تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 720 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565605655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امیدوارم اینجوری باشه..این گارانتی ها به راحتی میزنن زیره همه چی ..میترسم این st30 ها تموم شده باشه و نتونن درست کنن اون وقت همین طوری رو دستم بمونه..
    گارانتی که همیشه سعی می کنه از زیرش در بره منتهی شما پیگیر قضیه باشید و هر جوری هست حقتون رو بگیرید.اگر st30 هم تموم شده باشه مهم نیست.باید به تعهدشون عمل کنند و درستش کنند.جدای از گارانتی فکر کنم تا 10 سال هم وارانتی دارند.نگران نباش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه دوست دارم از مرز وارد میکنه قیمت امروز رو 3 تومن گفت st30 50 inch
    البته قیمت ها روزانه هستن
    آقا این دوست تون خودش فروشنده است ، تا به حال شده برای کسی ازش خرید کنی ، چطوری میشه سفارش گذاشت و خرید ؟ اصلا همیچین کاری میکنه؟؟ یا باید حضوری رفت پیشش.

3. این کاربر از amirhosien_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

st50 ها رويت نشدن ؟

5. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام خدمت شما سروران درخواست راهنمایی داشتم ..من اسفند سال پیش تی وی 50st30 خریدم یه چند روزی شده خط 5 سانتی وسطش نمایان شده ... به صورت یک در میون پیکسل ها خاموش هستن به صورت افقی ... در همه ی شبکه ها و ویدیو ها هم همین طوره..
    میشه منو راهنمایی کنید...هنوز 6 ماه از گارانتی دستگاهم مونده..میشه بگید علت چی هست ؟ گارانتی قبول میکنه ؟؟؟ ضربه ای چیزی هم نخورده ...قبلا میگفتن اگر اهنربا بگیری اینجوری میشه ولی ما که اهنربا بقلش نگرفتیم ....انتظار نداتشم پاناسونیک دستگاهاش 6 ماهه عیب پیدا کنه
    پیشا پیش سپاس گذارم ..

به جای نقطه چین vatan download رو قرار بدید بدون فاصله وسط

جریان چیه نمیشه لینک به خارج داد ..ای ببا پیوستش که کار نمیده به آدم..واه
    خوبیش اینکه که گارانتی داره ، ممکنه ایراد از پنلش باشه و یا حتی ممکنه مشکل از بردهای الکترونیکیش باشه که به هر حال چون دستگاه گارانتی داره زیاد ناراحت نباش ، فقط وقتی میری گارانتی گیر 3 پیچ بده که حتما درستش کنن و بند و تبصره الکی نیارن که شامل گارانتی نمیشه. یه قول معروف با توپ پر برو.

7. این کاربر از amirhosien_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام خدمت شما سروران درخواست راهنمایی داشتم ..من اسفند سال پیش تی وی 50st30 خریدم یه چند روزی شده خط 5 سانتی وسطش نمایان شده ... به صورت یک در میون پیکسل ها خاموش هستن به صورت افقی ... در همه ی شبکه ها و ویدیو ها هم همین طوره..
    میشه منو راهنمایی کنید...هنوز 6 ماه از گارانتی دستگاهم مونده..میشه بگید علت چی هست ؟ گارانتی قبول میکنه ؟؟؟ ضربه ای چیزی هم نخورده ...قبلا میگفتن اگر اهنربا بگیری اینجوری میشه ولی ما که اهنربا بقلش نگرفتیم ....انتظار نداتشم پاناسونیک دستگاهاش 6 ماهه عیب پیدا کنه
    پیشا پیش سپاس گذارم ..

به جای نقطه چین vatan download رو قرار بدید بدون فاصله وسط

جریان چیه نمیشه لینک به خارج داد ..ای ببا پیوستش که کار نمیده به آدم..واه
    من خودم به عنوان یه پاناسونیک فن احساس کردم که تو این یکی دوساله محصولات پاناسونیک دیگه اون ابهت و دوام سابق رو نداره از وقتی که برای رقابت با محصولات کره ای خط تولیدشونو بردن تو تایلند دوام محصولاتشون افت کرده یادش بخیر یه زمانی جنسای ژاپنی رو که دستت میگرفتی کیفیت ساختش که با آدم صحبت میکرد هیچی ! بعد از 20 سال باید مینداختیش سطل آشغال تا از دستش خلاص بشی. به خدا من همین الان راضیم بازم جنساشو تو ژاپن تولید کنه 20 درصد گرونتر بده ولی عوضش یه عمر خیال آدم راحت باشه.

9. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dash_borzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

سالام علک رفقا،یه نظر به مام داشه باشین،بنده اول طالب شارپ و ال ای دی و این داسانا بودم،هنوزم هسم چون خونه همچین یه نمه از پنجره هاش نور میاد، خلاصه تا با vt30 آشنا شودم و به قول شوما گفنی قیمت نجومیش بنده و به st30 راضی کرد،حالا موندم این دوتا توفیر چندانی آیا با هم دارن یا نه؟
    یا مثلندش چی بیگیرم بیتره؟اونی که داشه راضی بوده؟ ازین صوبتا دیگه...
    درضمن برا بنده SD خیلی مهمه.و عمر طولانی و باعزت!

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ای داد بی داد ..آقا امروز دیگه تی وی روشن نشد که نشد...فقط 7 تا چشمک قرمز میزنه و مکث میکنه و دوباره باز 7 تا چشمک قرمز دیگه...به گارانتی زنگ شدم گفت دیر زنگ زدی اتفاقا 1 ساعت پیش یه همپین تی وی با همین مشکل رو فرستادیم گارانتی ترهان احتمالا پنلتون مشکل داره .....
    ای پاناسونیک خدا بگم چیکارت کنه........بیا اینم از تجربه ی ما با پاناسونیک و پلاسماهای قدرش

12. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیز جان ناراحت نباش من تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری هستم 7 چراغ چشمک زن در پلاسماهای پاناسونیک نشان دهنده اشکال در برد sc و یا su هست که به راحتی قابل تعمیر و جایگزینی میباشد و خوشبختانه پاناسونیک این بردها را با مدل مشابه تعویض میکند و دلیل اصلی بروز مشکل در آن میتواند نوسانات برق باشد اگر در منزل خود متوجه سو سو زدن لامپ میشوید که البته در لامپهای کم مصرف دیده نمیشود و باید با لامپهای قدیمی تست کنید حتما از ترانس معتبر و تست شده استفاده کنید توجه کنید که ترانس با محافظ برق متفاوت هست .
    این مشکل مشکل بسیار شایعی هست و تی وی های زیادی از برندهای مختلف برای تعمیر و مشکل در بردهای مشابه راهی تعمیرگاه میشوند که در اغلب موارد مشکل را بلافاصله به نوسانات برق مربوط میدانند و تی وی را گارانتی نمیکنند ولی خوشبختانه پاناسونیک تا به این لحظه مشکلات این چنینی را شامل گارانتی دانسته و از قبول مسئولیت مانند بسیاری از برندها شانه خالی نکرده است ولی از آنجا که شرکتهای ایرانی در گند کاری و مشتری پرانی با هم رقابت نزدیکی دارند!! بهتر است هرچه سریعتر برای رفع نقص تی وی خود اقدام کنید که ممکن است پشیمان شوند و در آن صورت 200-300 هزار تومانی خرج روی دست شما میگذارد.

14. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سالام علک رفقا،یه نظر به مام داشه باشین،بنده اول طالب شارپ و ال ای دی و این داسانا بودم،هنوزم هسم چون خونه همچین یه نمه از پنجره هاش نور میاد، خلاصه تا با vt30 آشنا شودم و به قول شوما گفنی قیمت نجومیش بنده و به st30 راضی کرد،حالا موندم این دوتا توفیر چندانی آیا با هم دارن یا نه؟
    یا مثلندش چی بیگیرم بیتره؟اونی که داشه راضی بوده؟ ازین صوبتا دیگه...
    درضمن برا بنده SD خیلی مهمه.و عمر طولانی و باعزت!
    اگر منزل شما بسیار پر نور هست بهتر است که به دنبال پلاسماهای جدیتر پاناسونیک مانند مدلهای st50 و gt50 باشید که هنوز رسما وارد ایران نشده است ولی در شهرهای مرزی ممکن است یافت شود و یا با سفارش شما برای شما تهیه شود و یا اینکه به سمت یک ال ای دی بروید که البته در محیط کم نور شاید چندان جالب نباشد برای همین باید بیشترین زمانی را که تی وی تماشا میکنید در نظر بگیرید که اکثر اوقات موقع زیر نور زیاد هست یا در محیط کم نور مدلهای st30 و vt30 در تصاویر sd بسیار خوب هستند ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.
    عمر طولانی در مورد لوازم الکتریکی هیچ تضمینی ندارد اگر از ترانس برق معتبر استفاده کنید و پنل را در مکانی با قابلیت تهویه و عبور هوای مناسب قرار بدهید در عمر تی وی میتواند تاثیر داشته باشد.

16. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dash_borzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

اگر منزل شما بسیار پر نور هست بهتر است که به دنبال پلاسماهای جدیتر پاناسونیک مانند مدلهای st50 و gt50 باشید که هنوز رسما وارد ایران نشده است ولی در شهرهای مرزی ممکن است یافت شود و یا با سفارش شما برای شما تهیه شود و یا اینکه به سمت یک ال ای دی بروید که البته در محیط کم نور شاید چندان جالب نباشد برای همین باید بیشترین زمانی را که تی وی تماشا میکنید در نظر بگیرید که اکثر اوقات موقع زیر نور زیاد هست یا در محیط کم نور مدلهای st30 و vt30 در تصاویر sd بسیار خوب هستند ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.
    عمر طولانی در مورد لوازم الکتریکی هیچ تضمینی ندارد اگر از ترانس برق معتبر استفاده کنید و پنل را در مکانی با قابلیت تهویه و عبور هوای مناسب قرار بدهید در عمر تی وی میتواند تاثیر داشته باشد.
    دمیت گرم،الان به نظر حضرت عالی شارپ le8300 46 یا پانا st30 50،بعد یه داسان دیگه ای که پیش میاد این که من الان بخوام اکثر فرمتا رو پخش کنم با این حساب چیکار بایستی بکنم،چون خود تلویزیون همچین همه فرمتا رو ساپورت نمکنه به قول معروف.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •