تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 1185 اولاول ... 554555055455515525535545555565575585595656056551055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرفیومش یکم شیرین تره .پخش بوش کمتر(به نظر من)-موندگاری بیشتر

بوشون خیلی خوبه ولی شاید بعد خرید به خاطر پخش بو یکم اذیت بشید.ولی الان انگار همه ادکلن هایه مارک

دچاره همین اوضاع شدن.به نظرم هیچکدوم اصل نیستن.

تو اون رنج قیمتی دنبال کارهایه بهتری باشید.[.
    منم یه جورایی گیج شدم...
    حدود یکسال پیش یه عطر برای شوهر خواهرم خریدم..لانویی دو لوم..اون موقع خیلی از بوش خوشم اومد...
    بعد الان برای دو تا دیگه از دوستان به تازگی از همون مغازه این عطر رو خریدم...ولی بوش یه جورایی به نظرم تیز تر شده و شیمیایی میزنه...یه مورد تقلبی درجه یکش رو قبلا تست کرده بودم...اینها مثل اون نیستند و بوشون بهتره ولی به کیفیت اونی که یکسال پیش خریداری شده نیستن..حالا موندم من اشتباه میکنم یا واقعا بوشون عوض شده...فکر میکنم کلا دیگه عطر اصل تو بازار خیلی کم شده باشه..مخصوصا به قول شما عطرهایی با مارک مشهور که معمولا هم پرفروش هستند...

2. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظرم دیور هوم اینتنس خوبه یا تری ماگلر a tast man با موندگاری وحشتناکش

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

تشکر. بلک عود مونتاله و اون کولونیا چه جوری بود بوش؟
    ببخشید امکانش هست عکس یا اسم لاتین این دو عطری که معرفی کردین با حدود قیمتش بذارین؟چیزی پیدا نکردم توی فروشگاههای اینترنتی

4. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Bongo by Iconix ایتالیاییه.قبل عید بازار 11 خریدم.ولی غلط اندازه تا 40 تومن دیدم قیمت میدن. 50 میل.

oceana blue اینم که خود لایت بلو هست. دومی رو برای خواهرم گرفتم که اونم به شیرینیه عطر حساسه.موندگاریشم بدک نیست.فقط شیشه اش خوشگل نیست که اونم زیاد مهم نیست.

اگر هم تلخ دوست داری سکریفایز از اجمل کاملا بوی الین از تیری ماگلر رو میده با موندگاری و پخش خیلی خوب.اونم با توجه به گرونی تو بازار 27-8 تومنه.یادش بخیر پارسال 12-13 میخریدیم!!
    Last edited by nadermatin; 01-04-2012 at 00:56.

6. 3 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

parinaz571
    یک سوال تخصصی چرا وقتی حجم عطر کم میشه مثلا نصف میشه قیمتش نصف نمیشه؟ مثلا عطها با نصف حجم قبلی 10 یا 20 تومن بالاتر از نصف عطر با حجم بالاتر هستن!!!!! ترغیب مشتری به خرید به حجم بالا درسته؟

دلیل اصلیش اینه که شیشه عطر درصد بالایی از قیمت تمام شده عطر را تشکیل می دهد

احتمالا به خاطر نوع بسته بندی هست که هزینه ی حملشون یکسان در میاد! در ضمن شما اگه تو سایت اصلی همون شرکت سازنده عطر برید، قیمت 50 و 100 میل اونطور که شما گفتین تفاوت زیادی نداره؛ یعنی ممکنه 20-30 % ، 100 میلش گرون تر باشه!

بچه ها واقعا ترکوندن این تاپیکو! ماشالا!

8. 4 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض He

سلام

دوستان عطر He wood رو 4 5 روز پیش رفتم بگیرم یکی میگفت 150 تومن یکی میگفت 92 تومن ! آخر سر یکی از فروشندها گفت اونایی که میگن 90 92 تومن پر شده دبی هست و اونایی که 150 هست پر شده اصلی هست ! کلا میخام بدونم آیا واقعا فرقی میکنه پر شده کجا باشه ؟

نظرتون رو هم در مورد Dsquared2 he wood بدید ممنون میشم .

10. 3 کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

دوستان عطر He wood رو 4 5 روز پیش رفتم بگیرم یکی میگفت 150 تومن یکی میگفت 92 تومن ! آخر سر یکی از فروشندها گفت اونایی که میگن 90 92 تومن پر شده دبی هست و اونایی که 150 هست پر شده اصلی هست ! کلا میخام بدونم آیا واقعا فرقی میکنه پر شده کجا باشه ؟

نظرتون رو هم در مورد Dsquared2 he wood بدید ممنون میشم .
    هی وود رو بی خیال شو.اصلیش هم موندگاری نداره.

قیمت کلا بالا دادن بهتون.این مدل از همه ارزونتره.

به نظرم تنها راهه تشخیصش شیشه اش هست که موج نداشته باشه و شیشه هم داخله قسمت چوبی لق

نزنه.

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرفیومش یکم شیرین تره .پخش بوش کمتر(به نظر من)-موندگاری بیشتر

بوشون خیلی خوبه ولی شاید بعد خرید به خاطر پخش بو یکم اذیت بشید.ولی الان انگار همه ادکلن هایه مارک

دچاره همین اوضاع شدن.به نظرم هیچکدوم اصل نیستن.

تو اون رنج قیمتی دنبال کارهایه بهتری باشید.[COLOR="Silver"]
    .
    مرسی که جواب دادین
    با این وضعیت چیکار میشه کرد؟از کجا میشه اصل گیر آورد؟
    تو این رنج قیمت چه پیشنهادی دارین؟

14. 3 کاربر از dav00d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشید امکانش هست عکس یا اسم لاتین این دو عطری که معرفی کردین با حدود قیمتش بذارین؟چیزی پیدا نکردم توی فروشگاههای اینترنتی
    Dior Homme Intense با قیمت 215 و The Taste of Fragrance A*Men Thierry Mugler با قیمت 130

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

مرسی که جواب دادین
    با این وضعیت چیکار میشه کرد؟از کجا میشه اصل گیر آورد؟
    تو این رنج قیمت چه پیشنهادی دارین؟
    به نظرم ادکلن های سال 2011 و 2012 رو هنوز وقت نکردن خیلی بترکونن اینا رو اگه از جای مطمئن بخرین شاید فرجی بشه

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

بچه ها کسی این اسپری های Love Collection که تو سایت خانم فرزین نیا معرفی شده رو ندیده تو بازار؟ ظاهرا این برند رایحه عطرای مختلف سری پرایوت بلند تام فورد مثل توسکان لدر و توباکو وانیل رو هم با کییفت خیلی خوب تولید کرده. آقا حامد شما که بندر هستین اگه لطف کنید از فروشگاه شهر شب اینو سوال کنید خیلی ممنون می شم. آخه یادمه سه چهار سال پیش که من بندر بودم تنها جایی که اسپری های اصل اسمارت (که اون موقع خیلی شناخته شده نبودن) رو داشت همین شهر شب بود. کلا فروشندش خیلی باکلاسه و همه عطرای تک و خاص رو میاره معمولا.

18. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها کسی این اسپری های Love Collection که تو سایت خانم فرزین نیا معرفی شده رو ندیده تو بازار؟ ظاهرا این برند رایحه عطرای مختلف سری پرایوت بلند تام فورد مثل توسکان لدر و توباکو وانیل رو هم با کییفت خیلی خوب تولید کرده. آقا حامد شما که بندر هستین اگه لطف کنید از فروشگاه شهر شب اینو سوال کنید خیلی ممنون می شم. آخه یادمه سه چهار سال پیش که من بندر بودم تنها جایی که اسپری های اصل اسمارت (که اون موقع خیلی شناخته شده نبودن) رو داشت همین شهر شب بود. کلا فروشندش خیلی باکلاسه و همه عطرای تک و خاص رو میاره معمولا.
    چشم میپرسم چهارشنبه میرم بازار یسر ببینم چه خبره و تست جدید

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

اگه نداشت که باید از خانم فرزین نیا حتما یکی بخرم ببینم چجوریه

20. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •