خیلی متشکرم
اینم دیاگرام های این دوربین ها:
Panasonic FZ35 :
Fujifilm S200 EXR :
Canon SX20 :
Canon G11 :
![]()
خیلی متشکرم
اینم دیاگرام های این دوربین ها:
Panasonic FZ35 :
Fujifilm S200 EXR :
Canon SX20 :
Canon G11 :
![]()
Last edited by rostamiani; 11-05-2010 at 22:53.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sastwhc; 12-05-2010 at 08:16.
خیلی متشکرم
اگه ممکنه یک توضیحی هم بدین
من از نمودار های بالایی اینطور برداشت می کنم که رنگ های S200 از بقیه قرمز ترند.
درباره عکس هایی هم که گزاشتین متوجه تفاوتی نمیشم
متشکرم![]()
اینجا ادامه دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گلم sastwhs بسیار سپاسگارم از زحتی که کشیدید .
من در رابطه با عکاسی خیلی غریبه نیستم ولی مسلما خیلی که بلد باشم شاگرد شما محسوب میشم .
ولی عکسایی که شما زحمت کشیدید و بنده مقایسه کردم s200 رو هم طبیعی تر و هم شاداب تر دیدم . بعدش g11 بعد sx20 و در آخر هم fz35 البته این سه تا فاصلشون خیلی کم بود .
در هر صورت از راهنمائیتون بسیار ممنونم . فقط در رابطه با فیلم برداری میخواستم ببینم که s200 اصولا فیلم قابل قبولی داره یا خیر . ببینید من یه دوربین فیلبرداری سونی دارم که 8 سال پیش خریدمش فیلم HI8 میخوره و حافظه جانبی هم نداره مدل TRV 140 . آیا فیلم برداری s200 به نظر شما و سایر دوستان استاد در حد این دوربین فیلم برداری بنده هست یا پائین تره یا بالاتره ؟
سپاس
با سلام,خدمت اساتيد
مي خواستم نظر كارشناسي دوستان رو در مورد 4 دوربيني كه مد نظرم هستش رو بدونم.كاربر خانگي هستم ولي مي خوام كه دوربين كاملي تهيه كنم البته با در نظر گرفتن بودجه كه تا 500.000 تومان در نظر گرفتم.
canon sx1
sony hx1
panasonic fz35
كدوم رو توصيه مي كنيد؟؟از جميع جهات؟!
دوستم از ديجي كالا sony hx1 خريده.دستم گرفتم ولي كيفيت بد بدنه خيلي تو ذوقم زد.در ضمن كدوم اينها ساخت ژاپن واقعي دارن؟؟!! canon sx1 fi به نظرم خوبه ولي باطري aa تو ذوقم مي زنه!!لازم هست بگم قبلا نظرم روي fz 35 بودش.ممنون مي شم راهنمايي مبسوط بفرماييد
با تشكر
اگه از فیلمبرداری Full HD صرف نظر کنید FZ35 نویز کم تری داره ولی از نظر رنگ به خوبی بقیه نیست
مقایسه نویز این دوربین ها :
اینم مقایسه رنگ عکس ها :
کیفیت رنگ فیلم :
تعداد عکسی که می تونید به صورت رگباری بگیرید :
Video Sharpness :
که البته FZ35 فیلمبرداری Full HD نداره
مقایسه FZ35 با SX1 IS :
مقایسه FZ35 با Sony HX1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تو اكثر compare ها مقايسه ها رو ديدم و معمولا معدلاشون نزديك به هم هستش.نظر شخصي اساتيد و كسايي كه از اينها استفاده كردند رو مي خوام.با تشكر از جناب رستمياني...
این دوربین ها نسبتا جدیدن و فکر نمی کنم کسی باشه که از هرسه دوربین استفاده کرده باشه
به هر حال من FZ35 دارم .اگه سوالی داشتید در خدمتن![]()
سلام به دوستان.من ديروز يه سر رفتم جمهوري و نگاهي به دوربينها انداختم.من خودم خيلي مشتاق بودم hs10 رو ببينم که چطوره چون از مشخصاتش رو کاغذ خيلي خوشم اومده بود اما وقتي ديدم اصلا حال نکردم.اصلا قابل قياس با s200 نبود.s200 دقيقا مثل دوربينهاي slr ميمونه اما hs10 لنزش کوچيکتر شده و بيشتر شبيه همين sx20 و اين چيزاست.خلاصه فقط 2 تا مشکل دارم براي گرفتن s200 يکي اينه که لنز ش که وايد نيست محدوديتي براي عکاسي منظره و طبيعت و خانوادگي و ماکرو ايجاد نميکنه ؟و دوم اينکه فيلمبرداريش که hd نيست کيفيتش در چه حديه؟چقدر از همينمثلا sx20 کمتره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)