این وضعیت خط روی سرعت 6 مگ:
اینم روی 9 مگ:
ممنون میشم راهنمایی کنید که وضعیت خط به چه شکله و حداکثر چند مگ رو کشش داره
این وضعیت خط روی سرعت 6 مگ:
اینم روی 9 مگ:
ممنون میشم راهنمایی کنید که وضعیت خط به چه شکله و حداکثر چند مگ رو کشش داره
فکرکنم اسم تاپیک باید عوض شه...باید بزاریم مشاوره و خرید اینترنت!!
به نظرم شما 12 مگابیت رو به راحتی خواهی داشت.اما روی 16 کمی شک دارم.50 50 هستش.
سلام خدمت اساتید و دوستان
با توجه به تغییرات مخابراتی و شانس بد من که تا سر برج کمپین صد دانه یاقوت مخابرات یک ساله بنده تموم میشه ناچارا باید از سرویس های مخابرات با هزینه های خیلی بالا استفاده کنم.اما سوال بنده اینجاست که قبلا تا 16 مگ رو خط ما جواب نمی داد و طرحی که بنده داشتم 1 الی 4 مگ بود که سرعت دانلود تا 800 کیلوبایت هم بالا میرفت و راضی هستم ازش.الان دوباره عکس از تنظیمات مودم رو میزارم دوستان راهنمایی بفرمایند که نهایت سرعت که الان میتونم بگیرم چقدر هست.4 مگ یا بیشتر .دوستان اینم وضعیت تنظیمات بعد از کشیدن سیم تلفن و اتصاص اسپلیتر به مودم بصورت مستقیم.قبلا به تلفت وصل بود الان به مودم وصل کردم.snr به صورت قابل توجهی کاهش یافته ولی دومی افزایش داشته و 44 شد.کلا الان بگین تا چه سرعتی کشش داره من اونو بگیرم.ممنون/.
Last edited by ir.warez; 11-12-2017 at 22:57.
سلام دوست من
طبق دو جدولی که شما گذاشتین و اینطور که من متوجه شدم، درسته که میزان SNR تغییر داشته و در حالت دومی نویز بیشتری روی خط افتاده اما در اصل میزان سرعتی که خط در اون لحظه آپ شده(متصل شده) هم تغییر کرده پس تا اینجا میشه نتیجه گرفت که کشیدن تلفن و .. تاثیر مستقیمی روی کیفیت خط شما نداشته
خب تا اینجا میشه فهمید که مخابرات برای شما سرعتی بالاتر از این حرف ها کانفیگ کرده و بسته به نویز لحظه ای (که بسته به طول شبانه روز و عوامل مختلف که نوسان داره و دائم کم و زیاد میشه) هر دفعه که اتصال به شبکه انجام میشه یک سرعتی میگیره و چه بهتر که اینکار رو در تایم خلوت مرکز انجام بدید درست زمانی که نویز کمتره و SNR عدد بالایی رو نشون میده اون موقع مودم رو ریست کنید که با rate بالاتری متصل بشه و تا زمان قطع نشدن این سرعت باقی بمونه
حالا اگر روی جدول بالایی که سرعت 5536 مگابیت معادل حدودی 500 کیلوبایت بوده پس در حالت دومی که سرعت 7968 آپ شده باید سرعت حدودی 800 کیلوبایتی داشته باشید
ممنون پس تماس بگیرم که روی 12 ببندن که خیالم هم راحت باشه که پرش لینک نداشته باشم
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از توجهتون نهایت سپاس رو دارم.پس با این حساب وصل و قطع کردن اسپلیتر به مودم تاثیر انچنانی نداره ؟
الان من کدوم بسته رو بخرم که به توجه به کشش خطم مناسب باشه.4 مگ یا 8 مگ بگیرم.نهایت سرعت دانلودی که بهم میده چقدر هست.
خواهش عزیز
اسپلیتر در مورد شما تاثیری روی سرعت نداره ولی برای ثبات بیشتر بزارید باشه
شما بسته به شرایط میتونید بین 5 مگ تا 8 مگ سرعت بگیرید که اونم گفتم در ساعات خلوت و زمانی که SNR رو توی مودم بالا دیدید اقدام به قطع و وصل کابل تلفن پشت مودم کنید تا مجدد اقدام به اتصال کنه. اینطوری شانس بیشتری برای سرعت بیشتر دارید
حالا کدوم بسته مناسب شماست میمونه میزان حجم و قیمت . تا جایی که میدونم مخابرات 4 مگ رو 60 گیگ حجم خارجی و 8 مگ رو با 90 گیگ میده که بستگی به نیاز خودتون داره
سلام.پس من 8 مگ بگیرم ازشون.؟ یا 4 مگ.منظورم نهایت سرعتی که میتونم بگیرم.چون میدونم قطعا نمیتونم 16 مگ یا 12 مگ بگیرم.8 به نظرم اخرش باشه با توجه به سرعت دانلود 800 تا 1200 کیلوبایتی که الان دارم.اگر این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم.![]()
اگر همین الان سرعت شما 800 کیلوبایته پس میشه 800 ضربدر 8 بعلاوه حدود 12 درصد یعنی حدودا rate فعلی شما 7168 هستش که نزدیگ به 8 مگه و اگر خود مخابرات بهانه نیاره میتونید 8 مگ بگیرید فوقش از تمام پهنای باند نمیتونید استفاده کنید و مقداری کمتر میشه براتون
Last edited by hellbrain666; 12-12-2017 at 18:47.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)