تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 949 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
    ممنون
    Last edited by iman_sh; 18-11-2014 at 20:07.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

در حال حاضر هیچ محدودیتی در شبانه رایگان و سرویس های نامحدود از فن آوا اعمال نشده
    و سرویس ها مثل قبل هست ...
    فن آوا فعلا بهترین شرکت PAP ایران هست ...

3. 4 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت سرویس DP-2048-40G-NF در روز و شب چنده ؟
    ممنون
    من همین سرویس رو دارم تهران البته

تک کانکشن که واقعا خرابه
    پینگ نسبتا بالا
    برای استریم آنلاین ضعیف
    برای دانلود با N کانکشن بدک نیست

5. این کاربر از dimebag123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من همین سرویس رو دارم تهران البته

تک کانکشن که واقعا خرابه
    پینگ نسبتا بالا
    برای استریم آنلاین ضعیف
    برای دانلود با N کانکشن بدک نیست
    ممنون
    منم تهرانم
    سرعتش نهایتا به چند میرسه ؟؟؟
    Last edited by iman_sh; 18-11-2014 at 20:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

9

به نظرم بهتره این موضوع خنده دار اعمال محدودیت رو دیگه اینجا مطرح نکنید. لطفا هرکسی هر مشکلی در این خصوص داره به من پ خ بده تا در موردش صحبت کنیم. فکر می کنم بارها این موضوع گفته شده که هیچگونه محدودیتی برای دانلود در سرویس های نامحدود فن آوا وجود نداره و عملا تکرار اون باعث میشه نظرات بعضی از کاربران عزیز که مشکلات فنی یا فروششون رو مطرح می کنند از قلم بیفته. دوست عزیزی که اعلام کردید پشتیبانی به شما این حرفو گفته، لطفاً زمان دقیق تماستون رو به همراه شماره تلفنتون مربوط به هرجای ایران که هستید برام پ خ کنید تا مشکلتون رو پیگیری کنم. اگر واقعا چیزی که می فرمایید درست باشه، باید رسما از طرف شرکت فن آوا اعلام بشه.دوستان عزیز مشهدی لطفا توجه داشته باشند مرکز مخابراتی رسالت در ساعات اوج مصرف مشکل پهنای باند داره و در حال رفع مشکل هستیم.
    متشکرم که اطلاع دادید حتما چندین نفر باید زنگ بزنند تا باورتون بشه ! باور کنید بنده 2 ماه با پارس آنلاین برای رفع مشکل این پهنای باند رسالت درگیر بودم آخرش هم رفتیم ! کلا مرکز رسالت یک مرکز بی کیفیت و پر نویز هست ان شاا... بتونید ارتقاش بدهید ADSL2pluse هم بشه ، این پروسه چقدر زمان میبره ؟ 1 ماه دو ماه

8. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

ممنون
    منم تهرانم
    سرعتش نهایتا به چند میرسه ؟؟؟
    طبیعتا بستگی به منطقه مخابراتی شما هم خواهد داشت
    سرویس رو برای من رو 4 مگ بستن با اینکه اوضاع خط بد نیست و سرعت بالاتر هم ساپورت میکرد چند بار هم زنگ زدم هر بار گفتن به خاطر یه سری مشکلات بالاتر نمیشه ببریم
    میانگین اگر بخوام بگم بهتون شما اگر 4 مگ ببندن 30-320 کیلو بایت دانلود خواهید داشت
    که با توجه به قیمت 110 هزار تومنی ماهانه این سرویس به نظرم منطقی نیست
    خودم هم تصمیم گرفتم دیگه تمدید نکنم
    Last edited by dimebag123; 18-11-2014 at 21:14.

10. 2 کاربر از dimebag123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مشکل من که سرویس نامحدود نبود! سرویس من تکرار میکنم: 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان بود. در مورد شماره هم متأسفم چون تا حالا چند بار زنگ زدم به من اینجور جواب دادن. شما چی می خواید بگید؟ اون از اون آقا که شمارمو گرف گفت خودت زنگ بزنی بهتره! بهتر بررسی می کنن تا من بگم! بعدشم چرا دوستانی که مشکل دارن علنی اعلام نکنن؟ مگه مشکل علنی اعلام کردنش چیه؟ من اون همه عکس گذاشتم و ضرب و تقسیم کردم دِ اگه جواب داشتین با یه پست که جواب اون همه پستمو اونم با طفره رفتن نمیدادین. متأسفم یک برای خودم دو برای خودم و سه برای خودم که وقتمو علاف عرایض بی نتیجتون کردم. آخرین عرضم به شما مثل اون آقا: خداحافظ
    1- من به شما گفتم شاید چیزی ایراد داشته باشه و اگر خودتون تماس بگیرید خیلی بهتره و اگر مشکلتون حل نشد من واستون پیگیری میکنم !
    دقیقا هم بعد از اینکه اون حرف خنده دار رو از سمت مسئول پشتیبانی شهرتون نقل قول کردید بنده با ایشون صحبت کردم و اگر متنی که بعد از شما نوشتم رو هم بخونید گفتم انقدر اخبار کذب میگید که من رو هم به شک انداختید و اجبارا مجبور شدم تماس بگیرم و ببینم چه خبره و به شدت از سوی ایشون تکذیب شد .
    برای بار هزارم هم اعلام میکنم به دلیل شلوغی مراکز پایین اومدن سرعت حتی تا سرعت اسمی در ساعات شبانه طبیعی است و غیر از اون هیچ مورد دیگری مورد تایید نیست و ساخته ذهن شماست .
    دیگر دلیلی برای ادامه بحث با شما ندارم همینکه چندین بار اینجا درخواست کردید و کسی حرفتون رو تایید نکرد خودش دلیل کذب بودن ادعای شما هست .

12. 2 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

طبیعتا بستگی به منطقه مخابراتی شما هم خواهد داشت
    سرویس رو برای من رو 4 مگ بستن با اینکه اوضاع خط بد نیست و سرعت بالاتر هم ساپورت میکرد چند بار هم زنگ زدم هر بار گفتن به خاطر یه سری مشکلات بالاتر نمیشه ببریم
    میانگین اگر بخوام بگم بهتون شما اگر 4 مگ ببندن 30-320 کیلو بایت دانلود خواهید داشت
    که با توجه به قیمت 110 هزار تومنی ماهانه این سرویس به نظرم منطقی نیست
    خودم هم تصمیم گرفتم دیگه تمدید نکنم
    من از هر شرکتی چند صفحه ای خوندم
    همه میگفتن همین خوبه

شما شرکت دیگه ای بهتر سراغ دارید ؟

14. این کاربر از iman_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1- من به شما گفتم شاید چیزی ایراد داشته باشه و اگر خودتون تماس بگیرید خیلی بهتره و اگر مشکلتون حل نشد من واستون پیگیری میکنم !
    دقیقا هم بعد از اینکه اون حرف خنده دار رو از سمت مسئول پشتیبانی شهرتون نقل قول کردید بنده با ایشون صحبت کردم و اگر متنی که بعد از شما نوشتم رو هم بخونید گفتم انقدر اخبار کذب میگید که من رو هم به شک انداختید و اجبارا مجبور شدم تماس بگیرم و ببینم چه خبره و به شدت از سوی ایشون تکذیب شد .
    برای بار هزارم هم اعلام میکنم به دلیل شلوغی مراکز پایین اومدن سرعت حتی تا سرعت اسمی در ساعات شبانه طبیعی است و غیر از اون هیچ مورد دیگری مورد تایید نیست و ساخته ذهن شماست .
    دیگر دلیلی برای ادامه بحث با شما ندارم همینکه چندین بار اینجا درخواست کردید و کسی حرفتون رو تایید نکرد خودش دلیل کذب بودن ادعای شما هست .
    نچ نچ نچ نچ نچ به چه جرئتی منو دروغ گو خطاب کردید؟ واقعاً که شأن جواب گرفتنو ندارید. حیف حتی یه کلمه دیگه که بخوام حرومتون کنم.

16. 2 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقای قلی زاده چند روز پیش گفتن کیفیت ۲مگ نامحدود قراره بالا بره ک همینطورم شد و الان سرعت من از ۱۷۰الی ۱۹۰ شد حدود ۲۳۰تا ۲۴۰.
    خیلی هم خوب

18. 4 کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •