سلام؛ از این عکس خیلی خیلی خوشم اومد، حس خوبی توش داره...
خوب اگر نظر صادقانه من رو بخواین میگم سمت چپ عکس زیادیه!
به نظرتون این چطوره ؟
سلام؛ از این عکس خیلی خیلی خوشم اومد، حس خوبی توش داره...
خوب اگر نظر صادقانه من رو بخواین میگم سمت چپ عکس زیادیه!
به نظرتون این چطوره ؟
سلام؛ مهم نیست با چه دوربینی عکس بگیرین، مهم اینه که بتونین با رعایت اصول و ادیت مناسب یک عکس خارق العاده به وجود بیارین!
اولین مرحله از ادیت به نظر بنده، بررسی و اصلاح کادربندی هست... قرار دادن سوژه در نقاط طلایی کادر، بهتر از قرار دادن اون در مرکز کادر هست...
سلام؛ عکس واقعا خوبیه، ولی بهتره بیشتر روی اصلاح نوری عکس کار بکنید...![]()
عکس جالبی شده ، ولی به نظرم کنتراست تصویر زیادی بالاست.
ولی خب لذت بردم خاطراتی رو برام زنده کرد برد توی یک فضای دیگه
سلان دوباره خدمت همه...
اینم 2 تا عکس جدید...
منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستم ...
(تمام عکس ها با Canon PowerShot SX30 IS گرفته شده اند)
(تنها ادیت نوری و رنگی توست فتوشاپ بر روی آنها انجام شده)
دختر هیزم شکنی با تبری که توی دستشه، شاخه های جنگل رو جمع کرده و آتیش زده . خشم جنگل که آتیشه، با حالتی شبیه اژدها داره به سمت اون حمله ور میشه. این چیزیه که من تداعی کردم. برای همین کراپ شما منو به خواستم نمی رسونه. اما حق با شماست بخشی از سمت راست کادر اضافه است.(البته نه اون مقدار که شما کات کردید) من فقط برای اینکه نسبت عکس به هم نخوره کات نکرده بودم. حالا انجام می دم. مثل این:
با تشکر از وقتی که گذاشتید.
---------- Post added at 07:33 AM ---------- Previous post was at 07:29 AM ----------
ممنون از توجهتون.
این گل زیبا از دل اون بوته بیرون اومده. در حالی که گل های دیگۀ بوته پژمرده شدن، دوباره یک گل تازه باز شده. تداوم زندگی رو تداعی می کنه. نگاهتون زیباست.
اما از لحاظ فنی، تصویر اون درخشندگی لازم رو نداره. یقینا در زمان عکاسی نور کافی نداشتید.(f:2.7 -s:30). پس بهتر بود iso رو بالا می بردید.
عکس دوم رو جسارتا نمی پسندم. کار خاصی نشده.
سلام دوست عزیز
نه فیلتر نه کوچکترین ادیت
Saturation
Hue
Brightness
Contrast
Sharpening
همه روی High
دمای رنگ 10000
و نوردهی کم که باعث شدت نور کم میشه
دوربینتون چیه؟
من nikon d90 دارم. یعنی در حالت manual قرار بدم، وایت بالانس رو دستی انتخاب کنم و دمای رنگ 10000 رو تنظیم کنم. و برای سایر تنظیمات ( Saturation - Hue- Brightness- Contrast - Sharpening ) ، قبل از عکاسی می تونم اونها رو توی دوربین به صورت دستی تنظیم کنم؟
البته در قسمت picture control دوربین نوع مدی رو که روی عکس اعمال می شه می تونی تغییر بدی اما همه این موارد رو؟ دقت نکردم!
من هم D90 دارم
شما توی منو Picture Control و گزینه استاندارد رو انتخاب کنید و گزینه ها رو ببرین بالا
WB هم به صورت دستی و در قسمت مربوطه روی 10000 تنظیم کنید برای نوردهی هم میتونین روی حالت P با استفاده از EV منفی یا در حالت M با سرعت شاتر یا F STOP بالا نور رو کنترل کنید
ممنون از راهنمایی.
اولین فرصتی که تونستم عکسی با این تنظیمات بگیرم براتون می فرستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)