ببخشید یه سوال در مورد این نصب فیرم ور روی گوشی داشتم
واسه نصب فیرم ور جدید بر روی گوشی چی کار باید کرد ؟ سخت افزار میخواد یا همون نرم افزاری نصب میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشید یه سوال در مورد این نصب فیرم ور روی گوشی داشتم
واسه نصب فیرم ور جدید بر روی گوشی چی کار باید کرد ؟ سخت افزار میخواد یا همون نرم افزاری نصب میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما باید گوشی رو با کابل وصل کنید به کامپیوتر و از طریق نرم افزار پی سی سویت نصبش کنید ...
ممنون ممل جان ...
به نظر من هم خوبه ...میشه یه آپدیت خوب و کامل ...
راستی یوزرت توی فروم نوکیا چیه ؟؟ میشه بدونم ؟
دوستان من تا حالا گوشی سیمبین نداشتم و نمیدونم چطوری است کار باهاش
مثلا شما دارید میگید که برو و یک نرم افزار نصب کن خوب من میگم بلد نیستم چطوری نرم افزار نصب کنم
شما از روز اول که نه گوشی جاوا و نه سیمبین داشتید سوال نمیکردید ؟
خوب حالا لطفا راهنمائی کنید
1- چطوری نرم افزار های مختلف هم جاوا و هم سیمبین نصب کنم روی 5700 مثل همین پلیرها و دیگر نرم افزار ها
2- از کجا متوجه بشوم که این نرم افزار به گوشی من و یا به سیمبیان من میخوره و مشکلی ایجاد نمیکند
3- را صحیح فرستادن فایل به 5700 را بگید مثلا وقتی usb را نصب کردم با از طریق Nokia PC Suite فایل ها را وارد کنم یا باید کار دیگری انجام دهم
خواهش میکنم این دفعه دیگه راهنمائی کنید و یالینک های آموزش های کامل در این موضوع را بگید
خیلی ممنون
وقتی گوشی توسط برنامه pc suite شناسایی شد از کنار ساعت روی برنامه pc راست کلیک کن و گزینه Install Application رو انتخاب کن وقتی باز شد از منوی سمت چپ برنامه با فرمت SIS رو از توی کامپیوتر پیدا کن و اجراش کن و توی گوشی هم هر پیغامی داد تایید کن
برنامه بیشتر در قسمت Menu/Application/My own روی گوشی نصب میشن
Last edited by Backstreetboys; 14-04-2008 at 00:34.
برای نصب برنامه گوشیت رو باید در حالت pc cuite یه pc وصل کنی بعد که گوشیت شناخته شد میتونی روی 5700 تقریبا همه برنامه های جاوا و برنامه های سیمبین ورژن 9.2 سری60 ورژن 3.1 که البته بیشتر برنامه های سری 60 ورژن 3 یا همون 9.1 هم رو میتونی نصب کنی بقیه مراحلش خیلی راحته حتما میتونی انجامش بدی...
فایلها رو هم میتونی از همین طریق pc cuite بریزی فقط باید دقت کنی بعد از شناخته شدن گوشیت باید وارد mu computer بشی و از طریق پوشی nokia phone browser میتونی فایلهای مورد نظرت رو وارد گوشیت کنی...
موفق باشی.
ببخشید ها ولی دو تا خواهش
1. با چه کدی میشه فهمید فریم ور گوشی چنده ؟ (قبلا میدونستم ولی حالا اصلا یادم نیست)
2. لینک آخرین فریم ور واسه 5700 رو لطف میکنید تا دانلود کنم ؟
3. راستی اگه نکته خاصی هم هست که هنگام نصب باید انجام بدم ممنون میشم بگین
ممنون (راستی شد سه تا خواهش !!!!)
سلام لطفا اطلاعاتی در مورد فریم 4.21 بدهید و چه تغیراتی نسبت به فریم 3.83.1 شده.
با تشکر
مگه فرمور جدید اومده ؟!!
اره دوست من اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)