تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 555 از 598 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه jebraiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

داداش برو مدرسه سوال کن یه وفت گواهی چیزی میخواد من نمیدونم چون من خودم پایان خدمت دارم من امسال سال دومم بود کنکور میدادم ولی به نظرم حتما از مدرستون یه سوال بکن

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

داداش زنگ بزن دانشگاه بپرس کار نداره

2. این کاربر از jebraiil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام من برا ثبت نام غیرحضوری که به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کردم اسکن تعهدنامه محضری رو میخاد کسی میدونه این تعهدنامه محضری چیه؟ همچنین تصویر مدرک نظام وظیفه به دانشجو رو هم میخاد این دیگه چیه؟ از بچه های پارسالی کسی خبر نداره؟
    البته چون امروز جمعه هس برا همین به دانشگاه زنگ نزدم

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

11

سلام من برا ثبت نام غیرحضوری که به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کردم اسکن تعهدنامه محضری رو میخاد کسی میدونه این تعهدنامه محضری چیه؟ همچنین تصویر مدرک نظام وظیفه به دانشجو رو هم میخاد این دیگه چیه؟ از بچه های پارسالی کسی خبر نداره؟
    نمیدونم!!!
    مال من که این چیزا رو نمیخواد...

5. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M A H 3 A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کنار ساحل

پيش فرض

چیزی لازم نیست چون مشمول نیستی

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟؟؟ اجازه بردن پیک نیک و.. هم میدن؟؟؟(آخه گیاه خوارم و بعضی روزا نمی تونم غذای سلف رو بخورم)
    پیک نیک نبر خطرناکهاونجا گاز هست

7. 2 کاربر از M A H 3 A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه خوابگاهی باشی یا بخوای وام بگیری باید فرم را پرینت کنی و بری محضر تعهد بدی

9. این کاربر از fsom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

اگه خوابگاهی باشی یا بخوای وام بگیری باید فرم را پرینت کنی و بری محضر تعهد بدی
    یعنی اگه کسی خوابگاهی نباشه لازم نیست اونو پر کنه؟؟ خود فرم رو دانلود کردم پس لازم نیست پیرینتش رو بگیرم؟؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من از غیر انتفاعیه شهرمون (اردبیل) رشته م.صنایع کارشناسی قبول شدم حالا موندم که برم یا نه
    به نظر شما سطح غیر انتفاعی در حدی هست که فارغ التحصیلاش بتونن ارشد رو از یه دانشگاه معتبر قبول شن؟

12. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان . یه سوال فوری دارم خواهش میکنم حتما جوابمو بدید ممنون میشم .

یکی از دوستان ما که از سال قبل قصد نداشت بره دانشگاه و هردو کنکور سراسری و آزاد رو سرسری شرکت کرده بود, الان معماری قشم قبول شده و جالب اینه که به معماری خیلی خیلی علاقه مند هست .
    جدیدا تصمیمش اینه که همین امسال بره آزاد رو ثبت نام کنه .

من میخوام از شما دوستان در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بپرسم .این تکمیل ظرفیتش کی هست؟ چجوریه؟ مثلا اگه دوست ما بره قشم ثبت نام کنه بعد اگه در تکمیل ظرفیت قبول شد میتونه بره اونجا که در تکمیلی قبول شده ثبت نام کنه و قشم رو ولش کنه؟

میخوام بدونم که آیا احتمال داره که در تکمیل ظرفیت این دوست ما با تراز حدود 3500 در شیراز قبول بشه؟
    Last edited by yarane-naghdi; 16-09-2011 at 14:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

من از غیر انتفاعیه شهرمون (اردبیل) رشته م.صنایع کارشناسی قبول شدم حالا موندم که برم یا نه
    به نظر شما سطح غیر انتفاعی در حدی هست که فارغ التحصیلاش بتونن ارشد رو از یه دانشگاه معتبر قبول شن؟
    چرا نباشه؟فقط و فقط به تلاش فردی شخص ربط داره... 80% قبول های ارشد رو بچه های آزاد تشکیل میدن که خیلیاشون تو واحد های گمنام هستن پس نگران نباش چون ظرفیت ارشد هم سال به سال افزایش پیدا می کنه.

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

با اجازتنو سوالامو از نو بپرسم...
    کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟
    البته فک کنم یه جا خوندم که اتاقاش 10-12 متریه و هر 3 نفر تو یه اتاقن... ولی نیمدونم دقیقا درسته یا نه...

15. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چیزی لازم نیست چون مشمول نیستی

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟؟؟ اجازه بردن پیک نیک و.. هم میدن؟؟؟(آخه گیاه خوارم و بعضی روزا نمی تونم غذای سلف رو بخورم)
    پیک نیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
    خوده خوابگاه اجاق گاز داره بردن اینجور چیزا ممنوعه. پیک نیک. چراغ نفتی/بخاری برقی و .... که خطر داره همش ممنوعه

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

چرا نباشه؟فقط و فقط به تلاش فردی شخص ربط داره... 80% قبول های ارشد رو بچه های آزاد تشکیل میدن که خیلیاشون تو واحد های گمنام هستن پس نگران نباش چون ظرفیت ارشد هم سال به سال افزایش پیدا می کنه.

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

با اجازتنو سوالامو از نو بپرسم...
    کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟
    البته فک کنم یه جا خوندم که اتاقاش 10-12 متریه و هر 3 نفر تو یه اتاقن... ولی نیمدونم دقیقا درسته یا نه...
    معمولا اغلب بچه های هر رشته و دانشگاه وبلاگ دارن شما توی اینترنت یه سرچ بکن وبلاگشون رو پیدا کنی میتونی از خودشون سوال کنی

17. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •