ببخشید.میشه بیشتر توضیح بدید.گرافیک 512 مگه چشه که نباید این بازی رو اجرا کنه.بازی های دیگه رو خوب نشون میده.generals,punisher,battle field...
ببخشید.میشه بیشتر توضیح بدید.گرافیک 512 مگه چشه که نباید این بازی رو اجرا کنه.بازی های دیگه رو خوب نشون میده.generals,punisher,battle field...
دوست عزیز به عرض بنده توجه کن :ببخشید.میشه بیشتر توضیح بدید.گرافیک 512 مگه چشه که نباید این بازی رو اجرا کنه.بازی های دیگه رو خوب نشون میده.generals,punisher,battle field...
ما 2 مدل 512 داریم !
Geforce 7300GS 512
Geforce 8800 Ultra 512
خوب به نظر شما بین این 2 تا نباید یه فرقی باشه ؟
100% هست .
حالا فرقشون چیه ؟
اولی 128 تا رم داره و تا 512 تا از رم سیستم استفاده میکنه . که اصلا برای بازی مناسب نیست .
دومی خودش 512 تا کامل رم داره و اصلا کاری به سیستم نداره .
پس معلومه دومی بهتره و معمولا گرون تر هم هست .
به اولی Turbo Cache میگن و به دومی Real .
حالا مال شما Geforce 8400GS هست . من حدس میزنم خودش 256 تا رم داره و بقیشو از سیستم شما میکشه .
همونطور که گفتم این کارت گرافیک اصلا برای بازی مناسب نیست. البته بازی هایی که گرافیک بالایی میخوان .
مثلا Assassin's Creed یا Crysis .
ولی اون بازیهایی که خودت گفتی همشون زیر 2006 هستند ! و قاعدتا با مال شما سازگار هستند .
متاسفانه بعضی از فروشنده ها با این اسم کارت گرافیک ها سر بعضی از مردمی که بهشون اعتماد میکنند رو گول میمالند . دقیقا همین بلا سر خودمم اومد .
حالا اگه شما میخوای بازی های جدید رو با کیفیت بالا اجرا کنی ، باید یه گرافیک Real بخری . دقیقا کاری که من کردم .
به نظر من قبل از خرید با دوستان اینجا یه مشورتی بکن . در قسمت سخت افزار .
اگه بازم سئوالی بود در خدمتیم .
سلام دوستان گل
آقا من يه مشكل تو اجراي بازي كد داوينچي دارم
وقتي ميخوام بازي رو شروع كنم سرعتش خيلي تنده تو تنظيمات هم رفتم چيز جالبي نيافتم!
ميشه كاريش كرد؟
يه برنامه يكي قبلا معرفي كرده بود كه سرعت بازي هارو مي آورد پايين...براي ركورد زدن تو بازي هايي كه توش زمان مطرحه خيلي بدرد ميخورد!
كسي اين نرم افزار رو ميشناسه؟
اصلا جاي خوبي براي طرح مشكلم انتخاب كردم يا نه؟
پيشاپيش از كمكتون ممنونم![]()
دوست عزیز به نظر من شما باید هم ویندوزتون رو آپدیت کنید و هم آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب کنید .سلام دوستان گل
آقا من يه مشكل تو اجراي بازي كد داوينچي دارم
وقتي ميخوام بازي رو شروع كنم سرعتش خيلي تنده تو تنظيمات هم رفتم چيز جالبي نيافتم!
ميشه كاريش كرد؟
يه برنامه يكي قبلا معرفي كرده بود كه سرعت بازي هارو مي آورد پايين...براي ركورد زدن تو بازي هايي كه توش زمان مطرحه خيلي بدرد ميخورد!
كسي اين نرم افزار رو ميشناسه؟
اصلا جاي خوبي براي طرح مشكلم انتخاب كردم يا نه؟
پيشاپيش از كمكتون ممنونم
در قسمت درخواست نرم افزار درخواست بده واست میزارند .
من تاحالا اونطور نرم افزاری ندیدم !
در مورد جای سئوالتون هم جاش درسته .
هم میتونید اینجا مطرح کنید و هم در تاپیک مخصوص بازی .
سلام دوستان من sims 2 رو نصب میکنم این پیغام رو میده
the application failed properly(0xc0000135).clik on ok to terminate the aplication.
میشه به من کمک کنید
ممنون
lمن عاشقsims2هستم میشه کمکم کنید
آرش عزیز شما یه بار سئوالتونو مطرح کردید .
اگه دنبال جواب هستید منتظر بمونید نه اینکه دوباره درخواستتونو تکرار کنید .
بخدا خیلی دوست دارم جوابتونو بدم ولی هرچی فکر میکنم نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه .
به نظر من سیدی نصب بازی مشکل داره .
در موقع نصب بازی هیچ اروری نداد ؟
درود چند باره به تمام پاسخ دهندگانِ هرگز!
گرچه اين پاسخ به پست من داده نشده بود، اما نظر به اينکه هيچ پاسخی به پستهاتی پيشينم داده نشده بود و من از اين پچ و کرکش هم قبلا استفاده کردم، دوستان محبت کنند اگه نظری دارن بگن و اگه ندارن هم اعلام کنن که من ديگه سر نزنم به اينجا، مشخصات سيستم رو هم بارِ ديگه می گم: CPU 1.6 Dual Core/Ram 2GB/ HDD 320GB/Vga 256MB-128bit nvidia geforce 8500GT
دوست عزیز! اگه با نصب پچ بازی, مشکل شما حل نشده پس این ایراد فقط میتونه از به روز نبودن ویندوز و درایور کارت گرافیک باشه و نمیتونه غیر از این موارد باشه.
چون عنوان نکرده اید که ویندوز شما 32 بیت هست یا 64 بیت ... پس برای هر کدام هر دو آدرس رو میزارم.
آپدیتهایی از ویندوز ویستا, ایرادات و مشکلات اجرا و گرافیک بازیها و ایرادات سی پی یو های چند هسته ای رو برطرف میکنه که هم اکنون در SP1 ارایه شده.
بدین منظور میتونید SP1 رو از این آدرس دریافت کنید:
Windows Vista Service Pack 1 32-bit (KB936330)
Size: 434.5MB
Windows Vista Service Pack 1 64-bit (KB936330)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 726.5MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در پایان آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
nVIDIA ForceWare Release 169.25 (GeForce 6, 7, 8 series) for WinVista 32-bit
Size: 31.8MB
nVIDIA ForceWare Release 169.25 (GeForce 6, 7, 8 series) for WinVista 64-bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 45.0MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ویندوز ویستا دارم و sims2روش نصب کردم و همین الان آپدیتهاشو از سایتش(maxis)دانلود و نصب کردم و درست هم کار میکنه.اما وقتی میخوام universityیا هر مکمل و expansionدیگه ای نصب کنم آخر نصب که100%میشه نصب بازی میگه:the installation must sure that your product is up to dateیا یک همچین چیزی بعد ازم dvdاصلیsims2رو میخواد بعد شروع میکنه به یک چیزایی نصب کردن آخرش هم میگه:error during updateو بعد هم از نصب خارج میشه و نصب هم نمیشه.توxpیک همچین اتفاقی میفتاد ولی آخرش ارور نمیداد و میگفت:update succesful و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد
حالا کسی میتونه کمکم کنه؟
من توی بازی پرنس 2 مشکل دارم وقتی میرم توبازی تا میام تکون بخورم از بازی میاد بیرون ویه ارور میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)