درست میگیاما احتمال میدم که برای لیگ برترنبوده باشه
فکر کنم اون بازی 11 بر2 یا 3 شد . تیم ناصرحجازی بود استقلال شهرداری رشت که دربازی با ابومسلم اون شاهکاررازد![]()
درست میگیاما احتمال میدم که برای لیگ برترنبوده باشه
فکر کنم اون بازی 11 بر2 یا 3 شد . تیم ناصرحجازی بود استقلال شهرداری رشت که دربازی با ابومسلم اون شاهکاررازد![]()
فردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
هیات مدیرهی باشگاه استقلال تشكیل جلسه میدهدسرویس: ورزشی - فوتبال
1387/06/28
09-18-2008
1602
8706-16613: كد خبرخبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
نشست هیاتمدیره جدید باشگاه استقلال تهران فردا (جمعه) تشكیل میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نخستین نشست اعضای هیاتمدیره باشگاه استقلال تهران پس از بركناری "علی فتحاللهزاده"مدیرعامل و "منصور پورحیدری" عضو هیاتمدیره و انتخاب واعظ آشتیانی و انصاری به عنوان اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال روز جمعه برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، به احتمال زیاد این نشست در دفتر "دانشجو" سخنگوی هیاتمدیره برگزار و انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه و جانشین "علی فتحاللهزاده" به عنوان مهمترین موضوع در دستور كار اعضا هیات مدیره قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
Last edited by unartig; 19-09-2008 at 07:39.
اعتراف میثاقیان و شادی مرفاوی پس از 6 تایی شدن استقلال اهواز ساعت خبر: 0:37 - تاریخ خبر: 29/06/1387
تهران / واحد مرکزی خبر / ورزشی 1387/06/29
نتیجه دور از انتظار شش بر صفر پیروزی استقلال تهران مقابل همنام اهوازی خود اعتراف اکبر میثاقیان سرمربی تیم اهوازی را مبنی بر ضعیف بودن تیمش در پی داشت .
به گزارش خبرنگار ما ، در این بازی که با قضاوت شاهین حاج بابایی در ورزشگاه ازادی تهران برگزار شد اکبر میثاقیان در خصوص شکست تیمش گفت.. در ابتدای فصل همه مهره های خوب را از دست دادیم و در واقع بازی ما همین حد است .
وی همچنین گفت.. روز اول هم به مسئولان تیم گفتم می خواهم این تیم را در دسته برتر نگه دارم و مطمئنم موفق خواهم شد .
همچنین صمد مرفاوی که در غیاب امیر قلعه نویی به نشست مطبوعاتی امده بود تاکید کرد در بازیهای قبلی نیز مستحق باخت نبودیم و امشب با تلاش بازیکنان تیم از موقعیت ها استفاده کردیم و برنده شدیم .
وی با تقدیر از بازیکنان استقلال تهران گفت.. هدف ما بیرون امدن از حواشی اخیر بود که موفق شدیم .
گفتنی است در این بازی برهانی دو بار ، مجیدی دو بار ، هاشم بیک زاده و پیروز قربانی هر کدام یک بار برای استقلال تهران گلزنی کردند .
تصویر دارد
کد 0001/10105/88/59
كسي ميدونه بازي برگشت با راهن تو ازادي يا راهن خودش تو شهرري زمين داره؟
فکر نمیکنم بذارند توشهرری بازی کنند باید بیاند تهران بازی کنندسایپاهم براکرج بوداما بازیش باتهرانیها توآزادیه
![]()
عمرا اگه فردا مديرعامل مشخص بشه قول ميدم 10 روز ديگه همفردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
هیات مدیرهی باشگاه استقلال تشكیل جلسه میدهد
باز اخبار همينه:فردا؛ جانشین "فتحاللهزاده" معرفی میشود
مگر اينكه معجزه رخ بده
امیدوارم قلعه نوعی رکورد سه ساله خودشو هم بشکنه
Last edited by unartig; 19-09-2008 at 07:35.
آقا عماد، فکر کنم منم یه امتیاز دشت کردم. نه؟:43:
بذار دوروز ازبازی بگذره بعدآخه ویکیپدیاییها هم گناه دارند
بااین سرعت هیچ سایتی به روزنمیشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)