شما پرینتر رنگیتون رنگ هاش کامل باشه و رنگ صفحه رو هم درست انتخاب کرده باشید نباید مشکلی داشته باشه
از پر بودن رنگ های کاتریج پرینتر مطمئن هستید؟
شما پرینتر رنگیتون رنگ هاش کامل باشه و رنگ صفحه رو هم درست انتخاب کرده باشید نباید مشکلی داشته باشه
از پر بودن رنگ های کاتریج پرینتر مطمئن هستید؟
سلام
من از ورد 2003 استفاده میکنم چطور میتونم از علائم و فرمولهای ریاضی توی ورد استفاده کنم و آیا احتیاج به نصب برنامه خاصی هست ؟
پ
سلام
مایکروسافت برنامه ای به نام Microsoft Equation را در مجموعه افیس قرار داده است که با استفاده از اون می تونید فرمولهای مختلف را بنویسید
اگه شما افیس 2003 را به طور کامل نصب کرده باشیداین برنامه هم نصب می شه
برای دسترسی به اون هم میتونید به منوی Insert رفته و سپس گزینه Object را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Microsoft Equation 3.0 را انتخاب کنید.
موفق باشید
سلام داش مهدی کجایی که یه چند روزی هست دارم دنبال یه کار بلد می گردم.
یه سوال دارم که اگه بتونی بهش جواب بدی خیلی بهم کمک کردی.
من یه متن انگلیسی دارم که می خوام کاریش کنم که وقتی با موس روی کلمات مکث می کنم معنی فارسی کلمه که قبلا وارد کرده ام به صورت پوپ آپ نمایش داده بشه (با ورد 2007 ).پیشاپیش![]()
یه فرمولی هست که باید فقط سمت چپش اکولاد باشه ولی تو قسمت equation 3 فقط دو تا اکولادیشو داره چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای اینکه از قسمت فرمول استفاده کنی...برو به insert>shape ..اونجا تک آکلاد داره استفاده کن
سلام .
1 - لطفا در مورد استفاده از خط کش یه توضیح مفصلی بدین . چجوری میتونم یه متن یا شکل رو با فاصله دلخواه از لبه های کاغذ داشته باشم ؟ و چجوری فاصله بین دو خط رو به طور دلخواه تنظیم کنم ؟
2 - چجوری باید از کل صفحه استفاده کرد ؟
منظورم اینه که مثلا وقتی یه جدول بزرگی میکشم ، با وجود اینکه Margin ها رو با استفاده از خطکش تغییر میدم ، بازم یه قسمت از حاشیه صفحه پرینت نمیشه .
ممنون .
سلام.
1- برای تنظیم دلخواه فاصله ی بین خطوط از نوار ابزار زیر کمک بگیرین:
محتوای مخفی: 1
برای تنظیم خط کش هم ابتدا به عکس زیر توجه کنین:
محتوای مخفی: 2
دایره ی سمت راست که ابتدای خط کش رو نشون میده، با درگ کردن موس روی اون قابل جابجایی به میزان دلخواهه.
دایره ی سمت چپ که تنظیم فاصله ی متن رو با لبه ی کاغذ نشون میده هم با کلیک کردن و نگه داشتن دکمه ی موس قابل تنظیمه. همونطور هم که تو عکس دارین میبینین، نشانگر چشمک زن صفحه در زیر همین تنظیم گر وجود داره. (مثلث بالایی برای تنظیم ابتدای پاراگرافهاست و مثلث پایینی برای تنظیم ابتدای کل خطوط پاراگراف. اون مستطیل زیرین رو هم نمیدونم برای چیه ولی خودتون میتونین امتحان کنین)
البته از تو تنظیمات margin هم میتونین به دلخواه بگین که چند میلیمتر میخواین که لبه ی کاغذتون حاشیه داشته باشه. (چیز جدیدی نیست. همینه. ولی اینجا با موس قابل اجرا در صفحه است.)
-----------
2- شاید تنظیمات مربوط به paper رو درست نکردین. چون معمولا دیفالت کاغذ رو خود word، سایز letter میگیره که ابعادش با کاغذ A4 فرق میکنه. برای تنظیمش به عکس زیر دقت کنین:
محتوای مخفی: 3
همونطور که میبینین، سایز letter اولین سایز این لیسته و معمولا اگه خودتون تا حالا عوضش نکرده باشین، به طور پیشفرض این سایز انتخاب میشه. بعد از اینکه این رو درست کردین،باید برین تو تنظیمات پرینتر و سایز کاغذ پرینتر رو هم در اونجا درست کنین و اگه A4 نیست، بذارین رو A4. برای اینکار به شکل زیر دقت کنین:
محتوای مخفی: 4
همونطور که میبینین تو تنظیمات پرینتر هم به طور پیشفرض، سایز کاغذ، letter هستش که باید عوضش کنین.
موفق باشین.
89/9/29
نمیشه کادر دور فرمولو به خود فرمول چسبوند؟ چون این کادر باعث میشه فاصله بین خط دوم و سوم بیشتر از خط اول و دوم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنین چیزی نمیشه. به جاش شما برای منظم شدن فاصله ی بین خطوط، فاصله ی بین خط اول و دوم رو هم زیاد کنین.
موفق باشین.
89/9/29
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)