تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 752 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565605655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بین ایرفون های زیر کدومشون رو توصیه می کنید
    Aurvana In Ear2
    MDR-EX300
    EP-830
    بیس معقول ولی نسبتا زیاد! و کیفیت و شفافیت صدا هم برام مهمه
    خودم قبلا EP-630 داشتم صداش خوب بود حالا دنبال یه چیز حرفه ای تر هستم
    اگه مدلی هم به غیر از اینها با ویژگی های فوق سراغ دارین پیشنهاد بدین تو همین رنج قیمتی
    ممنون
    من امروز ATH-CKS55i خریدم 115 . فوق العادس از سری Solid Bass ه
    player ت چیه ؟؟
    Last edited by M1sChief; 12-01-2012 at 23:38.

2. این کاربر از M1sChief بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه تجربه شخصی از جنس صدای پاناسونیک ندارم که بتونم درست و دقیق نظر بدم ولی این برند جزو معدود برندهای ارزان قیمتو با نسبت کیفیت به قیمت بسیار بالاست هر چند که چندان محصولات شناخته شده ای برای ما (بیشتر منظورم با خودم هست) نیستند اما ارزش خرید اونها بسیار بالاست

شما هم موفق باشید.
    ممنون... نظرتون راجع به انتخاب بین AKG K450 و Sennh px100-ii یا px200-ii چیه؟ آ ک گ با پک کاملتری میاد و اینکه whathifi بهش 5 ستاره داده... از این مجله برای انتخاب بلندگو های وارفیدیل سیستم منزل استفاده کردیم و واقعا راضی هستیم...

4. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستان یه سؤال داشتم: برای تست هدفونهای AKG K99 و Klipsch s4 بهتره از چه فرمت صوتی استفاده کنم؟ MP3 320 خوبه؟

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

سلام

در مورد Soundstage میشه توضیح بدهید.

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از دوستان یه سؤال داشتم: برای تست هدفونهای AKG K99 و Klipsch s4 بهتره از چه فرمت صوتی استفاده کنم؟ MP3 320 خوبه؟
    در مورد هدفون هایی مثل اینا که یه جورایی هدفونایی متوسط ان، mp3 320 زیاد با نسخه flac فرق نمی کنه. البته به سورس هم خیلی ربط داره

8. 2 کاربر از vurhorston بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من موندم چیکار کنم!؟
    هدفون پشت گردنی خوب تا ۵۰ تومن چیزی نیست ، v-jays هم مثل این که واسه تو خیابون گوش کردن خوب نیست ، هدفون in ear نمی خوام!
    چی بگیرم به نظرتون؟
    شاید بد نباشه که یه earbud خوب بگیرید. البته اگه با این سبک هدفون مشکلی ندارید.

10. 2 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب یه هدفون خوب چی بگیرم؟ آهنگهایی که گوش میدم خیلی ملایم معمولا گیتار یا پیانو خالص یه یارو که نشست هم توش میخونه. بعد همو آهنگا رو یه کم شلوغش کن. درجه بعد آهنگای خیلی شلوغ که روی متالو کم کردن> درجه آخرم آهنگای شاد و روتین.
    بودجه هم بالای صد و البته تا دویستم میتونم یه زوری بزنم.

الان تقریبا روزی 2 ساعت این هدفونه لعنتی آیفون تو گوشمه تا حالا سه تا خراب کردم. پس جنسشم خوب باشه.
    یه سن هایزر cx300 هم گرفتم چون میکروفون واسه آیفون نداره فقط تو مرحله Burn-In موندو زیاد استفاده نشد.

الان هدفونه واقعا داره روانیم میکنه یه چیز خوب معرفی کن راحتم گیربیاد دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم. کم آوردم.
    با توجه به توضیحات، شما باید یک هدست انتخاب کنید نه هدفون مثلآ Klipsch S5i

از نظر صوتی CX300 چطور بود؟ و مدل دقیق CX300 شما چی هست؟

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سپاس از توضيحات شما، خواستم بدونم از لحاظ کيفيت 535 بهتر هست يا Westone 4 و اگر امکانش هست می خواستم بدونم مدل معمول با R تفاوتی از لحاظ کيفيت دارد؟همچنين در کارکرد روزمره چون برای محيط خارج از منزل استفاده می کنم مدل R و کانکشن هاش مشکلی ايجاد نخواهد شد؟
    قبلآ گفته شد که در رنج قیمت 400 تا 800 تومن واقعآ برنده ای به اون معنا وجود نداره ولی از نظر مقایسه بین این دو تنها دلیلی که میشه برتر رو انتخاب کرد این می تونه باشه که کدوم مدل مناسب کاربرد ما خواهد بود به طور ساده تر از بین این مدلها مدلی انتخاب میشه که نقطه ضعف اون دقیقآ جایی باشه که در موسیقی و کاربرد ما کمترین دخالت رو داشته باشه مثلآ اگه کاربرد خارج از منزل هست و دوست دارید که کمترین سر و صدای محیط پیرامون شما مزاحمتی برای موسیقی شما ایجاد کنه از بین اونها 535 ترجیح داده میشه ولی اگر صدای مانیتور تر وحرفه ای تری برای استفاده دقیق تر و حرفه ای تر مورد نیاز باشه بی شک westone4 انتخاب بهتری خواهد بود

تفاوت کیفی از نظر صدا بین دو مدل westone4 وwestone4r نیست جزء نوع اتصال کابل به هدفون و این یک مزیت بسیار خوب برای کسی خواهد بود که بعدآ قصد ارتقاء کابل هدفون یا تعویض کابل رو داشته باشه به خصوص برای کاربرد خارجی یا بیرونی یا همون خیابونی خودمون چون در این نوع کاربردها معمولآ اولین مورد خرابی که باعث می شه هدفون آسیب جدی ببینه همین قطعی کابل هست که یکی از مهمترین علت های اون باز و بسته کردن یا باز و جمع کردن هدفون در طول روز میشه که این اولین و مهمترین دلیل قطعی کابل و در درجه دوم احتمال گیر کردن و ناخواسته کابل به لبه های نسبتآ تیز و نا پیدای تمام اون ابزار و لوازمی که ممکنه در بین مسیر حرکت ما وجود داشته باشه و در درجه سوم خود ما قاتل اصلی کابل هدفون هستیم چون بدون توجه به تمام مسائل گفته شده نوع مراقبت و استفاده ما باعث هر چه کوتاه تر شدن عمر اون میشه
    به هر حال منظور از این موارد این بود که مزیت یک کابل جداشونده برای یک هدفون حرفه ای بسیار با ارزش تر از خرید یک هدفون حرفه ای جدید فقط به خاطر قطعی کابل هست بعدآ می شه گفت شاید روزی قصد ارتقاء کابل رو با یک کابل گرانقیمت و حرفه ای داشتیم البته اگر تا آن زمان هدفون بسیار بهتری از این مدلی که داشتیم در دسترس نبود

در آخر نگران نوع اتصال کابل به هدفون westone4r نباشید چون جدای از اینکه برند با تجربه ای در ساخت این نوع هدفونها هست ، مدل موفق هم هست و خواهد بود و بعید می دونم چند سال استفاده از این هدفون باعث به وجود اومدن همچین ایرادی بشه

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون... نظرتون راجع به انتخاب بین AKG K450 و Sennh px100-ii یا px200-ii چیه؟ آ ک گ با پک کاملتری میاد و اینکه whathifi بهش 5 ستاره داده... از این مجله برای انتخاب بلندگو های وارفیدیل سیستم منزل استفاده کردیم و واقعا راضی هستیم...
    خواهش می کنم
    به ترتیب اولویت کیفیت چون کاربردتون یادم نیست:
    1. PX100-II سبک و متعادل
    2. K450 با بیس نسبتآ قوی
    3. PX200-II سبک ولی کمی بیس ضعیف در مقابل مدل PX100-II

معمولآ از لوازم جانبی همراه یک هدفون خوب غیر از کیف حمل و سری اضافه با سایز مناسب گوش شما بقیه لوازم چندان کارامد به نظر نمی رسند البته غیر از لوازم خاص مثلآ آچار تنظیم صدا و یا ابزار تمیز کننده

در آخر ممکنه یک هدفون 5 ستاره اصلآ مناسب کاربرد خاصی نباشه و توی اون کاربرد خاص حتی به زور بشه بهش ستاره داد و فرقی نمی کنه اون ستاره رو کی و چه سایت معتبری داده مهم کاربرد ما و انتخاب صحیح هست که تلاشمون رو باید بکنیم که از بین مدلهای موجود بهترین و مناسب ترین رو انتخاب کنیم و این وقتی امکان پذیر هست که همه با هم از هدفونهایی که صداشون و کاربردشون رو تجربه کردیم ، نظر شخصی بدیم تا بشه جمع بندی و انتخاب دقیق تری داشت

بی ربط:
    اگه اشتباه نکنم تلفظ AKG می شه "ا ک جی" و Klipsch می شه "کلیپش"

شما هم موفق باشید.

16. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هر دو هدفونهای خوبی در رده قیمت خودشون هستند و برای گوش دادن به بهترین صدای این هدفونها به شخصه ترجیح میدم حداقل از MP3 320 و در نهایت FLAC 16/44 استفاده کنم شما رو نمیدونم چون ممکنه پلیر شما ساپورت نکنه و یا حجم زیاد این تراکها باعث بشه دانلود نکنید و یا اینکه اون سبک یا موسیقی مورد علاقه شما با کیفیت بالاتر از MP3 اون وجود نداشته یا به سختی گیر بیاد و خیلی چیزای دیگه

در آخر چون Klipsch اولویت سبک استفاده اون یا به عبارت درست تر سبک تخصصی اون الکترونیک هست و اغلب این سبک تراکهای اصلی اون بسیار با کیفیت هستند همون 320 کافی خواهد بود ولی سبکهای راک شاید 320 برای بعضی از البومها به نظر کم باشه که این کمی سلیقه ای هست

شما هم موفق باشید.

18. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •