این هفته اصلا هواسم نبود که بازی رو نیگاه کنم.اه.ولی تبریک میگم : دی
این هفته اصلا هواسم نبود که بازی رو نیگاه کنم.اه.ولی تبریک میگم : دی
چه امتیازهای بیخودی داده. گاگو ۷.۵![]()
باید ۹ میداد.
اسنایدر هم باید ۸.۵ - ۹ میداد.
چی فکر کردن به هیگواین ۸.۵ دادن. من گفتم خوب بود ولی منظورم بهتر از بازی با یووه بود نه اینکه ۸.۵ بده. به نظر من ۷ - ۷.۵ بود.
گوتی هم ۶.۵ بد نیست . بعد از مدتها اومد. بازی به بازی بهتر میشه.![]()
![]()
خوب بود ولی به نظر من گاگو بهترین بازیکن زمین بود.
خدایی امتیاز گاگو ۸.۵ حداقل باید میبود.
من که گفتم هیگواین خوب بود ولی چون ۲ تا گل زد بهترین بازیکن زمین انتخاب شده. همیشه همینطور بوده و بازیکنای مثل گاگو هیچوقت دیده نمیشن.
من اصلا قبول ندارم.
Last edited by h_starboy; 27-10-2008 at 11:24.
کلا 1 توپ به رائول رسید اونم وسط 3 نفر پشت به دروازه !
اما هیگواین 100 تا توپ رسید بهش 1 تک به تک گل زد اون یکی هم یه چیزی تو مایه های تک به تک بود.
اما وقتی لازم بود یکم کنترل بکنه یه کم کار بکنه با توپ در کمتر از 1 صدم ثانیه توپ رو لو میداد !
کار مهاجم گل زدنه ! اگه 2 تا زده وظیفشه اگه 10 تارو هم نزد خاک بر سرش !
چرا پاس پشت دفاع یا در عمق درست و حسابی نداریم ؟!
عجب بازی ای بود !
داور خیلی تعطیل بود...اون کجا پنالتی بود؟ (یعنی معمولا همچین صحنه ای رو پنالتی نمی گیرن)
گزارش گر هم که تعطیل تر !!بازیکن بیل بائو اخراج میشه میگه دیارا اخراج شد !!
![]()
در کل تبریک میگم پیروزی ارزشمندی بود...بیلبائو هم چه شاخ بود !
بابا مردم نگاه میکنن هر کی بیشتر بدوه و گل بزنه امتیاز میدن ! باید دید درصد مفید بودش چقدره !!! (اینو الان کشف کردم !)
200 % با حرفت موافقم.بابا مردم نگاه میکنن هر کی بیشتر بدوه و گل بزنه امتیاز میدن ! باید دید درصد مفید بودش چقدره !!! (اینو الان کشف کردم !)
در مورد رائول هم قبول دارم نسبت به بازیهای قبلیش خیلی کم فروغتر بود ولی بازیکن بدتر از اون هم تو زمین داشتیم ولی چون همه از اون انتظار بیشتری دارن به اون رای دادن.
حالا بیخیال در کل خوب شد بردیم. مهم بازیهای بعدیه. بحث زیادی هم فاییده نداره. دم همه رئالیها گرم.
باید اینجوری باشیم :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فقط رئال
این حرف درستهداور اشتباهاتی داشت ولی یطرفه قضاوت نکرد و برای هر دو تیم اشتباهاتی داشت.
ولی اشتباهات داوری برای ما خیلی تاثیر گذار بود
یه گلمون رو نگرفت
یه تک به تک که اصلا آفساید نبود رو آفساید گرفت در واقع 2 تا گل مارو نگرفت
اون پاس رائول خودش یه گل بود که این یارو جلو دروازه استوپ سینه کرد !
کلا با کنترل توپ مشکل داشت. یه بار 2 قدم هم با توپ راه نرفت !
این شوستر که این تحفه رو میزاره تو زمین حتما به همه میگه که مهاجم هدف اونه ! خوب هر کی باشه بجای رائول بهش توپ باید کم برسه دیگه !
این شوستر از چیه این هیگواین خوشش اومده ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)