دنای اعتراضای مشکلش خیلی زیاده
ایکس ویژن در این مقایسه بهتره
به نظر من تها گزینه ای که از ایکس ویژن بهتره پروویژنه که اندروید داره و خفتنه که قیمتش بالاست
بقیشون تعطیلنن
دنای اعتراضای مشکلش خیلی زیاده
ایکس ویژن در این مقایسه بهتره
به نظر من تها گزینه ای که از ایکس ویژن بهتره پروویژنه که اندروید داره و خفتنه که قیمتش بالاست
بقیشون تعطیلنن
خودم تحقیق کردم ظاهرا مارشال از ابن مدل داره که combo باشه
اما برای بقیه سوالهام جوابی پیدا نکردم کلا این برند در مقایسه با بقیه چطوره؟
فردا می خوام یک xvision از مادیران بخرم لطف کنید بگید کدوم مدلشو بخرم که از همه کامل تر باشه. اگر انتخاب بدیه و گزینه بهتری سراغ دارید مشتاق شنیدن پیشنهادهای خوبتون هستم.![]()
سلام به دوستان
میخواستم گیرنده دیجیتال بگبرم که آدم هرچی بیشتر بین این مدل ها میگرده بیشنر گیچ میشه !!
برای من بیشتر کیفیت خود دستگاه (عدم گرم شدن و هنگ کردن) سرعت سریع تعویض کانال ها و گیرندگی خوب مهم است.
حالا نمیدونم چی بگیرم.
مثلا MAXEEDER MX-1 و MX-2 در مشخصاتش به سرعت بالای تغویض کانال ها اشاره کرده و یا 3مدل دنای به پروسسور 630 MHz اشاره کردن
.
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی بفرمایند خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان
کسی مدل ایکس ویژن 242 یا 110 مادیرانو تست کرده ،چهجور دستگاهین ؟نکته مهم برام اینه که ،بوستر داخلی دارن؟ یعنی در منو تنظیمات گزینه فعال کردن انتن وجود داره ؟
مدل 353 گزینه خوب و کاملیه
دوستان کسی برای ما پیشنهادی نداره؟
ببین 353 و 232 منو هاش فرق داره
سلیقه ایه
اول منوی این دو مدل را ببین بعد هر کدوم رو خواستی بگیر
چون جفتش خوبه
242 و 123 هم جدید اومده
ما اگر dvd player هم نداری یهو سرمایتو ببر بالا و یه 555 بگیر. ظاهرا کیفیت اون بهتر هم هست حتی
سلام
گیرنده با قابلیت پخش mkv چی پیشنهاد میکنید؟
ترجیحا دی وی دی خور هم باشه
ممنون
سلام بچها من یه دستگاهی میخوام فقط و فقط برای دیدم فیلم با فرمت mkv و ساپورت زیرنویس فارسی srt به نظرتون hd player بدردم میخوره یا گیرندهای دیجیتال ?تنها استفادهٔ من ریختن فیلم mkv و زیرنویس رو فلش دیدن تو تلویزیون lcdممنون میشم راهنماییم کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)