تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 556 از 2014 اولاول ... 5645650654655255355455555655755855956056660665610561556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زارعى:

غفلت كنم نيمكت نشينم

«پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس براى من يك افتخار است و به همين دليل قصد دارم تا بهترين بازى هاى خودم را انجام دهم.» اين را مسعود زارعى مى گويد و ادامه مى دهد: «در تعطيلات جداگانه تمرين مى كردم تا در آمادگى كامل به سر ببرم چرا كه رقابت در تيم پرسپوليس براى ماندن در تركيب اصلى شديد است و اگر كمى غفلت كنم جاى خود را از دست مى دهم. پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس افتخار بزرگى است اما هدف اصلى من پوشيدن پيراهن تيم ملى است و براى آن تلاش زيادى مى كنم.»
    زارعى درباره شرايط پرسپوليس هم مى گويد: «با وقفه اى كه در برگزارى ليگ به وجود آمد بدون شك با آمادگى بيشترى در مسابقات حاضر مى شويم و نقاط ضعف خود را برطرف مى كنيم. تمرين تيم نيز شروع شده و مى توانيم به آمادگى صددرصد برسيم.» او در پايان درباره پست خود توضيح مى دهد: «پست دفاع را دوست دارم و براى پيشرفت در اين پست تلاش مى كنم. معتقدم در اين پست مى توانم عملكرد خوبى داشته باشم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عليرضامحمد:

از خودم راضى نيستم

عليرضا محمد مدافع پرسپوليس معتقد است كه تعطيلى ليگ به ضرر اين تيم بوده. او مى گويد: تعطيلى ليگ اصلا براى ما خوب نبود چرا كه در بهترين شرايط روحى در كوران مسابقات قرار داشتيم.
    من فكر مى كنم اگر بازى ها ادامه پيدا مى كرد خيلى بهتر بود.تيم ما روند خوبى داشت و تمرينات مناسبى را انجام مى داد در حالى كه در كوران مسابقات بوديم فكر مى كنم اين تعطيلى اصلا برايمان خوب نبود. او در ارتباط با انگيزه هايش براى دعوت به تيم ملى ادامه مى دهد: خوب تمرين مى كنم و دوست دارم بازى هاى درخورى به نمايش بگذارم.مطمئن هستم بالاخره به تيم ملى دعوت مى شوم.
    محمد در انتها به وضعيت خودش و پرسپوليس هم اشاره مى كند: تنها از بازى ام مقابل ملوان راضى نيستم چون دوست دارم در هر بازى حداقل يك پاس گل بدهم همانطورى كه مقابل پاس همدان و سايپا اين كار را كردم.در مورد پرسپوليس هم بگويم كه ما در برخى از زمان بازى تمركزمان را از دست داده و گل هاى بدى مى خوريم هر چند داورى نقش زيادى در به دست آمدن دو تساوى پشت سر هم داشته است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با نظر محدثى و تاييد مصطفوى صورت مى گيرد
    معرفى اعضاى كميته انضباطى پرسپوليس

اعضاى كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس ظرف هفته آينده معرفى خواهند شد. به گفته روابط عمومى باشگاه، از آنجا كه تا امروز هيچ يك از مربيان و بازيكنان تيم دچار مشكلات انضباطى نشده اند، كميته انضباطى باشگاه هنوز تشكيل نشده اما قرار است تا هفته آينده، على محدثى بعد از مشورت با داريوش مصطفوى اعضاى اين كميته را معرفى كند. محدثى رياست كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس را برعهده خواهد داشت و قرار است افشين قطبى هم يكى از اعضا باشد.

مخالفت پيروانى با گفت و گوى ميثاقيان و آتسوى

استراحت ۴ روزه حسابى سرخپوشان را سرحال آورده. همه سر وقت در آكادمى حاضر شده اند و غيبت توره و پتروويچ هم با هماهنگى كادر فنى صورت گرفته. قطبى و ماركو هم اگرچه وارد تهران شده اند اما غيبت دادند. عابدزاده هم نيامده اما پيروانى و كماسى هستند. بيست دقيقه اول تمرين به دويدن در محوطه چمن مصنوعى و عبور از موانع اختصاص دارد و در ادامه سرخپوشان براى وزنه زدن به سالن مى روند. استقلالى هاى اهواز كه تا اين لحظه در سالن مشغول تمرين بودند آكادمى را ترك مى كنند. البته ميثاقيان خيلى سعى دارد قبل از رفتن در جلسه اى خصوصى با آتسوى صحبت كند اما مخالفت افشين پيروانى اين اجازه را به او نمى دهد. پيروانى و باقرى چنددقيقه اى به طور خصوصى با نيكبخت صحبت مى كنند. وزنه زدن و انجام تمرينات بدنسازى ادامه زمان تمرين را در بر مى گيرد و سرخپوشان بعد از صد دقيقه آكادمى را ترك مى كنند
    Last edited by monster489; 02-09-2008 at 21:05.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تأكيد اداره كل اتباع خارجى
    خارجى هاى پرسپوليس مجوز كار ندارند

ايران ورزشى- مسؤولان اداره كل اتباع خارجى از غير قانونى بودن فعاليت بازيكنان و مربيان خارجى تيم فوتبال پرسپوليس و برخورد جدى با اين مسأله خبر دادند. محمدحسن صالحى مرام مديركل اداره اتباع خارجى در اين باره توضيح مى دهد: طبق ماده ۱۲۰ قانون كار، اتباع خارجى نمى توانند در ايران فعاليت كنند مگر آنكه داراى رواديد با حق كار مشخص و پروانه كار باشند.
    نفرات خارجى پرسپوليس به نام هاى ماركو كوسا، ايوان پتروويچ و ابراهيم توره هيچ درخواستى براى پروانه كار به اين اداره كل تحويل نداده اند و هر گونه فعاليت آنها غير قانونى است. بى شك در وقت مقتضى برخوردى جدى با اين مسأله خواهيم داشت و كارفرما (مسؤولان پرسپوليس) احضار خواهند شد.

سكوت مصطفوى در مقابل توهين پروين

داريوش مصطفوى قصد ندارد پاسخ توهين هاى على پروين را بدهد و مى گويد: «براى پروين هنوز هم احترام قائل هستم.» در حاشيه مراسم ختم برادر همسر افشين پيروانى، على پروين داريوش مصطفوى را مورد حمله قرار داد اما مديرعامل پرسپوليس مى گويد: «بنده به همراه يكى از دوستانم داشتم از مراسم خارج مى شدم كه آقاى پروين از كنارم عبور كرد و چند جمله توهين آميز به كار برد.ابتدا متوجه نشدم كه ايشان با من است اما دوستى كه همراه من بود گفت: داريوش خان! پروين با شما بود. به هر صورت قصد پاسخ دادن به آقاى پروين را ندارم و هنوز هم براى ايشان احترام قايل هستم.
    براى تمام افرادى كه عمرشان را در پرسپوليس گذاشته اند احترام قايلم. آقاى پروين هم زحمات زيادى براى اين تيم كشيده.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سكوت شيث به دليل طلب از پرسپوليس

شيث رضايى يكدفعه از دنياى پرهياهو و جنجال غيبش زد و بعد از برگشت از آلمان و پيوستن به تيم صباباترى جزو ساكت ترين و سربه زيرترين بازيكنان ليگ برتر درآمد. اين كار شيث تا جايى پيش رفته است كه او حتى تلفن همراه خود را نيز در اختيار مدير برنامه هايش قرار داده و هيچ پل ارتباطى بين او و مطبوعات به جز مدير برنامه هايش وجود ندارد. البته اين كار شيث بيانگر اين مساله است كه او هيچ گاه حد تعادل را رعايت نمى كند. فصل گذشته هر روز يك خبر داغ و جنجالى از شيث شنيده مى شد اما امروز درست زمانى كه رفيق گرمابه و گلستان او- على نيكبخت- او را مى كوبد حتى كلمه اى از شيث شنيده نمى شود. على نيكبخت در مصاحبه اى عجيب بدون هيچ دليلى شيث رضايى را به بدترين شكل محكوم مى كند. نيكبخت در مصاحبه خود با خبرگزارى فارس مى گويد: «من مثل شيث نيستم كه براى فيكس بودن هر كارى را انجام دهم.» درحالى كه از شيث خبرى نيست مدير برنامه هاى او مى گويد: «بهتر است شيث در حال حاضر از مطبوعات و مصاحبه هاى جنجالى دور باشد.» او دليل اين كار را طلب شيث از باشگاه پرسپوليس بيان مى كند. طبق گفته هاى مدير برنامه هاى شيث رضايى اين بازيكن ۶۰ درصد از قرارداد سال گذشته را هنوز از باشگاه دريافت نكرده است و مسؤولان پرسپوليس اين پول را بابت جريمه هاى شيث از قرارداد او كسر كرده اند. با اين شرايط شيث رضايى از ترس اينكه مبادا حق اش را نتواند از باشگاه بگيرد تصميم گرفته هيچ حرفى نزند. قرار است امروز مدير برنامه هاى شيث براى روشن شدن تكليف اين بازيكن به باشگاه پرسپوليس مراجعه كند. به احتمال فراوان درصورت نتيجه نگرفتن، نام شيث رضايى را نيز مى توانيد در رديف حسين كعبى، على عليزاده و ديگر شاكيان پرسپوليس قرار دهيد.
    ۱۱ سال در سطح اول فوتبال بازى كرده ام اما هرگز مانند بازيكنى مثل شيث رضايى براى فيكس شدن دست به هركارى نمى زنم. اين حرف هاى تازه عليرضا نيكبخت در پاسخ به مصاحبه هاى اخير شيث رضايى است. او ادامه مى دهد: «نمى خواهم بى جهت جنجال ساز شوم؛ اما نمى توانم گفته هاى بعضى ها را بى پاسخ بگذارم. شيث رضايى بايد از كاشانى تشكر كند كه سال گذشته در خصوص اتفاق رخ داده در پرواز تهران - شيراز با بيان اين جمله كه وى به خاطر ترسيدن من از سفر با هواپيما آن حركت را انجام داد، قضيه را حل و فصل كرده و مرا نيز به نوعى شريك كرد. شيث بايد بداند در مورد چه كسى صحبت مى كند، من واهمه اى از مصاحبه كردن ندارم چراكه از هيچكس به غير از خدا نمى ترسم. برخى نبايد پاى خود را بيش از گليمشان دراز كنند.»
    نيكبخت در پايان در خصوص عدم حضورش در فهرست تيم ملى مى گويد: «نبودن من در تيم ملى را بايد از دايى بپرسيد، چون نظر نهايى را او اعلام مى كند. اعتراضى ندارم و هر گاه دعوت شوم با تمام وجود بازى مى كنم و در غير اينصورت نيز براى ملى پوشان آرزوى موفيقت مى كنم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصطفوى: قطبى نگفته كريمى را نمى خواهد

تلاش استقلال و پرسپوليس براى جذب كريمى

مصطفوى بعد از آن صحبت حاشيه سازش، حالا تأكيد مى كند كه پرسپوليس صد در صد على كريمى را مى خواهد. استقلالى ها هم براى به خدمت گرفتن او اعلام آمادگى كرده اند اما آنها تنها مشتريان على كريمى نيستند. بازيكنى كه تا چند وقت پيش كسى او را نمى خواست حالا حسابى خواهان پيدا كرده و حتى تيم هاى عربستانى هم بدشان نمى آيد در جذب چنين ستاره اى از قطب هاى فوتبال ايران پيشى بگيرند. يكى از اين تيم ها مس كرمان است. آنها در ابتداى فصل و براى جذب ستاره هاى ليگ حسابى ولخرجى كرده بودند و حالا انگار مديرعامل جديد اين باشگاه هم در راه جذب ستاره ها، راه مدير قبلى را پيش گرفته. مديرعامل مس دوشنبه شب و در تهران مذاكراتى با ابوالفضل جلالى داشت و پيشنهاد مالى خوبى هم ارائه داد البته آنها منتظرند در صورت عدم توافق كريمى با پرسپوليس براى به خدمت گرفتن او اقدام كنند. همه اينها در حالى است كه على كريمى و مدير برنامه هايش سكوت اختيار كرده و تصميم گيرى درباره تيم آينده او را به بعد از فسخ قطعى قرارداد با السيليه موكول كرده اند اما ابوالفضل جلالى كه مى توان او را نزديك ترين دوست على كريمى دانست درباره او مى گويد: «اولويت اول كريمى پرسپوليس است اما اگر به هر دليل حضور او در اين باشگاه انجام نشود با استقلال وارد مذاكره مى شويم. اولويت سوم او هم تيم هاى اماراتى هستند كه اگر شرايط حضور او در ايران فراهم نشود، كريمى راهى امارات خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين تعطيلى كار من را خيلى جلو انداخت

حسين بادامكى: با قدرت بازمى گردم

حسين بادامكى خيلى دير با پرسپوليس به توافق رسيد و قراردادش را تمديد كرد اما با انگيزه زيادى به تمرينات برگشته بود و مى خواست فصلى متفاوت از فصل ۸۶ را آغاز كند و به پايان برساند اما در اوج بدشانسى مصدوم شد تا مدتى را خانه نشين باشد. به سراغ اين بازيكن مشهدى رفتيم تا با او در مورد آخرين وضعيت مصدوميتش صحبت كنيم. در ادامه تازه ترين حرف هاى بادامكى را مى خوانيد:
    • كمى بيشتر از خودت و برنامه هايت بگو.
    - فعلاً روزى ۲ بار فيزيوتراپى انجام مى دهم. البته كار با وزنه و آب درمانى هم در دستور كارم قرار دارد. دكتر زرينه به من گفت با همين روند تا ۳ هفته ديگر تمريناتم را مى توانم شروع كنم.
    • از شروع تمرينات تا زمان آماده سازى ات چقدر بايد صبر كنى؟
    - بعد از گذشت ۳ هفته، نرم دويدن را شروع مى كنم. آن طور كه از شرايط خودم باخبر هستم، فكر مى كنم مى توانم خيلى زودتر از موعد مقرر به تيم و شرايط عادى برگردم.
    • مثل اينكه تعطيلى ليگ خيلى به نفع تو بود؟
    - يك جورايى همين طور است. اين تعطيلى من را يكى، دو هفته جلو انداخت.
    • شرايط پرسپوليس را امروز چطور مى بينى؟
    - البته با توجه به تغييرات زياد اول فصل وجود بعضى اشكالات طبيعى است. اكثر تيم ها اين شرايط را دارند. شما اگر جدول رده بندى را نگاه كنيد، خيلى از تيم ها سر جاى خودشان نيستند. من فكر مى كنم فعلاً نبايد به اين جدول توجه كرد. شرايط تيمى قطعاً عوض مى شود.
    • يعنى شرايط پرسپوليس بهتر مى شود يا بدتر؟
    - اين ديگر خيلى بدبينانه است كه فكر كنيم پرسپوليس نمى تواند تا ۲ هفته ديگر خودش را پيدا كند. پرسپوليس در اين ۲ هفته به خاطر خيلى عوامل نتوانست نتيجه دلخواه را بگيرد.
    • مثلاً چه عواملى؟
    - يك موردش حضور بازيكنان كليدى تيم در تيم ملى بود. ملى پوشان دير به تيم اضافه شدند. مسائل داورى هم دراين مسأله نقش داشت. البته من فكر مى كنم اين فراز و نشيب ها خيلى زود و با هماهنگى بيشتر اعضاى تيم برطرف مى شود.
    • از اينكه نمى توانى بازى كنى چه احساسى دارى؟
    - خب طبيعى است كه خيلى ناراحتم اما چاره چيست؟ بايد تحمل كنم تا اين دوران هم بگذرد. به هر حال يك جورايى تمرين مى كنم تا اين دوران كوتاهتر شود. البته عجله اى در كارم نيست. نمى خواهم مصدوميت دوباره به سراغم بيايد. دوست دارم با يك آمادگى بهتر به پرسپوليس برگردم.
    • غيبت تو، خليلى و معمارزاده روى روند كار پرسپوليس تأثير نمى گذارد؟
    - خوشبختانه تيم بازيكنان بسيار خوبى دارد و آنها نمى گذارند خلل و يا كمبود نفرات ديگر احساس شود. شما هم دعا كنيد ان شا الله ما هم برگرديم تا تيم در شرايط بهتر و با همه قوا به مصاف حريفان برود.
    • عملكرد كلى خط هافبك پرسپوليس را در اين چند هفته چطور ديدى؟
    - امسال مجموعه تيم ما تلفيقى از بازيكنان باتجربه و جوان است. اين تيم به نظر من يك تيم كامل است. در مورد خط هافبك هم بايد بگويم خوشبختانه با وجود تغييرات زيادى كه در آن به وجود آمده همگى بچه ها خوب با هم هماهنگ شدند. به نظر من بازيكنان فعلى آنقدر خوب هستند كه بتوانند عملكرد تيم را از اين بهتر كنند.
    •يعنى مى توانيد از حيثيت فوتبال ايران در آسيا دفاع كنيد؟
    - هدف ما هم تكرار قهرمانى در ايران است و هم قهرمانى در آسيا. براى همين مى خواهيم نيرو و قدرتمان را جورى تنظيم كنيم كه بتوانيم در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشيم.
    • حرفى در پايان ندارى؟
    - اميدوارم كابوس مصدوميت هاى بد بازيكنان زودتر تمام شود و همه بچه ها بدون هيچ مشكلى در خدمت پرسپوليس باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين صبح پرسپوليس

نيكبخت و ميثاقيان ؛ برخورد از نوع سوم!

بعد از ۳ روز تعطيلى، تمرين سرخپوشان ديروز صبح ساعت ۱۰ و ۱۰ دقيقه آغاز شد. پرسپوليسى ها صبح روز گذشته زير نظر كماسى و پيروانى در آكادمى ملى المپيك به تمرين پرداختند.
    يك لشگر غايب
    افشين قطبى كه همچون هفته هاى قبل راهى امارات شده بود روز گذشته ساعت ۹ صبح به ايران رسيد و يك راست به خانه اش رفت. ماركو نيز امروز صبح از برزيل به تهران مى آيد. در اين ميان پتروويچ به دليل خستگى سفر كيش در تمرين حاضر نشد، ابراهيم توره به خاطر بيمارى در تمرين نبود، بادامكى و معمارزاده مصدوم هستند و شيرى هم كه ملى پوش است غايبان تمرين ديروز را تشكيل مى دادند. البته ناگفته نماند عابدزاده نيز طبق معمول در تمرينات صبح شركت نكرد.
    10 دقيقه تأخير
    پژمان نورى با تأخير در تمرين حاضر شد و بازيكنان با حالت شوخى به او گفتند به خاطر تو صبر كرديم و تمرين به همين دليل آغاز نشده است. گفتنى است پيروانى طى جلسه اى كه با نيكبخت و باقرى گذاشته بود باعث شد تا تمرين با ۱۰ دقيقه تأخير آغاز شود.
    شرح تمرين
    بازيكنان زير نظر كماسى با دويدن كنار زمين و انجام حركات كششى، بدن خود را گرم كردند. سرخپوشان بعد از ۲۰ دقيقه دويدن در پيست دو و ميدانى، به مدت ۴۰ دقيقه در سالن بدنسازى، وزنه زدند.
    عدم انجام تست آمادگى جسمانى
    قرار بود بعد از گذراندن تعطيلات، كماسى از بازيكنان تست آمادگى جسمانى بگيرد كه اين تست به دلايل نامعلومى گرفته نشد. عدم انجام اين تست خوشحالى زياد بازيكنان را به همراه داشت چرا كه به جز حقيقى، تمام بازيكنان به استراحت پرداخته بودند.
    همزمانى تمرين استقلال اهواز با پرسپوليس
    تيم استقلال اهواز براى برپايى اردو در تهران به سر مى برد. روز گذشته نفرات اين تيم در مجموعه انقلاب مشغول تمرين بودند كه با پرسپوليسى ها برخورد كردند. در اين ميان برخورد نيكبخت و ميثاقيان جالب بود. با اينكه تاريخچه برخوردهاى آنها با هم چندان جالب نيست اما آنها خوش و بش گرمى با هم داشتند كه خنده منظوردار اطرافيان را به همراه داشت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين عصر پرسپوليس

نارضايتى قطبى از وضعيت بدنى بازيكنان

تمرين عصر سرخپوشان ساعت ۱۷ بعدازظهر در حالى كه گفته مى شد پرسپوليسى ها به زمين اكباتان مى روند، باز هم در زمين شركت واحد برگزار شد.
    توره و غيبت مشكوك
    در تمرين عصر ابراهيم توره به دليل بيمارى و ماركو به خاطر حضور در برزيل و مصدومان غايب بودند. در اين ميان قطبى از پيروانى دليل غيبت توره را جويا شد كه پيروانى براى او توضيح داد وى بيمار است البته ناگفته نماند شايعاتى مبنى بر اين كه توره مبلغى از باشگاه طلبكار است و به همين خاطر بيمارى را بهانه اى براى عدم حضور در تمرين قرار داده است هم به گوش مى رسيد. همچنين كماسى و خوردبين نيز در تمرين حضور نداشتند.
    شرح تمرين
    بازيكنان زير نظر كريم باقرى با دويدن كنار زمين و انجام حركات كششى، بدن هاى خود را گرم كردند و بعد از آن زير نظر قطبى و پيروانى به انجام تمرينات تاكتيكى پرداختند. در ادامه نفرات به ۲ گروه اصلى ها و ذخيره ها تقسيم شدند. گروه اصلى ها تمرين حمله به دفاع را در برنامه خود گنجاندند و بعد از آن فوتبال دستگرمى بازى كردند. در سوى مقابل گروه ذخيره ها سانتر از جناحين و شوت به دروازه را در دستور كار خود قرار دادند.
    نارضايتى قطبى از وضعيت بدنى بازيكنان
    تعطيلى ليگ و ۳ روز تعطيلى تمرينات پرسپوليس، بازيكنان را به استراحت اجبارى فرستاده بود. قطبى به آنها توصيه كرده بود كه دست از تمرين نكشند اما وضعيت بدنى بازيكنان در تمرين گواه چيز ديگرى بود. اين مسأله باعث نارضايتى شديد قطبى شد.
    برنامه تمرينى در ماه رمضان
    به خاطر ماه مبارك رمضان تمرينات سرخپوشان به يك نوبت صبحگاهى كاهش خواهد يافت. از اين به بعد سرخپوشان صبح ها ساعت ۹ و ۳۰ دقيقه در زمين شركت واحد تمرينات خود را پيگيرى خواهند كرد. البته ناگفته نماند يكى، دو روز مانده به بازى، تمرينات زير نور انجام خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين كدام چهره افشين است
    دى كارمو مثل ماته و آراندا

تغيير رفتارهاى افشين قطبى آن قدر محسوس و ملموس شده كه ديگر نمى توان او را مانند فصل گذشته، يك جنتلمن دانست. گويش قطبى با ماه هاى پيش تر برابرى نمى كند و در اصل سرمربى پرسپوليس در كمتر از ۴ هفته نشان داده است كه آن جمله اى كه ناخودآگاه بر زبانش جارى شد و از دهانش به بيرون پريد، مهم ترين دليلش در تغيير رفتار است: «من يك پاسپورت يك طرفه داشتم و نمى توانستم از كشور خارج شوم...» و در همان كنفرانس، خودش را به واسطه فعاليت و زندگى در ايران «ديوانه» ناميد.
    شايد اين برداشت درستى از چهره جديد سرمربى نباشد كه تصور كنيم او اصل خود را فراموش كرده است. در حقيقت تكرار رفتارهاى قطبى - نه فقط در سالن كنفرانس مطبوعاتى يا در محكوم كردن داور و مسؤولان باشگاه - نشان مى دهد او در فعاليت ۹ ماهه اول خود در پرسپوليس يك بازيگر ماهر بود. قطبى مى توانست خشم و نفرت، فرياد و اعتراض و البته مقابله به مثل كردن هايش را در پشت چهره بشاش و متين خود پنهان كند و به همين واسطه، احترامى درخور توجه را از سوى مخاطبان خود خريدارى كند. قطبى اما حالا پرده ها را كنار مى زند، و به سبك خود زندگى مى كند. راحت حرف مى زند به دلخواهش عمل مى كند و اين بى ارتباط با امضاى قرارداد يك طرفه و مستعمرانه اى نيست كه ميان او و باشگاه پرسپوليس منعقد شده است.
    داستان قطبى و پرسپوليس مانند خواستگار جوانى مى ماند كه شب «بله» گرفتن از عروس، تن به هر درخواستى مى دهد. اگر همسر دلخواه و معشوقه شان بالاترين ارقام را براى مهريه طلب كند، حتى لحظه اى مكث و تعقل در كار نخواهد بود. حق طلاق را مى بخشد، مثل حق مسكن و درآمد و سفر و... را ! وقتى عروس به خانه آمد، وقتى تب اوليه خوابيد... دنيا همان مى شود كه بود! نو عروس، هيچ گل اضافه اى بر سر داماد نمى زند. افشين قطبى نوعروسى بود كه با خواستگارى عجول و كم تجربه روبه رو شد. مديريت پرسپوليس، نه عاشقانه كه جنون آميز به خواسته هاى قطبى تن داد و چه جالب است كه مى بينيم امروز قدرت كنترل رفتار سرمربى را ندارد. پروازهاى پياپى به دبى، تعطيل شدن تمرينات و حالا اين آخرى، تحميل خواسته اى نامعقول!
    قطبى خود را براى كار كردن در ايران ديوانه ناميد. اما ديوانگى اش را زمانى به اثبات رساند كه ادعا كرد آقاى گل ليگ اول برزيل را به تهران مى آورد. جالب است كه وقتى نام غريب و ناآشناى «دى كارمو» را در سايت هاى جست و جوگر اينترنتى سرچ مى كنيم. اطلاعاتى در حد يك بازيكن ليگ يك ايران به دست مى آوريم. آيا از خودتان پرسيده ايد چطور ممكن است باشگاه هاى اسپانيايى و ايتاليايى قيد مهاجم جوان برزيلى و آقاى گل اين كشور را بزنند و ما در ايران از طريق قطبى او را جذب كنيم
    داستان «دى كارمو» چيزى است شبيه به «دراگه چوويچ» اصرار افشين قطبى در خريد اين برزيلى ما را به ياد فصل گذشته مى اندازد كه سرمربى براى قهرمان كردن تيمش در ميانه فصل شرطى گذاشت كه براساس آن باشگاه را موظف به خريد «جورج آراندا» و «ماته دراگه چوويچ» مى كرد. آراندا فقط در دو بازى و به صورت كلى ۶۳ دقيقه فرصت بازى يافت و آنقدر ناتوان بود كه سرمربى ترجيح دهد براى حفظ آبرويش او را نيمكت نشين كند. ماته كه مورد پسند شخص قطبى بود چرا از اين تيم رفت ! آيا ردپايى از ارتباط قطبى با آورندگان دو خارجى پرسپوليس در كار نبود
    امروز پرسپوليس به شكل ديگرى زير اجبار مى رود. قطبى كار را به تهديد مى كشاند و عدم حضور «دى كارمو» را برابر با جدايى اش قلمداد مى كند. آيا داريوش مصطفوى و ساير مديران كه براى جذب ناآشناى گمنام مبلغى حدود ۶۰۰هزار دلار هزينه مى كنند، از خودشان نمى پرسند چرا بايد از سوى سر مربى زير چنين فشارى قرار بگيرند ! قطبى اين برزيلى را به چه كسى ترجيح داد حالا على كريمى پشت خط پرسپوليس مانده است.

قطبى سواره است و پرسپوليس پياده! شايد دلخراش باشد و شايد هم ورود به زندگى خصوصى مردان را نتوان با هيچ قيمتى پذيرفت.اما انگار برنامه تمرينى پرسپوليس و زمان تعطيلات اين تيم براساس خواسته هاى «بانو يوروم» در امارات تنظيم مى شود. سفرهاى وقت و بى وقت قطبى، اصرار به جذب برزيلى گمنام با هزينه اى بالا، ممانعت از پيوستن كريمى به پرسپوليس، فرياد كشيدن و پرده درى در كنفرانس مطبوعاتى ... آيا قطبى امسال هم كامياب مى شود لااقل اگر نتيجه اى هم بگيرد، خدشه اى بر سيماى گذشته اش وارد كرده است!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •