تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 555 از 585 اولاول ... 55455505545551552553554555556557558559565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,541 به 5,550 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیک !!
    شما لطفا اول پستهای قبلی رو بخونید بعد جواب بدید
    باشه !! من پستهای قبلی رو میخونم !! شما هم چند تا مجله سخت افزاری بخونی ثواب دنیا و آخرت میبری !!!
    دوست ما برای 5 سال آینده نمی خواد دست به سیستم بزنه اونوقت شما حرف از قدرت 4870 میزنی
    آدمی که بخواد تو این رنج قیمت کار بکنه مطمئن باش به دوسال نشده مجددا ارتقای سیستم میده !! شما نگران پنج سال بعد ایشون نباش !!

عزیز این کارت خیلی دووم بیاره 1 سال نیم دو سال هست !!شما مطمئنی بازی های سال دیگه رو هم با این فریم اجرا می کنه
    اگه اینطوره بهتره ایشون بره ایکس باکس 360 بخره که بتونه بازیهای اون موقع رو هم اجرا بکنه !!!نیازی به ارتقا هم نداره !!
    شما میخوای ملت نسبت به زمان خودشون جلوتر باشند !! اینجوری که نمیشه !!!

در ضمن اینو بگم که GTX 350 به تنهایی 4870x2 رو قورت میده
    حالا بذار این کارت 350 بیاد تو بازار بعد نظر بده !!!
    تا اون موقع هم شرکت ATI مطمعنا محصولات قویتری تولید میکنه !! همین الان هم با عرضه کارتهای 4850 و 4870 فروش کارتهای Nvidia کمتر شده !!

این کارت که قوی ترین کارت دنیا نیست!نسبت قیمت کیفیتش خیلی خوبه مثلا 9800GX2 این کارت رو می خوره
    تو قیمت چطور ؟؟
    من نمیگم 4870 اما شما دو تا 4850 رو کراس فایر ببند ببین تفاوت کارائیشون چقدر بیشتر از 9800GX2 میشه !! تازه قیمتش هم خیلی کمتر از 9800 GX2 خواهد شد !!

!اینم که الان تو بازار ما پرفروش شده به خاطر قیمتهای نجومی کارتهای Nvidia هست
    نه عزیز !!
    بخاطر سیاست درست در بازار یابی شرکت ATI-AMD هست که با این کاراشون شاید به اندازه nvidia سود نکنند ولی در عوضش بازار رو بدست میارن و توجه مشتری رو معطوف به خودشون میکنند !! که نتیجه اش رو هم در بازار ایران میبینید !!

شما به بنچمارک ها گویا توجه نکردی!!!9800GX2 همون کرایسیس رو تو رزلوشن 1600*2560 با 42 فریم بر ثانیه اجرا میکه اینم مدرک
    برای ما که داریم تو رشته سخت افزار فارغ التحصیل میشیم از بنچمارک صحبت نکن رفیق که هارد من معدن بنچمارک هست !!!
    اینجارو نگاه کن !!!
    الان کارت 4850 حدود 260 تومن قیمتشه !! هفتاد درصد مادربرد های بازار هم از فناوری کراس فایر ساپورت میکنن !! دوتا 260 تومن میشه 520 تومن که از قیمت یه 9800GX2 خیلی کمتره !! با مبلغ باقی مانده از اختلاف قیمت ایندو کارت با کارت 9800GX2 میشه عینا اون پول رو به بودجه خرید یه پاور قویتر اختصاص داد تا سیستم از نظر تغذیه کم نیاره !!
    خودت به این بنچمارک که مشابه بنچمارک قبلی خودت هست نگاه کن و انصاف بده !!!

در ضمن بد نیست یاد آوری کنم که آخرین قیمت کارت 9800GX2 با برد xfx 780 تومن و با برد گیگابایت 800 تومن بوده !! قیمتها هم مال مرداد همین امسال هست.

در ضمن من که نگفتم 8800 یا 9800 بخره من گفتم برای 5 سال آینده اگه اهل بازی نیست 4870x2 4850x2 یا 4870 بخره تا حداقل در آینده در اجرا نرم افزار های سه بعدیش دچار مشکل نشه
    داری جوک تعریف میکنی ها رفیق !!!
    آخه کدام آدم عاقلی برای پنج سال بعد ملت نسخه میپیچه ؟؟ اصلا از کجا معلوم فناوری ساخت گرافیک یا اصلا بازی بکلی تغییر بکنه و همه بازیها بره به سمت یه فناوری فرضی مثل دایرکت ایکس 11 که فقط کارتهای خاص از اون ساپورت میکنن ؟؟
    پردازش بازی و اجرای اون تو pc مستلزم بروز بودن قطعه هست !! در اینصورت بهتره که اون عزیزی که شما داری بهش توصیه برای سال 1392 میکنی بره یه ps3 یا Xbox360 بخره !! چون در اینصورت شاید پنج سال نه !! ولی سه سال رو میتونه به بهترین حالت ممکن بازی بکنه و نه سیستم فریم به فریم میشه نه یهو ریست میشه نه قطعه هاش نیاز به ارتقا داره و نه چیز دیگری !! میشینی بازی میکنی و حالشو میبری !!

2. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز نمی دونم تصمیم شما برای اینکه 5 سال ارتقا ندید چیه!؟پس حتی اگه قوی ترین مادربرد رو بخرین با بهترین پردازنده 4 هسته ای ممکنه تا اون موقع از دور خارج شده باشن و PCI e2 بشه مثل الان AGP پس اگه مطمئنید در 4 5 سال آینده دست به سیستم نمی زنید تو خریدن سایر قطعات دقت کافی داشته باشید برای کیفیت بالا عمر مفید یه قطعه فقط یک ساله حالا شما خودت ببین تو 5 سال چی میشه!
    خب من آخر نفهمیدم اهل بازی هستید یا گذری بازی می کنید و استفادتون در الویت نرم افزاره!؟در واقع اینو بگم که شما با قوی ترین کارتهای امروز نمی تونی بیشتر از 2 سال راحت باشی (البته بیشتر برای بازی) ولی ممکنه تا 3 یا 4 سال بتونی بدون کوچکترین مشکل با نرم افزار های سه بعدی سنگین کار کنی(در این مدت حداقل به سیستم رم اضافه کن!)
    لینک میدی که کجا نوشته بود AGP رشد می کنه!؟AGP پیشرفت کنه!!؟نه تا اونجایی که من می دونم تولید مادربرد و کارتهای AGP 8X دیگه تقریبا متوقف شده و سرعت انتقال داده و اینتر فیس PCI E2 بسیار بیشتر از AGP 8X هست در ضمن مگه شما عجله نداری؟(همین یک ماه!؟) پس با آینده دیگه چی کار داریفعلا خبری نیست و نخواهد بود
    آخرین حرف من اینه که یه مادربرد با قابلیت کراس فایر بخر و 4870 یا 4850X2 کی میدونه شاید در آینده خواستی یه کارت گرافیک دیگه هم بخری تا کراس فایر کنی اینجوری به نظر من بهتره
    قربانت
    ممنون از جوابتون دوست عزيز.
    در مورد 5 سال بگم كه خودم هم ميدونم با اين روند رشد فناوري 2 سال هم راحت باشيم زوره.ولي نميدونم اگه الان هم تازه نه خيلي گرونشون رو بگيرم آيا 4 تا 5 سال آينده فقط با تعويض كارت گرافيك مشكل حل ميشه يا اينكه باز مادر بورد و پردازنده رو ارتقا بدم .ميدونم شايد نشه ولي نميخوام هر 5 سال كل سيستم رو عوض كنم.چون اين جور ارتقا دادن كه قرار باشه همشو عوض كني جز رم كه ميتوني ارتقا بدي خيلي سخته .
    به هر حال از جواب دوستان چنين نتيجه گرفتم كه ati فعلا بهتره.حالا بين 4850 , 4870 , 4850X2 , 4870x2 موندم.
    در مورد بازي.نميگم اهل بازي نيستم. ولي اينقدر سرگرم درس و ساير كارها هستم كه زياد وقت نميكنم.در مورد نرم افزار گرافيكي هم گفتم كه حداكثر 3dmax كار ميشه.ولي در مورد بازي نميخوام به اين زوديها اگه بازي جديد ي اومد دوباره بيام كارت رو عوض كنم. حتي اگه وقت بازي كردن به اون صورت رو نداشته باشم.
    بين اين 4 تا هم حالا تا بخوام سيستم رو ببندم 2 تا 3 هفته اي طول ميكشه. اگه 4850X2 تا حداكثر 600 بشه گير آورد ميگيرم.ولي اگه نشد نميدونم چكار كنم?
    در مورد agp لينك زير رو خوندم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت : نوع اینترفیس

در ضمن اگه 4850X2
    2 گيگ هست پس 4850 چنده؟اگه 1G هست كه كافيه .قيمتش چنده؟4850 و 4870
    512 كه زير 300 تومنه.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بين اين 4 تا هم حالا تا بخوام سيستم رو ببندم 2 تا 3 هفته اي طول ميكشه. اگه 4850X2 تا حداكثر 600 بشه گير آورد ميگيرم.ولي اگه نشد نميدونم چكار كنم?
    در مورد agp لينك زير رو خوندم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت : نوع اینترفیس

در ضمن اگه 4850X2
    2 گيگ هست پس 4850 چنده؟اگه 1G هست كه كافيه .قيمتش چنده؟4850 و 4870
    512 كه زير 300 تومنه.
    4850 و 4870 هر دو 512 مگابایت ولی 4870 از حافظه DDR5 و 4850 از DDR3 استفاده میکنه. 4850x2 رو مطمئن باش کمتر از 600 گیر میاری. وقتی قیمت 4870 ، 299 دلار و قیمت 4850 ، 199 دلار اعلام شد، اینها به ترتیب قیمتشون این طوری شد : 360 هزار و 260 هزار تومن . پس طبق سنت 4850x2 که 399 دلار اعلام شده باید بشه 460 تومن دیگه. به نظرم 4850X2 بگیر.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا جون من بحث نكنيد.گفتم كه اشتباه كردم گفتم 5 سال.اصلا 2 سال.نه 1 سال
    دوباره پرسيدم كه اگه قراره دوباره عوض كنم (همون 2 سال ديگه نه 5 سال) فكر ميكنيد مادر بورد و سي پي يو رو هم بايد عوض كنم(حتي اگه بهترينشون رو الان بگيرم)
    پردازشگر:احتمالا9300
    و مادر بورد هنوز انتخاب نشده.
    در ضمن ظاهرا انتخابم بين 4850 و 4870 و شايد X2 هاشونه.
    قيمت هاشو لطف ميكنيد؟
    باز هم ببخشيد.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا جون من بحث نكنيد.گفتم كه اشتباه كردم گفتم 5 سال.اصلا 2 سال.نه 1 سال
    دوباره پرسيدم كه اگه قراره دوباره عوض كنم (همون 2 سال ديگه نه 5 سال) فكر ميكنيد مادر بورد و سي پي يو رو هم بايد عوض كنم(حتي اگه بهترينشون رو الان بگيرم)
    پردازشگر:احتمالا9300
    و مادر بورد هنوز انتخاب نشده.
    در ضمن ظاهرا انتخابم بين 4850 و 4870 و شايد X2 هاشونه.
    قيمت هاشو لطف ميكنيد؟
    باز هم ببخشيد.
    4850: 260 تومن. 4870 : 360 تومن. 4850x2 : تقریبا 500 تومن. 4870x2: تقریبا 700 تومن.

7. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

4850: 260 تومن. 4870 : 360 تومن. 4850x2 : تقریبا 500 تومن. 4870x2: تقریبا 700 تومن.
    ممنون از جوابتون.
    دوست عزيز 4850X2 الان تو بازار هست؟
    در ضمن ميبخشيد سوالات مبتديانه ميپرسم. 4850 و 4870 512 هستن.بعد 4850X2 و 4870X2 دو گيگ هستن؟
    يعني 1گيگشون نيست؟
    و آخر اينكه كرايس فاير كردن يعني چي و به چه دردي ميخوره و در مورد 4850X2 صادقه؟
    ,و اگه ميشه اسم كامل كارت 4850x2 رو بنويسيد.
    Last edited by kavehmech; 21-08-2008 at 16:13.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

رضا sapphire 4870 میدن 365 چطوره و روی p5q با قیمت 148 کار میکنه و ارزش خریدن داره، خیلی ها از سافایر بد میگن میگن برند تازه وارده و فقط تو آسیا کار میکنه و از ati بدترین چیپ هاش رو میخره و ... میگن اگه 3870 club بخری هم ارزش بیشتری داره ؟!!
    من فعلا با نمایینده سافایر تو مجتمع ایران ارتباط دارم که خوب اونم خیلی از جنسش تعریف میکنه و میخواست 2gb llk patriot dual رو به من 80 بندازه !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مطمئنی که GX2 قدرتش بیشتره از 4870x2 ؟ فکر نکنم چون GTX280 قدرتش بیشتره از gx2 و جلوی 4870x2 کم آورده. نمی دونم شاید من اشتباه می کنم؟؟!
    خیر شما اشتباه نمیکنی من گفتم 4870 از 9800gx2 ضعیفتره

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    دوست عزيز 4850X2 الان تو بازار هست؟
    در ضمن ميبخشيد سوالات مبتديانه ميپرسم. 4850 و 4870 512 هستن.بعد 4850X2 و 4870X2 دو گيگ هستن؟
    يعني 1گيگشون نيست؟
    و آخر اينكه كرايس فاير كردن يعني چي و به چه دردي ميخوره و در مورد 4850X2 صادقه؟
    ,و اگه ميشه اسم كامل كارت 4850x2 رو بنويسيد.
    نه دو سه هفته ديگه شايد هم يك ماه ديگه ميياد بازار بله يك گيگشون هم هست. كراس فاير يعني دو تا گرافيك (از يك سري مثلا 4000) ATI رو بهم وصل كني تا پردازش موازي روي بازي انجام بدند اين كار ميتونه تا 70 درصد قدرت كارت گرافيك رو بالا ببره(بعضي بازيها هم ممكنه تاثير خيلي كمتر باشه)
    4850X2 خودش كراس فاير 4850 هست بله 4850X2 رو هم ميتوني با يه كارت ديگه از سري 4000 ATI كراس فاير كني مثلا 4870X2 - 4850 -4870
    اسم كامل اينه
    ATI Radeon HD 4850X2

رضا sapphire 4870 میدن 365 چطوره و روی p5q با قیمت 148 کار میکنه و ارزش خریدن داره، خیلی ها از سافایر بد میگن میگن برند تازه وارده و فقط تو آسیا کار میکنه و از ati بدترین چیپ هاش رو میخره و ... میگن اگه 3870 club بخری هم ارزش بیشتری داره ؟!!
    من فعلا با نمایینده سافایر تو مجتمع ایران ارتباط دارم که خوب اونم خیلی از جنسش تعریف میکنه و میخواست 2gb llk patriot dual رو به من 80 بندازه !
    ساپفاير به همراه هيز و هركولس بهترين برندهاي ATI هستند و از طرف اين شركت كاملا تائيد شدند هر كي راجع به اون بد گفته چرند گفته اتفاقا بهترين چيپها رو ATI به اين سه شركت ميده تازه وارد هم نيست چندين ساله اسمش رو شنديدم كارت گرافيك فعلي من ATI AIW 9600 كه مال 4-5 سال پيش هست ساپفاير هست.
    بله p5q چون pci-exress 2.0 هست انتخاب خوبي واسه اين مادبرد هست.

3870 حتي از 4850 هم خيلي ضعيفتره 3870 در حد geforce 9600GT هست و خريدن او يعني افتادن توي چاه فروشندگان نادان و دغل باز.

12. 2 کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

علیک !!

باشه !! من پستهای قبلی رو میخونم !! شما هم چند تا مجله سخت افزاری بخونی ثواب دنیا و آخرت میبری !!!

آدمی که بخواد تو این رنج قیمت کار بکنه مطمئن باش به دوسال نشده مجددا ارتقای سیستم میده !! شما نگران پنج سال بعد ایشون نباش !!

اگه اینطوره بهتره ایشون بره ایکس باکس 360 بخره که بتونه بازیهای اون موقع رو هم اجرا بکنه !!!نیازی به ارتقا هم نداره !!
    شما میخوای ملت نسبت به زمان خودشون جلوتر باشند !! اینجوری که نمیشه !!!

حالا بذار این کارت 350 بیاد تو بازار بعد نظر بده !!!
    تا اون موقع هم شرکت ATI مطمعنا محصولات قویتری تولید میکنه !! همین الان هم با عرضه کارتهای 4850 و 4870 فروش کارتهای Nvidia کمتر شده !!

تو قیمت چطور ؟؟
    من نمیگم 4870 اما شما دو تا 4850 رو کراس فایر ببند ببین تفاوت کارائیشون چقدر بیشتر از 9800GX2 میشه !! تازه قیمتش هم خیلی کمتر از 9800 GX2 خواهد شد !!

نه عزیز !!
    بخاطر سیاست درست در بازار یابی شرکت ATI-AMD هست که با این کاراشون شاید به اندازه nvidia سود نکنند ولی در عوضش بازار رو بدست میارن و توجه مشتری رو معطوف به خودشون میکنند !! که نتیجه اش رو هم در بازار ایران میبینید !!

برای ما که داریم تو رشته سخت افزار فارغ التحصیل میشیم از بنچمارک صحبت نکن رفیق که هارد من معدن بنچمارک هست !!!
    اینجارو نگاه کن !!!
    الان کارت 4850 حدود 260 تومن قیمتشه !! هفتاد درصد مادربرد های بازار هم از فناوری کراس فایر ساپورت میکنن !! دوتا 260 تومن میشه 520 تومن که از قیمت یه 9800GX2 خیلی کمتره !! با مبلغ باقی مانده از اختلاف قیمت ایندو کارت با کارت 9800GX2 میشه عینا اون پول رو به بودجه خرید یه پاور قویتر اختصاص داد تا سیستم از نظر تغذیه کم نیاره !!
    خودت به این بنچمارک که مشابه بنچمارک قبلی خودت هست نگاه کن و انصاف بده !!!

در ضمن بد نیست یاد آوری کنم که آخرین قیمت کارت 9800GX2 با برد xfx 780 تومن و با برد گیگابایت 800 تومن بوده !! قیمتها هم مال مرداد همین امسال هست.

داری جوک تعریف میکنی ها رفیق !!!
    آخه کدام آدم عاقلی برای پنج سال بعد ملت نسخه میپیچه ؟؟ اصلا از کجا معلوم فناوری ساخت گرافیک یا اصلا بازی بکلی تغییر بکنه و همه بازیها بره به سمت یه فناوری فرضی مثل دایرکت ایکس 11 که فقط کارتهای خاص از اون ساپورت میکنن ؟؟
    پردازش بازی و اجرای اون تو pc مستلزم بروز بودن قطعه هست !! در اینصورت بهتره که اون عزیزی که شما داری بهش توصیه برای سال 1392 میکنی بره یه ps3 یا Xbox360 بخره !! چون در اینصورت شاید پنج سال نه !! ولی سه سال رو میتونه به بهترین حالت ممکن بازی بکنه و نه سیستم فریم به فریم میشه نه یهو ریست میشه نه قطعه هاش نیاز به ارتقا داره و نه چیز دیگری !! میشینی بازی میکنی و حالشو میبری !!
    دوست عزیز چرا جوش میاری؟
    میشه چندتا مجله معرفی کنی؟جدی گفتم
    نگران نیستم نظرمو برای کسی که بخواد یه سیستم ببنده 5 سال دست نزنه گفتم که البته این سیستم کار اشتباه و محالی هست
    ملت نسبت به زمان خودشون جلو باشن!!؟؟نه بهتره بیشتر از یه سال آینده رو هم ببینن
    این کارت به زودی میاد و از همه قوی تر خواهد بود بعد ati یه کارت میده بیرون و اون میشه بهترین و این بازی ادامه داره...
    و در ضمن خوبه که خودم هم 4850x2 رو هم پیشنهاد دادم نه اصلا از سری کارتهای Nvidia!!!
    و قیمتهاش کذاییه مخصوصا تو ایران (احیانا فروشنده نیستید!؟)شما یه جوری برخورد کردی انگار من گفتم 9800GX2 بخره!!
    شما که سیاست بازاریابی می فهمید می دونستید سرمایه داران این دو شرکت یه گروهن؟؟؟؟و با ایجاد یک رقابت و تبلیغات غیر واقعی بازار این قطعات رو به خودشون محدود کردن؟یا ATI یا Nvidia!!!و بازار این قطعات به نوبت چند ماه دست یه کدومشونه و مصرف کننده راهی جز خرید از این دو کمپانی رو نداره!؟در ضمن شما که از وضع بازار ایران خبر دارید(علت عدم کاهش محصولات Nvidia)؟؟؟می دونید الان تو اروپا قیمت کارتهای Nvidia چنده؟و فروشش چطوریه؟
    مبارکت باشه مهندس کامپیوتر عزیز من اگه می دونستم استادی اصلا چیزی نمی گفتم!!!بله کراس فایر 4850 از 9800GX2 قوی تره و از نظر قیمت کاملا به صرفه هست(در ایران!)
    (دستت درد نکنه یعنی ما نادونیم دیگه!)این دوستمون گفت می خواد 5 سال دست نزنه به سیستم من که نگفتم این کارو بکنه!!البته الان مثل اینکه نظرش عوض شده.حالا خوبه که زیاد تمرکز روی بازی کردن نیست که صحبت Xbox -ps3 میشه!
    در کل من که همون 4850x2 هست که یا الان یا بعدها هم کراس فایر بشه و اصلا صحبت سره بهتر بودن 9800 و 4870 نبوده شما هم اگه با اون جمله آخر خیلی مشکل داری باشه من اصلا پاکش می کنم ولی از شما آقا مهندس انتظار میره لحن بهتری داشته باشید کلا بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •