دیروز بعد از ظهر تا الان صبح یهو آسیا تک شدید ضعیف شد پینگهابالای هزار بود و حتی صفحات وب لود نمی شد البته الان درست شده مشکل سراسری بود یا فقط مختص ما بود؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دیروز بعد از ظهر تا الان صبح یهو آسیا تک شدید ضعیف شد پینگهابالای هزار بود و حتی صفحات وب لود نمی شد البته الان درست شده مشکل سراسری بود یا فقط مختص ما بود؟
من که چند روزیه آسیاتک گرفتم از روز اول تا الان سرعتش افتضاحه دیشب هم که واقعا در حد دایال آپ بود
یه فایل 700 مگی رو دیشب گذاشتم رو دانلود...الان 10 ساعت گذشته تازه 57 درصدشو گرفته.
براشون زنگ هم میزنم میگن مشکل سراسریه....
چندوقته کلا اینتر که مشکل پیدا کرده ه ه
با اینکه سرعت خوبم هست برای ما اما بازم با سرعت بالا مثلا یه صفحه هنگ میشه یا چند درصد از لودهای پایانی میمونه تا ابد!!!!!
اصلا معلوم نیست چی شده![]()
من دیشب با سرویس یه مگ فقط تونستم 500 مگ دانلود کنم
گندش بزنن
![]()
من دیشب 2.4 دان داشتم ولی
سرعت منم ديشب شد 50 كيلوبايت !!! و كلا 1.3 گيگ دانلود شد !! ...
بابا جان!
عزیزان دل
من وقتی می گم خرابه یا افتضاحهه با اون چیزی که تو ذهن شماست زمین تا آسمون فرق داره
معنیش این می شه که کل دانلود من در شب 7 مگ بوده!!!
دیل آپ بهتره از نت من نمی دونم یه موقع من هم توپ بودم اما الان رو ببینید تا بفهمید
الان خواستم این عکس رو آپلود کنم براتون نیم ساعت طول کشید خودتون بخوانید حدیث مفصل را!
1گیگ دانلود داشتید می گید افتضاح بوده اگر مثل ما بودید چی می گفتید! تازه فکرش کنید با این وضعیت پینگ و تایم اوت من بیشترین مصرف اینترنتم برا بازی آنلاین هست
اینم عکس
![]()
بیاین دستی بکشم رو سرتون عزیزان دل برادر
سرعت نت ما که از ظهر خیلی توپ شده در آن واحد 3 تا میوزیک دان کردم تازه بینشم بازی میکرد
شاید مشکل از چیز دیگس![]()
سرعت ديشب براي من دقيقا نصف شده بود اما الان فعلا عادي هست همه چيز ...
ساعت 1:21 شب:
فقط اميدوارم تو ساعات رايگان بازي درنياره چون ميخوام GTA IV Episodes from liberty city رو دانلود كنم با حجم 16 گيگ كه به حالت عادي يه هفته طول ميكشه !! اگه بد بشه كه ديگه اصلا هيچي ...
بابا جان!
عزیزان دل
من وقتی می گم خرابه یا افتضاحهه با اون چیزی که تو ذهن شماست زمین تا آسمون فرق داره
معنیش این می شه که کل دانلود من در شب 7 مگ بوده!!!
دیل آپ بهتره از نت من نمی دونم یه موقع من هم توپ بودم اما الان رو ببینید تا بفهمید
الان خواستم این عکس رو آپلود کنم براتون نیم ساعت طول کشید خودتون بخوانید حدیث مفصل را!
1گیگ دانلود داشتید می گید افتضاح بوده اگر مثل ما بودید چی می گفتید! تازه فکرش کنید با این وضعیت پینگ و تایم اوت من بیشترین مصرف اینترنتم برا بازی آنلاین هستنگارشت فوق العاده بود !!
سلام
من هفته پیش ثبت نام کردم چقدر طول میکشه کاراش انجام بشه؟
باید خودم زنگ بزنم پیگیری کنم؟
(آقا این صفحات آخری رو میخوندیم بدجوری ته دلمون خالی شد : دی...انگار سرعت زیاد مناسب ینست)
اینو من دارم اگه تهرانی بیا بگیر ازم حیفه وقت بذاری اینو دانلود کنی بجاش 4 تا فایل باحال بگیر.فقط اميدوارم تو ساعات رايگان بازي درنياره چون ميخوام GTA IV Episodes from liberty city رو دانلود كنم با حجم 16 گيگ كه به حالت عادي يه هفته طول ميكشه !! اگه بد بشه كه ديگه اصلا هيچي ...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)