تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 737 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565605655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    به نظرتون با 14 میلیون چی بخرم خوبه؟
    نظر خودم بیشتر رو 206 هست نمی دونم تیپ 2 صفر بخرم یا تیپ بالاتر ولی کارکرده و یا اس دی
    ممنون می شم راهنمایی کنید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان سلام
    به نظرتون با 14 میلیون چی بخرم خوبه؟
    نظر خودم بیشتر رو 206 هست نمی دونم تیپ 2 صفر بخرم یا تیپ بالاتر ولی کارکرده و یا اس دی
    ممنون می شم راهنمایی کنید

سلام.دوست من با بودجه شما:
    206 تیپ 2 معمولی رو صفر میتونید خریداری کنید اما اگر حدود 700000 تومان بیشتر هزینه کنید میتونید
    206 تیپ 2 جدید که علاوه بر امکانات 206 معمولی رینگ اسپرت و سپر و زه های همرنگ بدنه داره همچنین میتونید رنگ های سفارشی (قهوه ای لیزری و خاکستری متال) رو سفارش بدین.

همچنین خودروهای کارکرده موارد زیر هستن:
    1.پژو 206 SD V8 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
    2.پژو 206 SD V1 مدل 88 قیمت 14200000 تومان
    3.پژو 206 تیپ 5 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
    4.تندر 90 E2 مدل 88 قیمت 14000000 تومان

پژو 405 و سمند هم بودن که خرید موارد بالا به صرفه تر هستن.
    ملاک ها و خواسته هاتون رو در نظر بگیرید و خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید.موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.دوست من با بودجه شما:
    206 تیپ 2 معمولی رو صفر میتونید خریداری کنید اما اگر حدود 700000 تومان بیشتر هزینه کنید میتونید
    206 تیپ 2 جدید که علاوه بر امکانات 206 معمولی رینگ اسپرت و سپر و زه های همرنگ بدنه داره همچنین میتونید رنگ های سفارشی (قهوه ای لیزری و خاکستری متال) رو سفارش بدین.

همچنین خودروهای کارکرده موارد زیر هستن:
    1.پژو 206 SD V8 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
    2.پژو 206 SD V1 مدل 88 قیمت 14200000 تومان
    3.پژو 206 تیپ 5 مدل 86 قیمت 14500000 تومان
    4.تندر 90 E2 مدل 88 قیمت 14000000 تومان

پژو 405 و سمند هم بودن که خرید موارد بالا به صرفه تر هستن.
    ملاک ها و خواسته هاتون رو در نظر بگیرید و خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید.موفق باشید

ممنون از راهنماییتون
    کلا می خواستم بدونم کارکرده بگیرم بهتره یا این که صفر بگیرم
    یعنی یه ماشین صفر که از اول دست خود آدم هست و خیالمون راحته بهتره یا یه خودرو کارکرده با امکانات بهتر و بیشتر

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    کلا می خواستم بدونم کارکرده بگیرم بهتره یا این که صفر بگیرم
    یعنی یه ماشین صفر که از اول دست خود آدم هست و خیالمون راحته بهتره یا یه خودرو کارکرده با امکانات بهتر و بیشتر
    بله دوست گرامی تصمیمتون برای خرید خودروی صفر کاملا درست هست.دلایلش هم همین ها بود که گفتین
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله دوست گرامی تصمیمتون برای خرید خودروی صفر کاملا درست هست.دلایلش هم همین ها بود که گفتین
    موفق باشید
    افت قیمت صفر نسبت به کارکرده خیلی زیاده؟ اگه بخوام سال دیگه عوض کنم چقدر افت می کنه؟
    Last edited by baran5a; 07-06-2011 at 10:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=mohamad skystar;6154864]ممنون .
    دوست کرامی شما خیلی مایل به خرید ورنا هستین در صورتی که کمی افزایش بودجه میتونی بهتر از ورنا هم خرید کنید.
    به هر حال شما ورنا دوست دارین اما من کنجکاو بودم بدونم دلیل شما رو.
    محمد جان مرسی از توجه ات
    دلیلش بسیار ساده است من با سر هم کردن همه امکانات در یک خودرو با کمک قطعات بی کیفیت یا غیر استاندارد اما ارزان کشورهای دوست و برادر در تولیدات دو شرکت خودروسازی دولتی، که در کنار ارزانی و زیبایی عوامفریب خودرو به بهای کیفیت و امنیت کمتر آنها بدست می آید، موافق نیستم(درباره این موضوع مطلب مفصلی تحت عنوان چاینیزاسیون در خودروسازی در tuningtalk قسمت هیوندایی ورنا گذاشته ام که البته منظور از آن اشکال گرفتن از سلیقه دوستان این تاپیک نیست). در عوض ورنا تمام کره ای است و مهندسین توانای آن دو شرکت دولتی هم در همه جای آن دست نبرده اند!
    البته توصیه شما-مثل همه راهنماییهای دقیقتان که بسیار کمک کننده است- کاملاً درست است ولی من بیش از این نمی خواهم سر ماشین خرج کنم و دست دوم را هم قبول ندارم وگرنه حتماً به توصیه شما عمل می کردم و مثلاً i20 یا مزدا تو یا یاریس می گرفتم.
    راستی ظاهراً تولید ورنا به لطف سخت گیریهایی که به شرکتهای خصوصی شده در حال قطع شدن است و من باید از بنگاهها بگیرم کاشکی یک تاپیک هم برای نحوه نقد کردن حواله وام خودرو و خرید از بنگاهها می گذاشتید تا بچه ها می توانستند از افراد با تجربه ای مثل شما در آن زمینه ها هم کمک بگیرند.
    باز هم مرسی

7. 2 کاربر از Mitridat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=vroom;6153552]سلام

از این 2 تا سایتِ پایین کمک بگیرین و از نمایندگی نزدیک محل سکونتتون سوال کنین

vroom جان
    مرسی، اینها مربوط به سایت اصلی شرکت هستند که خوب من همیشه همان اول سراغ آن میروم! و البته همیشه سایتهای غیر رسمی مثل تیونینگ تالک یا خسروانی یا فالز از آن بهتر خبر دهی میکنند. به هر حال مرسی که زحمت کشیدی

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

افت قیمت صفر نسبت به کارکرده خیلی زیاده؟ اگه بخوام سال دیگه عوض کنم چقدر افت می کنه؟
    افت قیمت برای 206 حدود 800000 تومان به طور عادی هست یعنی رو مدل فقط.
    بدون در نظر گرفتن تصادفتن یا خرابی خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون یشم اگه به منم راهنمایی کنید...من بین خرید 206 v8 و پارس سال( که البته هردو ایربگ و ABS داره) موندم
    (206 v1 چی؟)
    با کدوم مطمئن تر میشه تو جاده رفت؟
    دو مورد شنیدم....امکان چپ شدن بیشتر 206 و لش شدن پارس....واقعا اینجوریه؟؟؟
    قبلا از پاسختون سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=mahdi_msh;6159847]سلام
    ممنون یشم اگه به منم راهنمایی کنید...من بین خرید 206 v8 و پارس سال( که البته هردو ایربگ و ABS داره) موندم
    مهدی جان
    در مورد پارس چون تجربه نزدیک دارم هشدار می دهم: مدل 5/18 میلیونی آن در طی دو سال دو بار اساسی خراب شد و ماهها نمایندگی صاحب آن را سر چرخاند؛ چند خرابی دیگر هم داشت که جالبترینش تعویض جلوبندی ساخت قزوینش بود که یک سال هم کار نکرد و ...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •