سلام دوستان
سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
ممنون![]()
سلام دوستان
سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
ممنون![]()
Last edited by iman_sh; 18-11-2014 at 20:07.
در حال حاضر هیچ محدودیتی در شبانه رایگان و سرویس های نامحدود از فن آوا اعمال نشده
و سرویس ها مثل قبل هست ...
فن آوا فعلا بهترین شرکت PAP ایران هست ...
من همین سرویس رو دارم تهران البته
تک کانکشن که واقعا خرابه
پینگ نسبتا بالا
برای استریم آنلاین ضعیف
برای دانلود با N کانکشن بدک نیست
ممنون
منم تهرانم
سرعتش نهایتا به چند میرسه ؟؟؟
Last edited by iman_sh; 18-11-2014 at 20:52.
متشکرم که اطلاع دادید حتما چندین نفر باید زنگ بزنند تا باورتون بشه ! باور کنید بنده 2 ماه با پارس آنلاین برای رفع مشکل این پهنای باند رسالت درگیر بودم آخرش هم رفتیم ! کلا مرکز رسالت یک مرکز بی کیفیت و پر نویز هست ان شاا... بتونید ارتقاش بدهید ADSL2pluse هم بشه ، این پروسه چقدر زمان میبره ؟ 1 ماه دو ماه
طبیعتا بستگی به منطقه مخابراتی شما هم خواهد داشت
سرویس رو برای من رو 4 مگ بستن با اینکه اوضاع خط بد نیست و سرعت بالاتر هم ساپورت میکرد چند بار هم زنگ زدم هر بار گفتن به خاطر یه سری مشکلات بالاتر نمیشه ببریم
میانگین اگر بخوام بگم بهتون شما اگر 4 مگ ببندن 30-320 کیلو بایت دانلود خواهید داشت
که با توجه به قیمت 110 هزار تومنی ماهانه این سرویس به نظرم منطقی نیست
خودم هم تصمیم گرفتم دیگه تمدید نکنم
Last edited by dimebag123; 18-11-2014 at 21:14.
1- من به شما گفتم شاید چیزی ایراد داشته باشه و اگر خودتون تماس بگیرید خیلی بهتره و اگر مشکلتون حل نشد من واستون پیگیری میکنم !
دقیقا هم بعد از اینکه اون حرف خنده دار رو از سمت مسئول پشتیبانی شهرتون نقل قول کردید بنده با ایشون صحبت کردم و اگر متنی که بعد از شما نوشتم رو هم بخونید گفتم انقدر اخبار کذب میگید که من رو هم به شک انداختید و اجبارا مجبور شدم تماس بگیرم و ببینم چه خبره و به شدت از سوی ایشون تکذیب شد .
برای بار هزارم هم اعلام میکنم به دلیل شلوغی مراکز پایین اومدن سرعت حتی تا سرعت اسمی در ساعات شبانه طبیعی است و غیر از اون هیچ مورد دیگری مورد تایید نیست و ساخته ذهن شماست .
دیگر دلیلی برای ادامه بحث با شما ندارم همینکه چندین بار اینجا درخواست کردید و کسی حرفتون رو تایید نکرد خودش دلیل کذب بودن ادعای شما هست .
من از هر شرکتی چند صفحه ای خوندم
همه میگفتن همین خوبه
شما شرکت دیگه ای بهتر سراغ دارید ؟
نچ نچ نچ نچ نچ به چه جرئتی منو دروغ گو خطاب کردید؟ واقعاً که شأن جواب گرفتنو ندارید. حیف حتی یه کلمه دیگه که بخوام حرومتون کنم.
اقای قلی زاده چند روز پیش گفتن کیفیت ۲مگ نامحدود قراره بالا بره ک همینطورم شد و الان سرعت من از ۱۷۰الی ۱۹۰ شد حدود ۲۳۰تا ۲۴۰.
خیلی هم خوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)