بچه های عزیز kaspersky2010 آپدیت نمیشه یعنی تا حالا هرچی آپدیتش کردم کشک بوده
پدرم در اومده تا آپدیت شدهنه
![]()
بچه های عزیز kaspersky2010 آپدیت نمیشه یعنی تا حالا هرچی آپدیتش کردم کشک بوده
پدرم در اومده تا آپدیت شدهنه
![]()
من هم در ابتدا این مشکل را داشتم. اما یک کاری کردم که مشکلم حل شد...
من حالت آپدیت را از حالت اتوماتیک به حالت manual تغییر دادم و بعد هر روز دستی خودم آپ می کنم . اینجووری دیگه گیر نمی کنه. شما هم امتحان کنید شاید مشکلتون حل شه.
در قسمت My Security Zone در قسمت Safe Run Application نرم افزار IDM را اضافه کنید.
سیستم مورد نیاز برای ورژن 2009 در این آدرس موجوده. چیزی درباره ویندوز 7 ننوشته احتمالا با ویندوز 7 سازگاری نداره و گر نه ایحا می نوشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کامپیوترم سرعتش خیلی اومده پائین.با جدیدترین کسپر هم سکن کردم ولی باز مشکله سرعتش حل نشد.اواست هم جواب نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟ضمنا هر بار که سکن میکنم چند تا ویروس جدید پیدا میکنه.آیا آنتی ویروس دیگیی هست که بتونه پیداش کنه؟ضمنا درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه.
اسم ویروسی که پیدا میکنه q9.cmd نیستش ؟من کامپیوترم سرعتش خیلی اومده پائین.با جدیدترین کسپر هم سکن کردم ولی باز مشکله سرعتش حل نشد.اواست هم جواب نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟ضمنا هر بار که سکن میکنم چند تا ویروس جدید پیدا میکنه.آیا آنتی ویروس دیگیی هست که بتونه پیداش کنه؟ضمنا درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه.
دوست عزيز اگر مشكل شما همچنان ادامه داره ميتونيد آنرا در انجمن زير مطرح و پيگيري كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور می شه از آپدیت های Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.459 Final بکاب گرفت تا بعد از ریستری اون آپدیت ها رو دوباره برگردوند.
ممنون ...
در تنظيمات كاسپر وارد شويد.گزينه Update را انتخاب كنيد.گزينه Setting را از بخش Update انتخاب كنيد.در قسمت Additinal بايد در مقابل گزينه Copy update to folder را تيك كرده و مسير يك فولدر از قبل ايجاد شده در يكي از داريوها را به آن بدهيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)