یعنی بنده 5 گیگ 3 ماهه خریدم 1.5 گیگ هدیه داره/باید 1.5 گیگ را تا آخر فروردین مصرف کنم؟
یعنی بنده 5 گیگ 3 ماهه خریدم 1.5 گیگ هدیه داره/باید 1.5 گیگ را تا آخر فروردین مصرف کنم؟
سلام
قربون شکلت, من که اینترنتی از طریق بانک ملت شارژ کردم, وقتی خواست وارد سایت بشه برای تکمیل فرآیند ارور داد و وارد نشد !!
ینی پوله پرید دیگه ؟!!!
![]()
قبلا کمتر از 80 نمیشدکه تا 150 هم دانلود داشتم اینجوری بگم من وقتایی بوده که تاشبی 2.5 گیگ به راحتی دانلود داشتم ولی الان با این سرعت به 400 مگ هم نمیرسه مثلا همین دیشب فایل 500 مگ رو فقط 13 درصدشو دانلود کرده
واقعا دیگه افتضاح شده نمیدونم با این کارا چیو میخوان ثابت کنن امیدوارم شاتل یا جاهای دیگه اینقدر خراب نشده باشه حتما سرویسمو عوض میکنم هر روز یک بازی جدید در راه دزدی بیشتر
سرعت شبانه افتضاح شده واقعا"
خیلی زور میزنه میره تا 30 میاد پایین
حتما" با این کارها عیدانه و ... میدن دیگه . سرعت های شبانه رو داغون کردن رفت !!!
شما زمانی که این طرح عیدانه رو اعلام کردید اصلا موقع شارژ الکترونیکی توی لیست هیچ کلمه عیدانه ای وجود نداشت و من هم تنها سه ماهه 9 گیگی که وجود داشت رو برای شارژم انتخاب کردم.
حالا میاید اینو میگید و بعد 2 ، 3 هفته لیستو عوض کردید ؟
شما توی این پیفامی که 12 روز پیش اعلام کردن حرفی از کلمه عیدانه موقع شارژ می بینید یا بگو اصلا لیستو اونموقع عوض کردین ؟
اعتبار هدیه رو شارژ فعلی میاد مثلا 5 گیگ میشه 6.5 گیگ اعتبار مانده (جهت اطلاع دوستان)![]()
صبانت پشتیبانی آنلاین ندارد؟
حرفا میزنیا. اصلا گور داره که کفن داشته باشه ؟!!!!
من دیشب اینترنت شبانه ام حدودا یک ساعت کار کرد وبعد یوزر پس ارور داد وتا صبح کار نکرد مال بقیه هم همینجوری بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)