تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 624 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من دو تا گیرنده usb دیجیتال دارم که به usb کامپیوتر وصل میشه دارم یکی xvision یکی هم یه برند خارجیه، از 3 سال پیش دومیه رو داشتم و استفاده میکردم تا اینکه 1 ماه پیش وقتی دستگاهو وصل می کنم و برنامه توتال رو باز می کنم تصویری نمیاد و یا اگه بیاد در حد چند ثانیه بعد صدای کندن دستگاهusb از ویندوز میاد دوباره صدای وصل شدن میاد... نرم افزار هم میگه دستگاهی به کامی وصل نیست! چند بار کانالارو ریست کردم چند بار نرم افزار و دوباره نصب و رجیستر کردم اما فایده نداشت رفتم . رو یه کامپیتر دیگه اینکارارو کردم باز هم مثل قبل بود . رفتم مارک xvision گرفتم باز هم همگن مشکل، کسی می تونه کمک کنه؟

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

14 راهنمایی کنید

سلام!
    تصمیم دارم یه گیرنده دیجیتال تهیه کنم پس از تحقیقاتی مختصر به این نام ها رسیدم:

X.Vision XDVB-353
    (قیمت: 115000)

Sama AT-200 ----T (قیمت: 130000)

Denay ----T STB328 New (قیمت: 92000)

یکی از دستگاهای فراسو (متغیر بین 100 تا 120)

با توجه به این که پخش مالتی مدیا در اولویت انتخابم نیست و بیشتر می خوام گیرندگی خوب و سرعت تعویض کانال مناسب و کنترل خوب و امکانات جانبی دیگه هم در حد قابل قبولی نسبت به بقیه داشته باشه (هر چند اگه بخش مالتی مدیاش هم علاوه بر قبلیا خوب بود که دیگه چه بهتر)
    چیزی که در دید کلی به نظرم می رسه اینه که xvision به نظر ساپورت مناسب تری داره و کلا پرطرفدارتره، Sama هم به نظر امکاناتش و بخصوص بخش مالتی مدیاش از بقیه سره، دنای توی مشخصاتش به پردازنده 630 مگاهرتزی و پخش همزمان 9 کانال اشاره کرده که وسوسه کننده‌س، فراسو هم با این که توی این زمینه تازه وارده ولی با توجه به پیشینه‌ای که از محصولاتش سراغ داریم در بین تمامی محصولات ایرانی معتبرترین برند رو داره.
    در مجموع با این اوصاف شما کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟ اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید خوشحال میشم بیان کنید.
    پیشاپیش از این که تجاربتون رو در اختیارم می ذارید تشکر می کنم

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم دنبال همچین چیزی هستم که متاسفانه دوستان هنوز مدلی رو معرفی نکردن!
    درباره مدل های جدید دنای هم که پردازنده سریعتری دارن با دفتر مرکزیشون تماس گرفتم و گفتن تو این مدل ها سرعت تعویض کانال ها بیشتر شده و به 3-4 ثانیه رسیده گفتم الان که همه دستگاها همینه سرعت تعویض کانالاشون! گفت ویژگی این سری جدید در قابلیت پخش عکس و فیلم 3بعدیه که رو هر تلویزیونی میشه استفاده کرد.

4. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    با سلام به همه دوستان.
    من حدودا 9 ماه پيش گيرنده ديجيتال ProVision X10 (به مدلش دقت كنيدX10 ) خريدم ، به نظر من از همه لحاظ خوبه ، فرمت هاي (MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB) با هر اندازه و سايزي را باهاش تست كردم خيلي راحت جواب ميده ، فرمت WMV فقط ورژن 9 را جواب ميده - تا حالا بيش از 100 فيلم باهاش ديدم ولي خدا را شكر يك بار هم هنگ نكرده ، كنترلش خوبه از لحاظ برد تا 5 متر مستقيم و 4 متر 45 درجه را راحت جواب ميده ، قدرت گيرنده شم به نظرم خوبه چون با سيم دو تيكه و يه آنت هوايي از جنس لوله پليكا هر 21 كانال را آينه ميگيره و قدرت سيگنالش بين 90-100 تغيير ميكنه ،

زير نويس فارسي SRT كه به صورت ANSI ذخيره شده باشه را بدون هيچ مشكلي ميخونه ، البته حتما منوي دستگاه بايد فارسي باشه و الا زيرنويس فارسي نميخونه
    فونت زير نويس Titr هست و سايز آن به كوچك ، متوسط و بزرگ ميتونه تغيير كنه
    رنگ فونت ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز باشه و رنگ پس زمينه ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز و Transparent باشه

به نظرم قابليت خيلي خوبش ، پخش صداي AC3 - شش كاناله هست كه خيلي از دستگاهها باهاش مشكل دارند

هارد اكسترنال بدون پاور را تا ظرفيت 1T باهاش تست كردم خيلي راحت پشتيباني ميكنه

فقط به نظرم يه عيب نرم افزاري كوچيك داره ، اونم اينه كه بعضي وقتا ، هنگام اتصال هارد يا فلش به دستگاه ، بعد از پيغام شناسايي كه ميخوام يه فيلم ببينم تو منوي زيرنويس ، زيرنويس اون فيلم را نمياره و حتما بايد يه بار هارد را جدا كنم دوباره وصل كنم يا دستگاه را خاموش روشن كنم

يه نكته خيلي خوب ديگه كه داره اينه كه حتما نياز نيست زيرنويس هم نام فيلم باشه ، مثلا من تو يه شاخه يه فيلم ميزارم ، يه زيرنويس فارسي و يه زيرنويس انگليسي ، اسم فارسي و انگلسي را با حروف P , E به انتهاي نام زيرنويس مشخص ميكنم و هنگام پخش خيلي رلحت بين هر دوتا سوييچ ميكنم

زير نويس هاي Embeded شده تو فايلهاي MKV را نشون نميده ولي زيرنويس Embeded DVD را نشون ميده با قابليت انتخاب زيرنويس

از فايلهاي MKV كه هم زمان دو صدا (مثلا زبان انگليسي و فارسي) (مثل فيلم tor) داشته باشند پشتيباني ميكنه و حتي وسط نمايش فيلم ميتونيد صدا را انگليسي يا فارسي كنيد.

اين كليه چيزايي بود كه تو اين مدت باهاش تست كردم.

با سلام خدمت همه دوستان
    همانطور كه قبلا هم گفتم پروويژن x10 ، كلا دستگاه خوبيه هم از لحاظ گيرنده و هم از لحاظ پلير

اين گيرنده فرمت زيرنويس srt را (فارسي و انگليسي) را با فونت خواناي تيتر و با سه سايز نمايش ميدهد ولي زيرنويس idx را پخش نميكنه

صداي AC3 و DTS را كاملا پشتيباني ميكنه ، حتي صداي AC3 5.1 را نيز به خوبي پخش ميكند

سرعت تعوض كانال بين 2-4 ثانيه است و كيفيت خوبي توي پخش كانالها داره ، البته بعضي مواقع در حد 1ثانيه تصوير شطرنجي ميشه كه من تو همه دستگاهها اين مسئله را ديدم ، حتي تلويزيونهاي سامسونگ و سوني نيز كه گيرنده ديجيتال دارند ، همين شكلي ميشند .

انواع فرمت MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB و 3gp و divx و xvid را با حد اكثر كيفيت پخش ميكنه.

موقع كار كردن داغ نميكنه .

وقتي برق قطع و وصل ميشه ، دستگاه در حالت standby باقي ميمونه

فرمت هارد nstf و fat32 را تا هارد 1 ترابايت باهاش تست كردم ة خيلي سريع هارد و شناسايي ميكنه

قابليت پاك كردن directory از روي هارد يا فلش و داره

رنگ و سايز زير نويسش به حالتهاي مختلف قابل تغيير ومناسب است.

..............

اگه دوستان سوالي دارند ، مطرح كنند تا براشون تست كنم و جواب بدم تا مثل من واسه خريد بين دستگاههاي مختلف كلي معطل نشند.

6. 3 کاربر از mjabarzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام
    امروز اتنمون خراب شد اصلا کار نمیکنه
    گیرینده سیماران داریم میخوام یه انتن خوب پینهاد بدید
    قیمتش هم زیاد گرون نشه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام
    امروز اتنمون خراب شد اصلا کار نمیکنه
    گیرینده سیماران داریم میخوام یه انتن خوب پینهاد بدید
    قیمتش هم زیاد گرون نشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ستاره ها رو بردار

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای مشاهده کانالهای دیجیتال در کامپیوتر بهترین برنامه کدومه ؟
    خدوم ایکس ویژن گرفتم بهمراهش TotalMedia گذاشته میخواتسم بگم برنامه قویتر و یا سبک تری هم هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان یه گیرنده دیجیتال X-Vision PC3100 گرفتم که به آنتن هوایی هم وصلش کردم
    تمام شبکه ها رو راحت و صاف میگیره فقط رنگش چنین مشکلی داره (بالاخص اگه قسمت پایین عکس رو ببینید متوجه میشید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل از کجا می تونه باشه؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شبکه تلویزیونی «نسیم» با محوریت طنز راه‌اندازی می‌شود
    به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، معاونت سیما به زودی شبکه تلویزیونی «نسیم» را راه‌اندازی می‌کند.
    بنا بر این گزارش، قرار بود این شبکه عید فطر راه اندازی شود که بنا به دلیل آماده نشدن کامل، افتتاح آن به تعویق افتاد.
    این شبکه تلویزیونی به دلیل کمبود بودجه صداوسیما با امکانات و نیروهای شبکه نمایش راه اندازی خواهد شد.

شبکه «نسیم» در ساختار سازمان صداوسیما زیر مجموعه شبکه نمایش است، البته در دستگاه‌های گیرنده دیجیتال خود، صاحب شبکه مجزاست.

«نسیم» برگرفته از چهار کلمه با مفهوم طنز نظیر نشاط و سرگرمی است. این شبکه قرار است به بازپخش فیلم‌ها و سریال‌های طنزی که پیش از این از تلویزیون پخش شده‌اند، بپردازد.
    مدیریت شبکه تلویزیونی نسیم در حال حاضر بر عهده «کرمی» مدیر شبکه نمایش است.

13. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان ؟ اگه میشه یه لطفی کنید بفرمایید 130 تا 150 تومن گیرنده دیجیتال چی خوبه ؟ ایستر خوبه ؟ بعضی از دوستان میگن هنگ می کنه ؟ FULL HD باشه و اکثر فرمت ها مثل MKV و ... رو پشتیبانی کنه ؟ ممنون میشم یه نگاهی به ما بندازین ؟ و یه سوال دیگه اینه که CYRUS چه گیرنده ایه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •