تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 555 از 2014 اولاول ... 5545550554555155255355455555655755855956560565510551555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بادامكى ۳ هفته ديگر به ميادين باز مى گردد

زرينه پزشك پرسپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدوميت حسين بادامكى گفت: «بادامكى روز به روز به سوى بهبودى پيش مى رود. او به جز فيزيوتراپى، كار با وزنه و آب درمانى را چند روزى است آغاز كرده. پيشرفت بهبودى اوبسيار مطلوب است.» ناگفته نماند بادامكى مى تواند از ۳ هفته آينده به ميادين بازگردد. او فعلاً از شركت در تمرينات گروهى محروم است و به دستور پزشك فعلاً نبايد به پاى خود فشار بياورد.

تمرينات اختصاصى الونگ زيرنظر كماسى

مطلع شديم قطبى برنامه اى در اختيار كماسى قرار داده است تا تمرينات اختصاصى براى الونگ درنظر بگيرد. گفتنى است در ۳ روز تعطيلى تمرينات الونگ زيرنظر كماسى مجموعه انقلاب مشغول تمرين و آماده سازى است. قطبى از مربى بدنسازى قول مساعد گرفته است تا اين بازيكن را به مرز آمادگى جسمى برساند. ناگفته نماند طبق شنيده ها الونگ از اين پس در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آتسو با پيراهن توگو به مصاف زامبيا مى رود

فدراسيون فوتبال توگو طى مكاتبه اى كه با طرف هاى ايرانى داشته خواهان حضور آتسو در اردوى تيم ملى متبوع خود شده است. چرا كه تيم ملى توگو به زودى به مصاف تيم ملى زامبيا مى رود. البته در اين باره شنيديم فرانك آتسو تمايلى براى خروج از اردوى پرسپوليس ندارد و در تلاش است تا اين سفر ميسر نشود چرا كه مى خواهد با استمرار حضورش در جمع سرخپوشان، نظر مثبت افشين قطبى را براى بازى در تركيب اصلى پرسپوليس به دست بياورد. آتسو مى تواند در بازى با مس كرمان در هفته ششم به ميدان برود. او طى ۴ هفته اى كه از ليگ گذشته از لحاظ قانونى براى حضور در تركيب پرسپوليس با منع قانونى مواجه بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واعظى: پرسپوليس به يك دروازه بان جديد نياز دارد

مهدى واعظى، دروازه بان اول پرسپوليس دو فصل گذشته به خاطر مصدوميت هم تيم ملى را از دست داد و هم هر ۴ بازى هفته اول تيم باشگاهى خود را. با وى در اين خصوص گفت وگويى انجام شده كه شرح آن را در ذيل مى خوانيد.
    • آيا به طور كامل از بند مصدوميت رها شده ايد؟
    - تقريباً بله. در آمادگى خوبى به سر مى برم و فكر نمى كنم براى حضور در دروازه پرسپوليس مشكل خاصى داشته باشم.
    • عملكرد عليرضا حقيقى را طى اين مدت چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - او دروازه بان جوان و باانگيزه اى است كه نهايت تلاش خود را كرده تا در بازى هاى سختى كه پرسپوليس داشته از اعتبار دروازه بانان پرسپوليس دفاع كند. عليرضا طى اين ۴ مسابقه از جمله دروازه بانان موفق ليگ برتر بوده و به نوبه خود از وجود چنين سنگربان جوان و با روحيه اى در اردوى پرسپوليس خوشحالم.
    • پرسپوليس طى ۴ مسابقه، ۵ گل خورده است، آيا اين آمار خوبى براى عليرضا حقيقى است؟
    - نبايد به اين موضوع نگاه اينچنينى داشته باشيم. اين عليرضا حقيقى نبود كه ۵ گل خورده بلكه پرسپوليس اين آمار را براى خود ثبت كرده است. مگر وقتى يك مهاجم گل مى زند آيا كسى كه به او پاس گل داده ناديده گرفته مى شود؟ اگر به واسطه اين گل، تيم پيروز شود آيا همه چيز را به نام گلزن مى نويسند؟ دروازه بان هم چنين شرايطى دارد. حتى اين ۵ گل خورده را نمى توان فقط به گردن خط دفاعى انداخت. به نظر من چون تيم در اوايل فصل حضور دارد و هماهنگى بازيكنان كليه خطوط به اوج نرسيده، اتفاق افتادن اشتباهاتى از اين دست طبيعى است. هم گل زده و هم گل خورده به كل بازيكنان تيم مربوط مى شود نه به يك مهره خاص.
    • اگر راجع به پرسپوليس مطلب خاصى نداريد برويم سراغ تيم ملى؟
    - تا يادم نرفته بايد بگويم كه پرسپوليس براى دورى از ريسك به يك دروازه بان جديد نياز مبرم دارد. بعد از مصدوميت شديد ميثاق معمارزاده، اتكا به ۲ دروازه بان يعنى ريسك بالا. خداى ناكرده اگر عليرضا حقيقى مصدوم شود يا خود من دوباره آسيب ببينم آيا منطقى است كه پرسپوليس فقط با يك دروازه بان مقابل حريفانى قرار بگيرد كه همگى مدعى هستند؟
    • و اما تيم ملى! آيا حسرت نمى خورى كه همراه ملى پوشان ايران مسافر عربستان نشده اى؟
    - چرا كه نه! اگر مصدوم نمى شدم الان يكى از جدى ترين مدعيان براى حضور در تركيب اصلى تيم ملى بودم. با اين حال مطمئن باشيد مهدى واعظى با انگيزه بالايى كه دارد فاصله بين تيم باشگاهى خود تا تيم ايران را در كمترين زمان ممكن طى خواهد كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مديربرنامه كريمى : اگر پرسپوليس ،على را نخواهد با تيم هاى ديگر مذاكره مى كنيم

براى گرفتن پاسخ «على كريمى» به حرف هاى ديروز «داريوش مصطفوى» كه گفته بود جايى براى على كريمى در ليست پرسپوليس نداريم به سراغ «ابوالفضل جلالى» مديربرنامه هاى اين بازيكن رفتيم. جلالى به ما گفت: بعد از اينكه حرفهاى مصطفوى را شنيدم متوجه شدم او بشدت اين مصاحبه ها را تكذيب كرده و از اينكه چگونه چنين حرفهايى از قولش چاپ شده بى خبر بود. وى افزود: البته اگر پرسپوليسى ها درب باشگاه را به روى على كريمى كه فرزند اين باشگاه است ببندند چيزى تغيير نخواهد كرد چرا كه جادوگر فوتبال آسيا هنوز هم پيشنهادات فراوانى اعم از خارجى و داخلى دارد اما به اين علت كه خود را مديون هواداران مى داند و همچنين مشكلات خانوادگى، دوست دارد به پرسپوليس بازگردد. مديربرنامه هاى كريمى به ما گفت: پرسپوليسى ها اگر نخواهند مذاكرات خود را با كريمى ادامه دهند به سراغ تيم هاى ديگر مى رويم. بى شك كريمى بازيكنى نيست كه بى تيم بماند اما بايد گفت پرسپوليس نبايد فرزندان خود را از دست بدهد و اجازه دهد به همين سادگى بازيكنانى چون على كريمى يا محمد پروين به تيم هاى ديگرى بروند.جلالى ادامه داد: هنوز تكليف كريمى با كميته ملى المپيك قطر مشخص نشده و نمى دانيم دقيقاً چقدر بايد خسارت دهيم اما على كريمى خودش مصرانه به دنبال فسخ قرارداد كامل با قطرى هاست و مى خواهد به ايران بازگردد. در اين بازگشت نيز بسيار دوست دارد در پرسپوليس بازى كند و اولويت اول خود را بازى در اين تيم اعلام نموده است اما همانطور كه گفتم او در صورت عدم دعوت از سوى پرسپوليسى ها فوتبال را كنار نمى گذارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با لغو بازي مقابل تراكتورسازي
    پرسپوليس پنجشنبه به مصاف تيم نفت تهران مي‌رود
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران پنجشنبه در ديداري تداركاتي مقابل نفت تهران قرار مي‌گيرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه امروز كادر فني پرسپوليس با نظر افشين قطبي قرار شد اين تيم به جاي بازي روز شنبه مقابل تراكتورسازي، روز پنجشنبه در زمين شركت واحد در ديداري تداركاتي مقابل نفت تهران قرار گيرد.
    قطبي دليل اين كار را فاصله مناسب بازي دوستانه پرسپوليس با بازي هاي ليگ برتر اعلام كرد.
    تراكتورسازي به دليل مسافت زياد، بعداظهر امروز از بازي مقابل پرسپوليس عذرخواهي كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با انجام مذاكرات اوليه
    كريمي در آستانه پيوستن به تيم مس كرمان قرار گرفت
    خبرگزاري فارس: در پي مذاكرات مقدماتي مدير برنامه هاي علي كريمي با مسئولان باشگاه مس كرمان، اين بازيكن در آستانه عقد قرار با تيم كرماني قرار گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مدير برنامه هاي علي كريمي روز گذشته در تهران با عبدالرضا برهاني نژاد گفت و گو كرد تا شرايط انتقال بازيكن سابق تيم بايرن مونيخ به مس كرمان فراهم شود.
    مجيد مكي زاده، مدير داخلي باشگاه مس كرمان ضمن تائيد اين خبر عنوان كرد: مذاكرات مقدماتي با مدير برنامه هاي كريمي براي حضور در كرمان فراهم شده و تا 2 روز آينده شرايط وي براي انتقال به مس كرمان نهايي خواهد شد.
    وي ادامه داد: طرفين به توافقات خوبي رسيده اند و به احتمال 80 درصد مذاكرات سرانجام خوبي خواهد داشت، زيرا مدير عامل مس علاقه زيادي به جذب كريمي دارد.

امیدوارم همچین اتفاقی نیفته و علی کریمی بیاد پرسپولیس ...
    علی کریمی حتی اگر آماده نباشه حضور ش برای تیم یه مزیته...
    به هرحال وجودش ترس تو دل تیم حریف میندازه و قطعا اگر به شرایط آمادگی برسه که البته دلیله حضورش تو ایران به خاطر همینه میتونه تو جام باشگاههای آسیا به کمک تیم بیاد...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سقوط فولاد خوزستان پاسخ خوبي براي مايلي‌كهن است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نتايجي كه مايلي كهن در فولاد كسب كرد و سقوط اين تيم به دسته پايين تر بهترين پاسخ من به انتقادهاي وي است.
    به گزارش خبرگزاري فارس،‌ افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خيلي ها تصور نمي‌كردند حرف‌هاي تندي بزنم؛ اما بايد قبول كرد در فوتبال حرفه‌اي ايران من هم داراي مسئوليت‌هايي هستم و بايد با سياست برخورد كنم.
    قطبي يادآور شد: اظهارات من بعد از بازي مقابل ذوب‌آهن لازم بود، چون بايد تكاني كوچك به فوتبال ايران مي‌دادم، چون ما بايد در جام جهاني با تيم ملي ظاهر شويم و پرسپوليس را قهرمان آسيا كنيم؛ اما براي رسيدن به اين هد،، بيرون زمين نيز مانند درون زمين اهميت زيادي دارد.
    وي خاطرنشان كرد: سال گذشته هيچوقت در مورد داوري حرفي نزده‌ام چون جزئي از فوتبال است؛ اما خيلي‌ها مي‌دانند امسال 4 امتياز را از دست داديم و من بايد نظر خودم را اعلام كنم و به عقيده سايرين كاري نداشته باشم.
    وي افزود: در هيچ جاي دنيا مربي وقتي كه شروع به كار مي‌كند به او وعده پوچ نمي‌دهند و در خصوص مشكل مالي پادرمياني مي‌كنند. هميشه جواب‌هاي من ساده است. مي‌خواهم براي يك روز محبوب نباشم، بلكه ساليان سال اين در دل ها بمانم، البته نبايد فراموش كرد كه محبوبيت هميشه به نفع من و خانواده‌ام نيست و حتي در بعضي از تعطيلات براي من مشكل‌ساز مي‌شود كه اين نيز مشكل بزرگي است.
    وي همچنين در خصوص احتمال انتقال علي كريمي به پرسپوليس گفت: كريمي بازيكن بزرگي است و براي او احترام زيادي قائل هستم و هرجاي دنيا كه باشد او را دوست دارم. وقتي كه مربي كره بودم بازي كردن او براي من جالب بود و مي‌دانم كه كريمي مي‌تواند پشت فورواردها مكمل‌ بسيار قوي باشد؛ اما بازيكن خوبي در حال حاضر مثل كريم باقري باتجربه داريم كه تا امروز 3 گل را به ثمر رسانده است.
    وي افزود: از صميم قلب دوست دارم كريمي را داشته باشم؛ ولي بايد قبول كرد كه به يك مهاجم تمام عيار نياز داريم تا بتوانيم در تاكتيك تيمي موفق باشيم.
    قطبي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس به دنبال تهيه منابع مالي براي جذب بازيكن است. خوشحال مي شوم با حل اين مشكل ابتدا مهاجم برزيلي و پس از او علي كريمي را جذب كنيم.
    قطبي در خصوص مهاجم برزيلي گفت: براي من فرقي ندارد مهاجم از برزيل، ‌‌آلمان، قطر يا امريكا باشد. فقط مي‌خواهم فردي را انتخاب كنم كه بتواند در غياب خليلي به پرسپوليس در زدن ضربات آخر كمك كند. مهاجمي كه مدنظر داريم مورد تأييد ماركو و يكي از بهترين‌هاي ليگ برزيل است. من فقط فيلم او را ديدم و مي‌دانم كه بسيار سرعتي است.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اظهارات مايلي كهن تاكيد كرد: همواره به پيشكسوتان پرسپوليس احترام مي‌گذارم، چون موي خود را در اين باشگاه سفيد كرده‌اند. مي‌دانم مايلي كهن عضو پرسپوليس و تيم ملي ايران بوده است و مطمئن هستم دلش براي اين تيم مي‌سوزد. در جواب او مثل سال گذشته دوست ندارم زياد حرفي بزنم و معتقدم نتايجش با فولاد و سقوط اين تيم به يك دسته پايين تر مي‌تواند جواب خوبي براي او باشد.
    قطبي در خصوص سفرهاي مداوم به خارج از كشور و اين مسئله كه گفته مي شود تنها 12 بار حق خروج دارد، گفت: براي آخرين بار اين سؤال را جواب مي‌دهم چون ديگر خسته‌ شده‌ام. دوست ندارم در تعطيلات به ديوار نگاه كنم يا به شهرهاي ايران سفر كنم، چون دنبال هدفي بزرگ هستم به همين دليل به خارج از كشور مي‌روم و اين مورد مثل مربيگري كلينزمن در جام جهاني 2006 آلمان امري طبيعي است و فكر كنم در انتهاي فصل خبرنگاران ايراني مثل آلماني ها نمي‌توانند ديگر در اين خصوص حرفي بزنند.
    قطبي در پايان در خصوص قول قهرماني نيز تاكيد كرد: دوست دارم هميشه هيجان در پرسپوليس باشد. هنوز قول نمي‌دهم؛ ولي به تيمم اطمينان دارم. اجازه مي‌دهم فعلاً امير قلعه‌نويي در استقلال به هوادارانش قول قهرماني دهد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قطبی هم در آخرین مصاحبش گفته که علی کریمی رو نیازی نداریم و پستش تو پرسپولیس پره . تاکید کرده که فعلا به یه مهاجم نوک درست حسابی نیاز داریم و پول گرفتم اون مهاجم برزیلی رو هم فعلا مثل اینکه باشگاه نداره .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

[QUOTE=yahya_h28;2896171]
    با انجام مذاكرات اوليه
    كريمي در آستانه پيوستن به تيم مس كرمان قرار گرفت
    [

خدا از سر قطبي نگذره اگه به دلايل شخصي(غرض ورزي و حسادت) نذاشته باشه كريمي بياد پرسپوليس
    اصلا تصور كريمي هم تو كرمان خندهداره
    بابا باسه بازار گرمی
    ساده نباشید
    می خواد هر جا که بره پول بیشتری بگیره

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

[QUOTE=aluminum;2896822]

بابا باسه بازار گرمی
    ساده نباشید
    می خواد هر جا که بره پول بیشتری بگیره
    شرمنده ولی اصلا این جور نیست چون پرسپولیس فقط یه جای خالی داره و این اقای قطبی که تازه زبونش باز شده اصرار داره یه مهاجم برزیلی از دسته 2 برزیل بیاره اونم با 600 هزار دلار ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •