بازی رو شروع کردم به همین خاطر اینقدر سوال می پرسم
یکی از آرزوهای سیمم این بود که شغل عکاسی داشته باشه این شغل رو کجا باید پیدا کرد هر چی می گردم نیست
یه سوال دیگه چطوری با سیمم و خونش از یه شهر به یه شهر دیگه برم؟
در ضمن برای من رمز زیاد شدن امتیاز صندوقچه جواب نمیده
راستی من یه آدم آهنی دارم که وقتی سیمم بچشو بغل می کنه حسودیش میشه میخواد بچه سیمم رو بزنه سیمم نمیذاره باحاله برای وسایل برقی خونه هم که خراب شدن کلی گریه می کنه
نه نمیشه از یه شهر به یه شهر دیگه مهاجرت کرد البته اگه شهر دیگه ای داشته باشید میتونید از طریق سیو خونه و سیمسهاتون برید توی یه زمین از یه شهر دیگه . اونجوری میشه ( چقدر یه یه کردم :ی)
ادم اهنی؟؟؟؟؟؟؟ کجاست به منم بگید از کجا بیارمش .. ماله جنریشن رو میگید ؟ هه چه جالب :ی
Last edited by camry; 29-08-2011 at 14:31.
این فایل پست اول تاپیک ، گند زده به سیمز ما و زبونش رو اسپانیایی کرده و کسی نیست بعد از یک هفته بگه باید چطوری دوباره انگلیسیش کنم ؟![]()
شاید موقع نصب سیمز 3 اشتباهی زدی اسپانیش ؟
اخه این پست چه ربطی داره به تاپیک سیمز 3 ؟؟؟؟
اقا شما حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟
چرا همینجوری الکی پست میدین
همه جواب ها سوالاتونو توی یه پست قرار بدین
نیازی به رفتن قوه قضاییه به قول خودتون مقننهنیست
این روش قدیمیه داداش
ولی به هر حال ممنون
world adventure :دوتا دی وی دی
Last edited by camry; 29-08-2011 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)