مشکلم حل شد. Default Gateway رو اشتباه می زدم. ظاهرا باید با آی پی روتر یکسان باشه.
مشکلم حل شد. Default Gateway رو اشتباه می زدم. ظاهرا باید با آی پی روتر یکسان باشه.
مودم شما آنتنش یه مقدار قویتره، بعلاوه آنتن خارجی داره؛ آنتن لبینکسیس داخلیه.
ضمنا شما داری می گی کنج اتاق و 2 طبقه، اینا واحد اندازه گیری طول که نیست!ایشون هم نگفته بود تا کجا دور می شه براش مشکل پیش میاد. وضعیت دیوارهای توی خونه و موانع و اختلال امواج هم مشخص نیست.
در همین تاپیک درموردش صحبت شده، از گزینه جستجو استفاده کنین.
بطور خلاصه، مارک بدی نیست، یه کم گرونه. اون مدلهایی که نوشتی، یکیش وایرلس هست.
Last edited by ChaoticHead; 11-12-2009 at 08:55.
سلام. آقا من ویندوز عوض کردم نمیدونم چرا مودم ÷ریده بود. تلاش کردم نصب کنم دوباره وقتی نتونستم یه بار ریست کردم بعدش فهمیدم باید چه کنم. همه کارها رو کردم مودم نصب هست الان منتها کانکت نمیشه یعنی همه چی درته اما سند و ریسیو نداره و صفحه باز نمیکنه. چرا؟ ping هم میگیرم درسته مشکلی نداره. مودم انگار درسته ولی چراغاش ثابت روشن مونده ولی مثل موقعی که کانکت بود چشمک نمیزه . و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. local area connection وصله و درسته. ip مودم رو هم توی اکس÷لورر دادم و اونجا هم تنظیمات درسته همه چی اما کانکت نیست. مطمئنم که اشکال از سرور هم نیست. یعنی اون ریست که اول کردم کار رو خراب کرده؟
@The Animal
يه سيستم ديگه با IP ي شما LAN هست.
وقتي سيستم دوم روشن بشه، روي سيستم اول اين Error ظاهر ميشه.
بايد IP سيستم خودتون يا اون يكي سيستم رو عوض كنيد.
من هر موقع به PC وصل هستم به محض اینکه با وایرلس گوشی هم connect میشم این پیغام میاد
]چه خوب پس شما هم دچارش شدن نه ؟
چندتا سیستم رو با این مودم به اشتراک گذاشتید ؟
اگه فقط یه دونه است که رفتی با یک سیستم دیگه توی همون مرکز مخابراتی دوست شدی
باید زنگ بزنی شرکت تا کارتتو جابجا کنن
ولی اگه سیستم خودتو با یه سیتسم دیگه توی خونه شیر کردی که باید بشینی از نو سیستم ها رو شیر کنی
که احتمال دومی بیشتره مگه این که ISP خیلی در پیت باشه که نتونه آی پی اختصاص بده.
برای حدس دوم شما باید از نو شبکه رو راه بندازی که باید شماره آی پی ها رو یه خورده عوض کنی![]()
چطور باید این کارو بکنم ؟ به شرکت خبر بدم؟
خوب شما وقتی مودمو از پشت ریست می کنی همه تنظیماتش پاک می شه و برمی گرده به وضعبت کارخونه. در نتیجه کانکشن اینترنت هم که داخل مودمتون بوده پاک شده. باید دوباره برین داخل setup مودم و کانکشن بسازین. (طبق مدل مودمتون، نحوه انجامشو توی همین تاپیک پیدا می کنین..)
شما کامپیوترت توی یه شبکه است یا توی خونتونه؟ اینترنتو با چی شریک هستین؟
(راستی عجب jim morrison خوش تیپیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)