ميشه گفت تو تك هسته اي ها از بهترين و قويترين ها محسوب ميشه
كه الان قيمت خوب و متعادلي داره و امكاناتش هم كامله و ساپورت بالايي هم داره هم از طرف سامسونگ هم دولاپرها
ميشه گفت تو تك هسته اي ها از بهترين و قويترين ها محسوب ميشه
كه الان قيمت خوب و متعادلي داره و امكاناتش هم كامله و ساپورت بالايي هم داره هم از طرف سامسونگ هم دولاپرها
بچه ها خبری از ورژن 2.3.4 یا 2.3.5 رسمی فارسی نشده ؟
نه، اما به چه دردی میخوره ؟ خوب رام رو deodex کن و راحت فارسی ساز رو بریز !
شبیه هانی کامب هست !
البته این رو در نظر بگیر که لانچر زیبا هست و نه خود ice cream
وقتی برای گالاکسی بیاد روی اون touchwiz قرار میگیره و باز باید همون ظاهر همیشگی رو تحمل کنی
همین الان خوشکل تر از این هم ساخته شده
بیشتر تفاوت ها میشه گفت
- قفل چهره >> روی نوت بوک ها سال هاست این ویژگی هست و عملا بی کار برد و پر اشتباه !
- پانورما برای عکاسی >> سامسونگ و سونی اریکسون قبل از این روی گوشی های خود استفاده میکردن
- COpY & paste بهتر شده
- قابلیت قفل کردن App ها >> نرم افزار هایی در این زمینه قبلا بود و برخی رام ها مثل miui این قابلیت رو داشتن
- اسکرین شات از صفحه نمایش >> خب این قابلیت قبلا با نرم افزار یا رام روی گوشی اضافه میشد اما الان هست
مثل اینکه contact ها هم مدیریتش تغییراتی داشه و خود گوگل رسما اعلام کرده که از windows phone کپی کرده !!!!!!
خوب منم الآن روی گوشیم از یه لانچره دیگه استفاده کردم !
چاره ای نیست که با اومدن آیسکریم ، از لانچره خودش روی گالاکسی استفاده بشه کرد ؟
چرا اگه بیاد میشه یه لانچر دیگه بندازیم روی آیس ، این جوری دیگه اثر از تاچ ویز نمیمونه !
حالا ایس کریم بیاد تاچ ویز پیشکشش......: دی
دوربینش فلاش نداره؟
بلوتوث3 چه قابلیتهایی داره؟
نچ..فلاشش کجا بوددوربینش فلاش نداره؟
بلوتوث3 چه قابلیتهایی داره؟
اگه یه گوشی دیگه هم بلوتوث 3 داشته باشه سرعت خوبی پیدا میکنه...
والا من یه بار برای 2.3.4 این کارو کردم اینقدر مشکل برای پیش اومد ( مثل از کار افتادن وایرلس و مصرف وحشتناک باتری و ...) که کلا بیخیال هر چی رام غیر رسمی و کاستوم و ... شدم . به دردسرش نمیارزه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)