این مخابرات کلا قاطی کرده من بیستم تمدید کردم با 4 گیگ شارژ اضافه حدودا 16 گیگ حجم داشتم اما الان که رفتم دیدم نوشته حجم باقیمانده منفی 725 در حالیکه یک مگابایتم مصرف نکردم به نظر شما مشکل چیه اگه اینجوری باشه حداقل 60 تومن پول به فنا رفته![]()
این مخابرات کلا قاطی کرده من بیستم تمدید کردم با 4 گیگ شارژ اضافه حدودا 16 گیگ حجم داشتم اما الان که رفتم دیدم نوشته حجم باقیمانده منفی 725 در حالیکه یک مگابایتم مصرف نکردم به نظر شما مشکل چیه اگه اینجوری باشه حداقل 60 تومن پول به فنا رفته![]()
تایید میشه. 3 گیگی که از من کم کرده بودند هم برگشت. تو این مدتی که کنتور نمینداخت هر کی هر چی دانلود کرد، برد کرد. نوش جونمون![]()
من دوباره گذاشتم رو دانلود هنوز که کم نمیکنه تازه به حجمم اضاف هم میشه کنتورشون مثل کیلومتر موتور میمونه که رو جک وسط زدیش داری لاستیک جلوشو برعکس میچرخونی داره از کیلومتری که انداخته کم میشه
دوستان شرمنده کنترشون درست شد داره کم میکنه
![]()
Last edited by mr1987; 16-10-2013 at 21:13.
من از امروز فهمیدم شارژم کم نمیشه امروز حدود 4 گیگ برداشتم بعد 1 گیگ هم بهم اضفه شددیگه کلا گفتم مخابرات زده تو جاده خاکی همینجور دان میکردم که دیدم ناکس داره کم میکنه
جالب اینجاس که من حدود 500 برداشتم ولی این 1 گیگ کم کرد الان هم داره کم میکنه . چی میشه این آخرش!
بجان خودم یا سیستم اینا قاطی کرده یا دادن دست 4تا بچه دبیرستانی هی کم می کنن هی زیاد می کنن
مال من یک ساعتی بود داشت کم می شد شده بود 2200 باز الان دوباره برگشته به همون 2300مگ
خدایا پناه می برم به خودت ازدست این مخابرات خراسان رضوی![]()
دوستان من امروز اومدم حجممو وسط دانلود چک کردم دیدم 3 مگ شده ,سریع دانلود رو پاز کردم , نگو دانلود منیجر وقتی من دانلود رو پاز کردم رفته بعدی رو استارت کرده به همین دلیل اون 3 مگ مصرف شد و جلوی چشمم حجم ریست شد.
از اونجایی که حجمم زیر 1 گیگه گفتم جهنم و ضرر(!!) این احتمالا داره ریست میکنه,دوباره گذاشتم دان شه تا رسید به 200 مگ کم شد,بعد من رفتم خیابون, گفتم یا برمیگردم حجمم صفره یا دوباره ریست شده,اومدم دیدم حجمم 600 مگه و دانلود برقرار, الانم که دارم پست میدم حجم 140 مگ شده,
چند دقیقه دیگه میگم که کلا حجمم صفر شده یا دوباره رییست شده,
خودم احتمال میدم قضیه همینه , ریست میشه ,
خبرشو پست میکنم.
حجم ریست میشه همه با خیال راحت بزارید دانلود![]()
Last edited by Reza82N; 16-10-2013 at 22:34.
احتمالا دارن حجم دانلود یوزهای مخابرات رو ازحجم شما کم می کنند فرا می بینی یکی دو میلیون بدهکارکردنتون
ولی جدا ازشوخی واقعا خرتوخره مخابرات
درضمن حجم ریست می شه هی هربارهم 7الی 8مگ اضافه ترازقبل می شه![]()
برای من که هر بار ریست میشه دقیقا همون حجم قبلیه,( واقعا عدالت در این قسمت رعایت میشه)
اقا دانلود کنیم ضرر نمیکنیم که؟
این حجم هی کم و زیاد میشه چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)