تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 752 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564604654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بین ایرفون های زیر کدومشون رو توصیه می کنید
    Aurvana In Ear2
    MDR-EX300
    EP-830
    بیس معقول ولی نسبتا زیاد! و کیفیت و شفافیت صدا هم برام مهمه
    خودم قبلا EP-630 داشتم صداش خوب بود حالا دنبال یه چیز حرفه ای تر هستم
    اگه مدلی هم به غیر از اینها با ویژگی های فوق سراغ دارین پیشنهاد بدین تو همین رنج قیمتی
    ممنون
    Last edited by Hojjat07; 12-01-2012 at 17:48.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

من موندم چیکار کنم!؟
    هدفون پشت گردنی خوب تا ۵۰ تومن چیزی نیست ، v-jays هم مثل این که واسه تو خیابون گوش کردن خوب نیست ، هدفون in ear نمی خوام!
    چی بگیرم به نظرتون؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزيز رضا،

من قصد خريد هدست مناسب داخل گوش تا قيمت 400 يورو را دارم، بين دو مدل Shure 530 و IE8 مطالبی رو خوندم، برای من ايزوله کردن مناسب در کنار بيس و تريبل بسيار مهم هست اگر امکانش هست يک لطف بکنيد و راهنمايی کنيد.
    اگر مدل بهتری هم هست ممنون ميشم .

دستگاهی هم که ميخواهم باهاش استفاده کنم آيفون هست.
    Last edited by par_ham; 12-01-2012 at 18:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا موافقم که فیلیپس مفت گرونه... فقط به درد روی تردمیل می خوره که هواست به موزیک نیست... HD448 ایرکاپ هست و برای بیرون از خونه خیلی بزرگ می شه... صدای بمشم که بومیه و دوست ندارم... PX100-ii هم به کارم می خوره.. قیمتشم مناسبه... ولی whathifi بهش 4 ستاره داده در ضمن تو ایران قیمتش دو برابر قیمت اصلیشه... پاناسونیک rRP-HTX7 با این ریویو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو تهران با قیمت 65 تومن پیدا کردم... عیبش تا نشو بودن و ظاهر جیغشه برام... آ ک گ- پی 450 از هر لحاظ ایده آل به نظر میاد البته رو کاغذ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هیچکدوتون تاییدش نکردین... جایزه هم برده تازه... من افکت گیتارم مال گروه هارمنه و کار این گروه رو قبول دارم... آ ک گ هم که خودش یه عمره هدفون می سازه... این پایینی ها برای تازه موندن مبحث نقل قول می شه... دوستای دیگه هم لطفا نظرشون رو بگن...
    دوست دارم نظر آقا رضا رو هم بدونم راجع به این داستان....

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من قصد خريد هدست مناسب داخل گوش تا قيمت 400 يورو را دارم، بين دو مدل Shure 530 و IE8 مطالبی رو خوندم، برای من ايزوله کردن مناسب در کنار بيس و تريبل بسيار مهم هست اگر امکانش هست يک لطف بکنيد و راهنمايی کنيد.

با سلام و با اجازه اقا رضا
    ببخشین فضولی میکنم ولی چون من هم ie8 به همراه ایفون استفاده میکنم
    و خیلی راضی هستم بهتون بگم که انتخاب خوبی کردین چون هم ایزولش خیلی خوبه و قدرت بیسش هم قوی و قابل تنظیم هست.ولی با بودجه 400 یورو شما میتونین هر دو مدل رو تهیه کنین چون ie8 حدود 425 هزار تومان و se530 و یا se535 حدود 500 دلار قیمتش هست ولی متاسفانه ایران موجود نیست.
    بهر حال هر دو انتخابتون خیلی عالی هست و اگه بخوایین از ایران تهیه کنین میتونین sony ex1000 رو هم یه نگاهی بندازین.

6. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با خوندن این فکر می کنم واقعا پاناسونیک از دستش در رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه یه OK رو این بدین فکر منم بگیرمش و شروع کنم پول جمع کردن برای یه ست هدفون و آمپ پرتابل نیمه حرفه ای....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من مقاله زياد در مورد اين مدل IE8 خوندم اما مثل اينکه فيت شد داخله گوش و همچنين کنسل کردن صدای محيط اطرافش زياد جالب نيست، برای همين به شک افتادم، از لحاظ تريبل هم مثل اينکه چنگی به دل نميزنه.

9. این کاربر از par_ham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بین ایرفون های زیر کدومشون رو توصیه می کنید
    Aurvana In Ear2
    MDR-EX300
    EP-830
    بیس معقول ولی نسبتا زیاد! و کیفیت و شفافیت صدا هم برام مهمه
    خودم قبلا EP-630 داشتم صداش خوب بود حالا دنبال یه چیز حرفه ای تر هستم
    اگه مدلی هم به غیر از اینها با ویژگی های فوق سراغ دارین پیشنهاد بدین تو همین رنج قیمتی
    ممنون
    با توجه به کاربرد شما و به ترتیب اولویت:
    1. 830
    2. Aurvana 2
    3. EX-300
    علت مقام سومی 300 اینه که این هدفون بیس قوی نداره و از این مهمتر موجودی فعلی بازار تا جایی که اطلاع دارم بدون شک در اکثر موارد تقلبی هست
    و مدل بهتر از 830 به نظرم Klipsch S4 هست البته با اختلاف قیمت بیش از دو برابر
    من موندم چیکار کنم!؟
    هدفون پشت گردنی خوب تا ۵۰ تومن چیزی نیست ، v-jays هم مثل این که واسه تو خیابون گوش کردن خوب نیست ، هدفون in ear نمی خوام!
    چی بگیرم به نظرتون؟
    دوست عزیز توی خیابون موسیقی گوش دادن چندان با دقت انجام نمی شه و اگه خیلی اسرار دارید به nokia bh-503 یه نگاهی بکنید

با توجه به توضیحات شما و کاربردتون فکر میکنم انتخاب اول می تونه 535 باشه ولی پیشنهاد می کنم یه نگاهی به westone4 و یا مدل با پسوند r و یا IE80 هم بکنید
    حذف صدای محیط در 535 با ضریب بیشتری نسبت به بقیه انجام میشه و در مقام دوم Westone4 هست و در مقام سوم IE8 هر چند که IE80 هم چندان برتری خاصی از این نظر نسبت به IE8 نداره ولی با کمی افت قیمت جایگزین بسیار مناسبی برای IE8 خواهد بود
    دوست دارم نظر آقا رضا رو هم بدونم راجع به این داستان....
    دوست عزیز متاسفانه تجربه شخصی از جنس صدای پاناسونیک ندارم که بتونم درست و دقیق نظر بدم ولی این برند جزو معدود برندهای ارزان قیمتو با نسبت کیفیت به قیمت بسیار بالاست هر چند که چندان محصولات شناخته شده ای برای ما (بیشتر منظورم با خودم هست) نیستند اما ارزش خرید اونها بسیار بالاست

من مقاله زياد در مورد اين مدل IE8 خوندم اما مثل اينکه فيت شد داخله گوش و همچنين کنسل کردن صدای محيط اطرافش زياد جالب نيست، برای همين به شک افتادم، از لحاظ تريبل هم مثل اينکه چنگی به دل نميزنه.
    IE8 سه مشکل عمده داره یکی اینکه توی گوش بعضی ها خوب فیت نمی شه و اینکه بیسش برای بعضی ها خیلی زیاده و اینکه حق با شماست از نظر کیفیت فرکانسهای بالا چندان مدل قدرتمندی در مقابل رقیبان هر چند بسیار قدر و سرسخت ، نیست اگر چه اختلاف قیمت بین اونها کم هست ولی هر کدام در بخشی ایراد اساسی دارند و به همین خاطر سخت بشه بهترین این رنج قیمت رو با قاطعیت انتخاب کرد ولی با توجه به کاربرد انتخاب چندان سخت و مشکل نیست

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مطمئن باشید که چینی ها زودتر از اینکه ما این مدلها رو توی ویترین فروشگاههای خودمون اصلش رو ببینیم مدلهای Highcopy اون رو به خریداران کلاهبردار که می شن بعضی از فروشند های سود جو به قیمت بسیار کمی در حد مثلآ 1/20 قیمت واقعی اون مدل خاص خواهند فروخت و این مدل تقلبی که تشخیص اصل و بدل اون بسیار مشکله به مای از همه جا بی خبر به عنوان اورجینال( باکلاس تر از کلمه اصل) فروخته میشه

به هر حال مهم این نیست که هدفون ما اصل هست یا بدل یا Highcopy مهم اینه که ما از صدای اون هدفون لذت ببریم حالا چه هدفون بسیار آماتوری 10 هزارتومنی باشه چه فوق حرفه ای 10 میلیونی

شما هم موفق باشید
    خب یه هدفون خوب چی بگیرم؟ آهنگهایی که گوش میدم خیلی ملایم معمولا گیتار یا پیانو خالص یه یارو که نشست هم توش میخونه. بعد همو آهنگا رو یه کم شلوغش کن. درجه بعد آهنگای خیلی شلوغ که روی متالو کم کردن> درجه آخرم آهنگای شاد و روتین.
    بودجه هم بالای صد و البته تا دویستم میتونم یه زوری بزنم.

الان تقریبا روزی 2 ساعت این هدفونه لعنتی آیفون تو گوشمه تا حالا سه تا خراب کردم. پس جنسشم خوب باشه.
    یه سن هایزر cx300 هم گرفتم چون میکروفون واسه آیفون نداره فقط تو مرحله Burn-In موندو زیاد استفاده نشد.

الان هدفونه واقعا داره روانیم میکنه یه چیز خوب معرفی کن راحتم گیربیاد دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم. کم آوردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سپاس از توضيحات شما، خواستم بدونم از لحاظ کيفيت 535 بهتر هست يا Westone 4 و اگر امکانش هست می خواستم بدونم مدل معمول با R تفاوتی از لحاظ کيفيت دارد؟همچنين در کارکرد روزمره چون برای محيط خارج از منزل استفاده می کنم مدل R و کانکشن هاش مشکلی ايجاد نخواهد شد؟
    Last edited by par_ham; 12-01-2012 at 21:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •