تکراریه . اینو قبلا خودم معرفی کردم توی تاپیک و دارم ازش استفاده میکنم . در ضمن الان ترینر 10 کاره هم اومده که خودم دارم ازش استفاده میکنم
تکراریه . اینو قبلا خودم معرفی کردم توی تاپیک و دارم ازش استفاده میکنم . در ضمن الان ترینر 10 کاره هم اومده که خودم دارم ازش استفاده میکنم
با ترینر و رمز اصلا حال نمیده
بازی اینطوری خیلی زود تموم میشه و اصلا هیجان بازی از بین میره
من موندم ترینر چه لذتی داره....البته ببخشیدا
آقا حجت من واقعا معذرت می خوام که پست تکراری گذاشتم میشه همون ترینرتون رو بدید ؟
دقیقا !
اونم یه بازی مثل gta iv .
حالا اگه یه بار تا آخر بدون رمز بری ، بعدش با رمز بیوفتی تو شهر جون پلیسا حال میده !
ولی حداقل یه بار بدون رمز تا آخر ببری .
من تا 60% این بازی رو بدون ترینر رفتم .
فقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه .
من هنوز به اخر نرسیدمفقط مرحله آخرش اعصاب خوردکن میشه
ولی میشه بپرسم چی میشه که اعصاب خرد کن میشه؟
اولین باری که با موبایل عکس میگیریم ، و یا زمانی که باید با دوستمون یک کامیون بدزدیم بذاریم تو پارکینگ کسی تا اینجاها سیو نداره یا اولین باری که با playb آشنا میشیم ؟
خیلی اعصابو خورد میکنه
تو مرحله ی آخر باید با jimmy pegirino بجنگی علاوه بر جنگ با دار و دستش از آخر جیمی سوار کشتی میشه
و باید با موتور دنبالش کنی و بعد از اون باید با هلی کوپتر دنباش کنی(این بخشش خیلی اعصاب خورد کنی سریع فرار میکنه)خلاصه من این مرحله رو به زور رد کردم
سلام دوستان.
راستش من زياد تو اين تاپيك نميومدم.
الان تازه ميخوام بازي رو بگيرم!!
نسبت به نسخه قبليش خيلي بهتره؟
كلا راضي كننده هست؟
اين بازي سيستم فوق حرفه اي ميخواد اگه نداري الكي مثل ما نرو بخر چون بازي صحنه آهسته هست
دوست عزیز این نسخه اصلا زمین تا آسمون با نسخه های قبل فرق داره - خیلی بهتر و قشنگتر شده - فقط یه سیستم تقریبا قوی میخواد - حالا شما مشخصات سیستمتو بگی میتونیم بهتر راهنماییت کنیم که بازی رو بگیری یا اینکه از خیرش بگذری ... !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)