آقا جان شما که حرفه ای و بازی ساز حرفه ای هستی باید بدونی که اصلا خود شرکت جی تی ای از زدمودلر استفاده نکرده.![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
آقا جان شما که حرفه ای و بازی ساز حرفه ای هستی باید بدونی که اصلا خود شرکت جی تی ای از زدمودلر استفاده نکرده.![]()
اقا مجید صادقی من بی صبرانه منتظر کارات هستم
شما هایی که بلد نیستین منتظر کارای بقیه هستین. (فقط با افرادی که حرفه ی خاصی در زمینه ی ساخت بازی ندارند)
شما هایی هم که بلد هستین هی کار هاتون رو رایگان در اختیار همه قرار میدین
در ضمن فکر نکنین من مثل آقای جنرال فور هستم و می خوام سر همه رو کلاه بزارم.
من فقط می خوام از حرفه ای که دارم پول در بیارم.
سلام دوستان من
به درخواست ما که کسی جواب نداد و ما رو تحویل نگرفت و یه صدا واسه موتور های الکتریک نذاشت....عیبی نداره.... نوبت ما هم میرسه.
حالا سوالاتم.
1 چرا من ماشین مک لارن را جای بوفالو ریختم اینقدر توی گرو استریت زیاد شده (آخر پاسداشت فارسی بود)
2 اگه لطف کنین و او مد cleo که سرعت سنج بود رو بذارین ممنون میشم.
شما که حرفه ای هستی و گروهی کار میکنی تا حالا چه چیزایی ساختی اصلا تا حالا بازی رو هک کردی ؟؟
واییییی یادم رفته بود.اين مود بسوورد مي خواد؟
پسوردش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا تاپیک GTA هستنش نه تاپیک پیدا کردن کرک برنامه های شما...مهم ( من از ویندوز ویستا استفاده می کنم ) مهم
من آخرین ورژن برنامه ZModeler یعنی ورژن 2.1.1 رو 5 روز پیش دانلود کردم.
حالا این برنامه کرک نشده است.
خواهش می کنم که همه گی دست در دست هم بدین ، و بگردین کرک این برنامه رو پیدا کنین.
این برنامه از نسخه قبلی اش خیلی بهتر تره.
منتظر هستم.
اگه پیام خصوصی بدین ممنون میشم.
چون کمتر به اینجا سر میزنم.
راستی ، اون برنامه ای که آخرین نفر آپلود کرده بود ، تو ویندوز ویستا ، با کرک جواب نمی داد.
برید تو انجمن مربوطه و تو تاپیک خودش دنبال کرک بگردید.
اینجا P30wold هستش و همه چی مجانی.شما هایی که بلد نیستین منتظر کارای بقیه هستین. (فقط با افرادی که حرفه ی خاصی در زمینه ی ساخت بازی ندارند)
شما هایی هم که بلد هستین هی کار هاتون رو رایگان در اختیار همه قرار میدین
در ضمن فکر نکنین من مثل آقای جنرال فور هستم و می خوام سر همه رو کلاه بزارم.
من فقط می خوام از حرفه ای که دارم پول در بیارم.
در مورد پول در اوردن از این حرفه (اگر بشه ادیت رو حرفه اسم گذاشت)
رو تجربه ای که من دارم بهت میگم دیگه بازار اشباع شده از پک های مختلف. کسی خرید نمیکنه.
حداقل دو سال پیش باید شروع میکردی.
الان مردم دیگه Sanandreas بازی نمیکنند.
ببین. من صدای ماشین زیاد دارم ولی تو یک عکس کوچیک از اون ماشینت بزار تا ببینم چی بهش میخوره. عکس بزار تا صدا بزارم برات.سلام دوستان من
به درخواست ما که کسی جواب نداد و ما رو تحویل نگرفت و یه صدا واسه موتور های الکتریک نذاشت....عیبی نداره.... نوبت ما هم میرسه.
حالا سوالاتم.
1 چرا من ماشین مک لارن را جای بوفالو ریختم اینقدر توی گرو استریت زیاد شده (آخر پاسداشت فارسی بود)
2 اگه لطف کنین و او مد cleo که سرعت سنج بود رو بذارین ممنون میشم.
اگر میخوای ماشین buffalo تو Grove Street کم بشه برو تو Cargrp.dat و کلمه ی buffalo رو سرچ کن.
اگر جلوی Gang Memberها بود اسمشو حذف کن. بهتره فقط جلوی Normal Cars باشه تا تو شهر عادی رفت و آمد کنه.
Last edited by ebicross; 05-08-2008 at 06:17.
فكر كنم اين اون موى cloe باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی مود پمپ بنزین برای جی تی ای 5 داره؟ اگر دارید لطفا همراه با طرز کار بگذارید
من فقط پمپ بنزین را میخواهم.
تو همون مود بالايي هم بمب بنزينه هم سرعت سنج
یک سوال پیکان من چراغ جلوی اون از داخل روشن می شه یعنی وسط دو تا صندلی جلو
کسی راهی بلده که درستش کنم؟!
آموزش 3D Max چی شد؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)