سلام
امسال میتونید در کنکور شرکت کنید
دفرچه رو هم تا قبل از خرداد 94 می تونید بفرستید
سلام
امسال میتونید در کنکور شرکت کنید
دفرچه رو هم تا قبل از خرداد 94 می تونید بفرستید
دوستان مدرک کارشناسیمو تا خرداد93 میگیرم میتونم سال آینده کنکور کارشناسی بدم یا امسال اخرفرصته منه؟(متولد نیمه اول 69 هستم)
سوال قبلی دقیقا شرایط شماست و پاسخ داده شد
ممنون ولی
خب اگر تا خرداد 94وقت هست برای سربازی،پس چرا سال آینده نمیشه تو کنکور ارشد شرکت کرد؟![]()
کسی نگفته سال آینده نمیشه
اگه کنکور تا قبل از خرداد باشه می تونید شرکت کنید
بعدش باشه باید دفترچه فرستاده باشید
آقا فرشید این سوال و جواب من با یکی از کاربران درصفحه 554 هست
نظر شما چیه؟
آیا "تاریخ اعلام آخرین نمره" ملاک هست یا "تاریخ فارغ التحصیلی" ؟
![]()
تاریخ فارغ التحصیلی ملاک هست ، آخرین نمره مثلا اگه نمره پروژه پایان ترم باشه ممکنه تا 1 سال طول بکشه و بعدش براتون تاریخ فراغت از تحصیل میزنن
سلام و عرض ادب
مورد اول :
اگر شخصی از شش سال فرجه تحصیل استفاده کرده باشه و نامه اخراج و معرفی به حوزه رو هم گرفته باشه و برای معافیت پزشکی اقدام کرده باشه و مورد قبول واقع نشده باشه در امتحانات پایان ترم شرکت کنه ( همین ترم پیش رو - فرد مورد نظر به صورت اینترنتی انتخاب واحد کرده ) و بعد از اون به دوره آموزش بره و برای معافیت اقدام کنه و معافیت دائم بگیره آیا دانشگاه نمرات ترم فرد رو قبول میکنه ؟ نمرات و امتحاناتی که قبل از گرفتن معافیت اخذ شده
مورد دوم :
اگر فرد برای شرکت در این امتحانات مجوز بگیره ( مثلا از فرماندهی انتظامی استان ) که این امتحانات رو بده و مدرک کاردانی رو بگیره ولی در سربازی تاثیری نداشته باشه یا به قولی با همون مدرک دیپلم اعزام بشه و در اولین تاریخ اعزام , به خدمت اعزام بشه چی ؟
تکلیف چیه ؟
راستی فرد مورد نظر تو پیام نور درس میخونه
ممنون![]()
Last edited by ittools; 17-11-2013 at 13:56.
دوستان رفتن پلیس+10 دفترچه گرفتن برای درخواست معافیت پزشکی
نوشته همراه دفترچه و سایر مدارک باید اصل و کپی اخرین مدرک تحصیلی رو هم تحویل بدم. اخرین مدرک من دیپلمه
اصل دیپلم رو از کجا باید بگیرم؟ از دانشگاه یا اموزش و پرورش؟ برای گرفتنش چه مدرکی می خواد؟ کارت ملی؟
البته من دبیرستانم 11 سال پیش تموم شد و دانشگاه هم چند ترم رفتم و رها کردم و الان چند سال میگذره
سلام
در پیام نور قبلا می شد همزمان با تحصیل خدمت هم رفت
اگه هنوز همون قانون پابرجاست ، مشکلی نداره و می تونه ادامه بده و دانشگاه هم قبول میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)