چرا میتونی سینک بشی ولی اگه چیزی روش نصب کردی و آهنگ و ویدیو میپره و دوباره باید بهش بدی
ولی یک سری برنامه ها هست که میتونی از اونا استفاده کنی....
چرا میتونی سینک بشی ولی اگه چیزی روش نصب کردی و آهنگ و ویدیو میپره و دوباره باید بهش بدی
ولی یک سری برنامه ها هست که میتونی از اونا استفاده کنی....
سلام
1-بله میشه جیلبریک کرد.آره راحته.اگه نخوای جیل کنی یا باید فقط از اپ های فری استفاده کنی یاtunes gift card برای آیتونز بخری و برنامه ها رو بخری.
2-من خودم وایرلس ندارم ولی یه جا که وایرلس بود راحت کانکت شدم.
3-خودش کیبورد داره.
4-آره . راحته
5-وی پی n هم راحت نصب میشه روش.
در کل کار با هاش راحته.
در آخر هم 100 درصد میرزه![]()
ممنون دوست عزیز
الان برای جیل کردن تاچ 4 باید از کجا شروع کنم ؟ یه جیل مطمئن ، بدون دردسر و ساده برای منِ خنگ هست![]()
راستی جایی هست تو نت که کار کردن در قسمت های مختلفشو یاد داده باشه ؟( مثلا دقیقا از کجا به وایرلس کانکت شدن -تنظیمات v.*p.*n و کانکشن ...)
ممنون![]()
کافیه با خود آیپاد برین توی jailbreakme.com و شروع میکنه به نصب Cydia...
8 گیگ به نظر من نخرین... صبر کنین تا بودجتون بره بالا و 32 بخرین... 8 خیلی کمه...
هر سوالی هم که داشتین در موردش با یه سرچ ساده به دست میاد...
الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :
برای تنظیمات و اینا هم سایت زیاد هست تو گوگل سرچ کنی میبینی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت -----------
سایت موبایلستان
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :
برای تنظیمات و اینا هم سایت زیاد هست تو گوگل سرچ کنی میبینی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت -----------
سایت موبایلستان
تنظیمات چیز پی ان (به عنوان مثال) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
من خودم هم یهکم درگیر این قضیه 8 و 32 شدم . ولی خب من کلا 2-3 گیگ آهنگ دارم - دنبال فیلم و یدئو خاصی هم نیستم . بازی هم که فقط در حد انگری بیرز - بااین حال می دونم کلا اسم 8 گیگ روشه و 6 هست .
با این حال شما نظرتون چیه و صلاح چی می دونین ؟
[QUOTE=amirrezan95;6292039]الان اگه اشتباه نکنم تمام آیپاد 4g ها باید فریمور 4.3.3 یا پایین تر باشن که پایین تر ها رو میشه به 4.3.3 آپ کرد. برای جیلبریک :
[QUOTE=amirrezan95;6292039]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی
ورژن دقیق ِ فریمور از کجا میشه فهمید ؟
آیپاد هم اپلیکیشن هاش سنگینه ، هم وسوسه کننده... از لذت فیلم دیدن توی صفحش هم نمیشه گذشت... موزیک هم 2-3 گیگ نزدیک نصف 8 گیگ رو میگیره... 8 خیلی کمه... به نظر من حتما 32 بگیرین...
به نظر منم 8 کمه
settings---->general----->about
version X.X.X
دوستان خوب ممنونم
فکر می کنم با صحبت های شما دو دوست گرامی بهتره 32 بگیرم...امیدوارم .
amirrezan95 و .:PAR3A:. ممنون ...
بازم مسلما باید بیام برای راهنمایی گرفتن ازتون![]()
دوستان 32 گیگ 390 تومن خوبه ؟( آکبند )
گارانتی فایده داره ؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)