عملد جان مارو تو جدول پیشبینی آدم حساب نکردی !!!!!
کشتیم خدمونو تا 1 امتیاز گرفتیما .
عملد جان مارو تو جدول پیشبینی آدم حساب نکردی !!!!!
کشتیم خدمونو تا 1 امتیاز گرفتیما .
راستش هیچکی فکرشو نمیکرد
جز عماد اونم تا 5تا رفته بود!
میگن تبانی بود... خنده م میگیره وقتی یکی لجش میگیره این حرفها رو میزنه. یکی به اینها یاد بده تبانی رو وقتی میکنن که نتیجه بازی واقعا حیاتی باشه و مثلا سرنوشت قهرمانی رو تعیین کنه. تازه اونم نمیان دیگه 6 تا بخورن تابلو بشه. میگن آدم عصبانی منطق نداره. استقلال اهواز برادر و داداش هر چی اگر میخواست تبانی کنه اون موقعی تبانی میکرد که بازی آخر فصل رو با استقلال داشت و اگر میباخت استقلال قهرمان میشد. اما همه دیدن که نتیجه چی شد و این دو تیم نشون دادن که فوتبالشون پاکه نه اینکه واسه قهرمانی و برد دست به دامن هر حیله و مکری بشن. حالا اون بازی سرنوشت ساز رو تبانی نکردن بیان این بازی اول فصل رو تبانی کنن که چی بشه مثلا ؟ اونم به 6 تا گل و اینقدر تابلو ؟ بدبختی اینه اول فصل هم هست اصلا تفاضل گل مطرح نیست که بخوایم به اون ربطش بدیم. نه دوستان پرسپولیسی هر کاری کنید بالا برید پایین بیاید این وصله ها نمی چسبه....
تو لیگ برتر بهترین برد از کدوم تیمه ؟
یعنی تفازل 6 تاگل هم داشتیم ؟
فكركنم يه مسابقه ابومسلم با يه تيم رشتي بود كه فقط عنايتي 6 تا زد 9 تا هم ابومسلم
اطلاعات ناقص نياز به تاييد داره
تفاضل گل بعید بدونم که 6 تا تو لیگ برتر باشه
6-2 یکی دو تا تیم داشتیم ولی 6-0 نیوده
خب پرچم افتاد دست من
تولیگ برتربااین تفاضل گل تاحالا نداشتیم یعنی بااختلاف بیش از4تاگل نداشتیم
اینو هستم اساسی. امیدوارم کسی مثل هدایتی زمام کاررادردست نگیره حداقل اگراین شفیع زاده ها باشند تجربه کاری دارند اما اخلاق کاری نه![]()
مطمئني unartig جان پس اين چرت و پرتايي كه من تو 4 تا پست بالاتر دادم چيه؟
شايدم اون بازي براي ليگ ازادگان بود نميدونم
گفتم كه حرفام نياز به تاييد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)