پارس آنلاین 512 محدود مکان : یکی از شهرستانهای استان فارس
![]()
پارس آنلاین 512 محدود مکان : یکی از شهرستانهای استان فارس
![]()
رنگین کمان ، 128 ، هرگیگابایت 2600 تومن ، مشکلش اینه که با بعضی سایتها مشکل داره ، کر-یو بزنید عالی میشه - شبانه هم نداره
این نتیجه بدون قیلتر شکن
![]()
512 نامحدود آسیاتک:
![]()
256 نامحدود داتک
![]()
والا من نمیفهمم این سیاست گذاشت تست سرعت داخلی با speedtest.net چیه؟
بابا خوب از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید چشه ان از این که بهتره
واسه خارجه فقط میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده و ضمنا سرعت سرور داخلی اصلا مهم نیست و بدرد نمیخوره چرا:
1 معیار سرعت سرعت جهانی هست و کشورهای اصلی و برتر اینترنت پرسرعت در جهان نه ایران ته جدول
2 سرعت خارجی را دولت در خیلی از پورتها و پروتکلها و isp ها و....دستکاری کرده و بسیار کم و کند و بی کیفیت کرده
ما میخواهیم بدونیم کدوم isp پاک هست همین وسلام
که دوستانی که اگاهی ندارند بتونند استفاده کنند و فردا هی سوال و تعجب نکنند این اوکی هست ان یکی نه
حالا هی داخلی بگذارید داخلی اصلا مهم نیست بدرد هم نمیخوره اینترنت 5 هزار تومانی بگیرید واسه داخلی کافی هست
اگر کسی بیشتر از 5 هزار تومان در ماه پول اینترنت برای مصارف داخلی و تست سرعت داخلی بده و...واقعا سرش حسابی کلاه گشاد گذاشتند یا کاملا نااگاه و غافل هست
یا تبلیغات جایی رو میکنه ممکنه بش پول داده باشند اینجا تبلیغ و تلقین داخلی رو بکنه که بزودی فردا سرعت خارجه شد 1 کیلو و داخلی 1000 کیلو شد بخوبی سر مردم رو شیره ببندند
نمیدونم ولی کسانی که این کار میکنند بخوبی دارند برنامه هاشون رو برای اینده من و شما پیاده میکنند و به نظرم براحتی مثل اب خوردن غلبه میکنند نه به خاطر اینکه من و شما اعتراضی نمیتونیم بکنیم بلکه همواره فکر میکنند مردم همانند همیشه عذر میخوام در حد نادان و گوسفند هستند و اصلا سواد و اگاهی ندارند بهتر بگم میگند یارو تو باغ نیست
شرمنده اگر تندروی کردمولی حقیقت همین هست الان که ما خیلی چیزاهایی رو از دست دادیم این هم روش دیگه من که دیگه خسته شدم
![]()
بابا ایول این چیه دیگه یاد بده به ماشوخی نیست؟
512 نامحدود برنزی آسیاتک:
512 محدود نوین نت:
![]()
از سرور داره تست میگیره
دیتاسنتر رد استیشن کشور انگلستان
ضمنا پینگش افتضاحه
سرعتش هم چندان خوب نیست
حالت خوبه؟
با پروک*سی تست گرفتم ، اگه از سرور تست میگرفتم که پینگش اینجوری نبود![]()
Last edited by mahmoodsoft; 29-04-2013 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)