تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 1783 اولاول ... 5545550554555155255355455555655755855956560565510551555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز توجه فرمایید ترافیک عیدانه را که از داخل سایت میخرید را فقط تا پایان فروردین یعنی 31/1/91 مهلت دارید تا استفاده کنید
    در ضمن قبل از تمدید دوره ها حتما و حتما دقت کنید تا سرویسی را که انتخاب میکنید کلمه عیدانه را در آخر سرویس داشته باشد در غیر اینصورت هیچ ترافیکی به عنوان عیدی در اکانت شما نخواهد آمد.
    کلیه عیدی ها نیز بدون تاخیر و در همان لحظه فعال شدن اکانت به حساب کاربر اضافه میشود
    با سپاس
    یعنی بنده 5 گیگ 3 ماهه خریدم 1.5 گیگ هدیه داره/باید 1.5 گیگ را تا آخر فروردین مصرف کنم؟

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز توجه فرمایید ترافیک عیدانه را که از داخل سایت میخرید را فقط تا پایان فروردین یعنی 31/1/91 مهلت دارید تا استفاده کنید
    در ضمن قبل از تمدید دوره ها حتما و حتما دقت کنید تا سرویسی را که انتخاب میکنید کلمه عیدانه را در آخر سرویس داشته باشد در غیر اینصورت هیچ ترافیکی به عنوان عیدی در اکانت شما نخواهد آمد.
    کلیه عیدی ها نیز بدون تاخیر و در همان لحظه فعال شدن اکانت به حساب کاربر اضافه میشود
    با سپاس
    سلام
    قربون شکلت, من که اینترنتی از طریق بانک ملت شارژ کردم, وقتی خواست وارد سایت بشه برای تکمیل فرآیند ارور داد و وارد نشد !!
    ینی پوله پرید دیگه ؟!!!

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرعت شبانه شما قبلا چند بوده ؟
    الان چنده ؟
    قبلا کمتر از 80 نمیشدکه تا 150 هم دانلود داشتم اینجوری بگم من وقتایی بوده که تاشبی 2.5 گیگ به راحتی دانلود داشتم ولی الان با این سرعت به 400 مگ هم نمیرسه مثلا همین دیشب فایل 500 مگ رو فقط 13 درصدشو دانلود کرده

واقعا دیگه افتضاح شده نمیدونم با این کارا چیو میخوان ثابت کنن امیدوارم شاتل یا جاهای دیگه اینقدر خراب نشده باشه حتما سرویسمو عوض میکنم هر روز یک بازی جدید در راه دزدی بیشتر

4. 2 کاربر از hamid1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت شبانه افتضاح شده واقعا"

خیلی زور میزنه میره تا 30 میاد پایین
    حتما" با این کارها عیدانه و ... میدن دیگه . سرعت های شبانه رو داغون کردن رفت !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

سلام

با سپاس
    شما زمانی که این طرح عیدانه رو اعلام کردید اصلا موقع شارژ الکترونیکی توی لیست هیچ کلمه عیدانه ای وجود نداشت و من هم تنها سه ماهه 9 گیگی که وجود داشت رو برای شارژم انتخاب کردم.
    حالا میاید اینو میگید و بعد 2 ، 3 هفته لیستو عوض کردید ؟

7. این کاربر از assz1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

جشنواره عیدانه همراهان صبانت

کلیه مشترکین فعال صبانت از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و در قبال تمدید هرسرویس سه ماهه ، شش ماهه و یکساله به ترتیب حجم 1.5 - 3 و 6 گیگ رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد.
    این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه به مشترکین می باشد .

شما توی این پیفامی که 12 روز پیش اعلام کردن حرفی از کلمه عیدانه موقع شارژ می بینید یا بگو اصلا لیستو اونموقع عوض کردین ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اعتبار هدیه رو شارژ فعلی میاد مثلا 5 گیگ میشه 6.5 گیگ اعتبار مانده (جهت اطلاع دوستان)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صبانت پشتیبانی آنلاین ندارد؟

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صبانت پشتیبانی آنلاین ندارد؟
    حرفا میزنیا. اصلا گور داره که کفن داشته باشه ؟!!!!

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیشب اینترنت شبانه ام حدودا یک ساعت کار کرد وبعد یوزر پس ارور داد وتا صبح کار نکرد مال بقیه هم همینجوری بود؟

13. 2 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •