تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 800 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565605655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من با سرچ در گوگل فارسی مشکل پیدا کردم یعنی وقتی یکبار کلمه یا عبارتی را سرچ میکنم
    دفعه بعد هنگام دوباره زدن دکمه سرچ یا اینتر عبارت نوشته شده در باکس جستجو پاک میشود
    مشکل با فایر فاکس هم وجود داشت باسیستم ریستور هم فرقی نکرد ومن بیچاره هر بار باید از اول وارد گوگل
    فارسی بشوم وفقط یکبار میتوانم استفاده کنم

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان

یه مشکلی برام پیش اومده با اینکه برنامه اینترنت اکسپلورر بازه ولی تو قسمت پردازش task manager نیستش و وقتی که بعضی از پنجره ها هنگ میکنه نمیتونم از این طریق ببندمشون
    توي همون تب process تيك گزينه ي show processes from all users رو انتخاب كنيد ؛ ببينيد اومد يا خير؟!

3. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    مشکل صفحه آبی امروز برای کامپیوترم پیش اومد نهایتا مجبور شدم ویندوز جدیدی نصب کنم اما دستیابی به دسکتاپ و داکیومنت ویندوز قبلی برام خیلی حیاتیه آیا راه حلی برای اینکار وجود داره و از داخل ویندوز جدید می تونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    چه طوری میتونم تو ie وقتی فایلی رو میخوام download کنم این حالتdefault که sava as file میاد نباشه و بتونم انتخاب کنم که مثلا با orbit دانلود بشه

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

درود دوستان عزیزم

مدتی از عمر ویندوز کنونیم میگذره، مشکلی باهاش ندارم، جز اینکه چند تا برنامه هست (دو تا شو مطمئنم) که یا درست نصب نشدند و یا درست حذف نشدند !
    و حتی با اینکه your uninstaller رو هم دارم، نه اون چیزی نشون میده و نه add/remove خود ویندوز
    مثلا یاهو مسنجر که فکر میکنم بعد از استفاده از نسخه ی پرتابل ، بعد از مدتی الان مشکلاتی دارم باهاش که خاستم حذفش کنم، پیداش نمیکنم (البته دستی چرا ولی تو محلهای مربوطه نه)
    همینطور real player هم که اوایل نصبش کردم، بعد حذفش کردم، الان بصورت ناقص وجود داره

لطفن اگر نرم افزار مناسبی برای حل مشکلم جود داره معرفی بفرمایید.

پ.ن: حدس میزنم، رجیستری بوستر و تیونآپ یوتیلیتی رو معرفی کنید، واقعیتش من کلن نسبت به برنامه هایی که با رجیستری کار میکنند نگرانم، و این هم یه مسئله ای بوده که همیشه ذهنمو مشغول داشته به خودش و الان فرصت مناسب برای باز کردنش (به شرط همکاری شما) پیش اومده:
    من نمیدونم چجوری میشه که یه بار با رجیستری بوستر ممکنه اسکن کرده و تعمیرات رو انجام داد، ولی دوباره که اسکن میکنی باز هم چیزایی نشون میده، یا مثلن با یه نرم افزار مشابه دیگه و دوباره همین آش و همین کاسه و اصلن فهمیدن ایراداتی که این برنامه ها نشون میدن به چه صورته، همه شون میگن یه بکآپ بگیرین اولش، بعد تایید میخان، یعنی ممکنه واقعا اعمال برخی تغییرات به ضررمون باشه و بحثهایی از این دست ...

باز هم متشکرم

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتیه سیستمم بیشتر در مواقعی که به نت وصلم این ارور رو میده که اگه هر کدوم از اونو کلیک کنم اینترنتم قطع میشه و باید ریست کنم ضمنا سیستمم به هیچ وجه ویروسی نیست و فایل svchost.exe رو هم که عوض کردم این مشکل هنوز باقیه

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام
    چه طوری میتونم تو ie وقتی فایلی رو میخوام download کنم این حالتdefault که sava as file میاد نباشه و بتونم انتخاب کنم که مثلا با orbit دانلود بشه

این مورد به نرم افزار مدیریت دانلودتون مربوط میشه!

باید در تنظیمات دانلود منجرتون مرورگرهایی که میل دارید دانلودشون رو انجام بده اضافه کنید
    مشکل دیگه ای اگه بود باید در قسمت مرورگر مربوطه اعلام کنید
    موفق باشید

9. 2 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

10

سلام
    از دانلودری مثل idm استفاده کن اون اوربیت خوب نیست

11. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

توي همون تب process تيك گزينه ي show processes from all users رو انتخاب كنيد ؛ ببينيد اومد يا خير؟!
    نه نیومد حتی فایر فاکس هم نمیاد

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    مشکل صفحه آبی امروز برای کامپیوترم پیش اومد نهایتا مجبور شدم ویندوز جدیدی نصب کنم اما دستیابی به دسکتاپ و داکیومنت ویندوز قبلی برام خیلی حیاتیه آیا راه حلی برای اینکار وجود داره و از داخل ویندوز جدید می تونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
    با تشکر
    خوب آيا شما ويندوز جديد رو در درايو ويندوز قديمي نصب نكرديد؟
    اگه جوابتون خير هست كه اين امكان هست؛ شما به درايو ويندوز قبلي برويد و به پوشه ي Document and setting برويد و داخل يوزرتون تمام اطلاعات ويندوز قبل رو بازيابي كنيد!
    و اما اگه روي همون قبلي ، ويندوز جديد رو نصب كرديد و درايو فرمت شده پس راهي واسه برگردوندن نيست!

سلام
    به قول دوستمون،‌شما بايد در orbit اين كار رو انجام بديد تا نرم افزار مديريت دانلود پيش فرض سيستمتون بشه تا هر وقت دانلودي از هرجا داشتيد اين نرم افزار صدا زده شه

درود دوستان عزیزم

مدتی از عمر ویندوز کنونیم میگذره، مشکلی باهاش ندارم، جز اینکه چند تا برنامه هست (دو تا شو مطمئنم) که یا درست نصب نشدند و یا درست حذف نشدند !
    و حتی با اینکه your uninstaller رو هم دارم، نه اون چیزی نشون میده و نه add/remove خود ویندوز
    مثلا یاهو مسنجر که فکر میکنم بعد از استفاده از نسخه ی پرتابل ، بعد از مدتی الان مشکلاتی دارم باهاش که خاستم حذفش کنم، پیداش نمیکنم (البته دستی چرا ولی تو محلهای مربوطه نه)
    همینطور real player هم که اوایل نصبش کردم، بعد حذفش کردم، الان بصورت ناقص وجود داره

لطفن اگر نرم افزار مناسبی برای حل مشکلم جود داره معرفی بفرمایید.

پ.ن: حدس میزنم، رجیستری بوستر و تیونآپ یوتیلیتی رو معرفی کنید، واقعیتش من کلن نسبت به برنامه هایی که با رجیستری کار میکنند نگرانم، و این هم یه مسئله ای بوده که همیشه ذهنمو مشغول داشته به خودش و الان فرصت مناسب برای باز کردنش (به شرط همکاری شما) پیش اومده:
    من نمیدونم چجوری میشه که یه بار با رجیستری بوستر ممکنه اسکن کرده و تعمیرات رو انجام داد، ولی دوباره که اسکن میکنی باز هم چیزایی نشون میده، یا مثلن با یه نرم افزار مشابه دیگه و دوباره همین آش و همین کاسه و اصلن فهمیدن ایراداتی که این برنامه ها نشون میدن به چه صورته، همه شون میگن یه بکآپ بگیرین اولش، بعد تایید میخان، یعنی ممکنه واقعا اعمال برخی تغییرات به ضررمون باشه و بحثهایی از این دست ...

باز هم متشکرم
    شايد شما مثلا نرم افزار ياهو روي يه ويندوز ديگه نصب بوده، سپس دوباره روي همون ويندوز ويندوزي ديگه نصب كرديد و به اين مشكل برخورديد كه دستي ميتونيد پيداش كنيد اما توي add/remove و ... نميتونيد سرچش كنيد!
    اما براي قسمت پي نوشت:
    من نرم افزار clean my pc registery رو بهتون در اين رابطه پيشنهاد ميكنم!

موفق باشيد.

نه نیومد حتی فایر فاکس هم نمیاد
    سيستمتون شايد ويروسي شده و بعضي نرم افزارها رو توي قسمت پروسس نشون نميده!!

14. 5 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •