تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 602 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فیشهای rca tv که فقط ورودی هستند خروجی ندارند
    اگر ورودی باشن که کلاً قضیه کنسله و دیگه نمیشه کاریش کرد

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان دنبال یه مدل ارزون قیمت از نوع ear hook هستم نظرتون در مورد Philips SHS8100 چیه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من بار دیگه خواستم باهاتون چک کنم . بهترین هدفون برای موزیک و فیلم توی رنج حدود 40 ، 50 تومان فیلیپس she3590 هست ؟ یا گزینه بهتری هم وجود داره .
    هدفون های پاناسونیک در مقابل فیلیپس چه طورن از نظر کیفیت ؟

ممنون

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من شیللترم خیلی خوب نیست و نتونستم فایلی رو گوش بدم. این سایت دقیقاً چکار کرده؟ یک آهنگ رو با چند تا هدفون پخش کرده و بعد خروجی هدفون رو ضبط کرده؟ توضیحی داده اصلاً؟
    سلام خدمت استاد عزیز
    جدیدا چند سایت نسبتا معتبر اومدن صدای بسیاری از مدل های هدفون ها رو از نظر فرکانسی و تولید و باز تولید اون ها دقیقا ارزیابی کردن و بعد اومدن روی چندین موزیک مختلف با سبک های مختلف که میکس شدن پیاده کردن
    به نوعی برای هر هدفون یک الگو فرکانسی استاندارد بدست آوردن و تونستن اون رو روی موزیک مورد نظرشون پیاده کنن

بنظرم هم کار جالبی اومد البته بنده چند هدفون رو دقیقا تست کردم دیدم تقریبا یک دید مناسبی به شما در خرید میده و تقریبا متوجه مقدار ( hig-mid-low ) فرکانس ها میشید البته در تشخیص soundstage بنظرم مشکل دارن چون اون دیگه به هتدقونی که روی گوش شما هست خیلی بستگی داره مخصوصا close یا open بودنش

و صدایی که میشنوید تقریبا با revew هایی که در مورد اون هدفون می خونید مطابقت داره

مثلا همین هدفون dt770 بیرداینامیک به داشتن sibilance مشهور هست که توی این شبیه سازی دقیقا میتونید حس کنید این مشکل dt770 رو
    Last edited by dooste.man83; 12-03-2015 at 02:48.

6. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

کلا 3 تا برند سنهایزر و بیتس و بیرداینامیک بسیاری از محصولاتشون که در ایران هست تقلبی هست یا مدل ها مشهوری مثل m50 که اون هم تقلبیش بخار شهرت اش بسیار زیاده ولی مثلا محصولاتی مثل akg و سونی بنده تقلبیش رو ندیدم ... ترجیحا با یک فرد مجرب و با تجربه برای خرید برید بسیار بهتر نتیجه میگیرید یا کلا از دبی تهیه کنید
    سعی کنید با دانلود کلیپ های تشخیص فیک از اصل که در یوتیوب هست در مورد هدفون مورد نظرتون اطلاعات بدست بیارید و پیشنهاد میدم حضوری خرید کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام

من بار دیگه خواستم باهاتون چک کنم . بهترین هدفون برای موزیک و فیلم توی رنج حدود 40 ، 50 تومان فیلیپس she3590 هست ؟ یا گزینه بهتری هم وجود داره .
    هدفون های پاناسونیک در مقابل فیلیپس چه طورن از نظر کیفیت ؟

ممنون
    در رنج های ارزون فیلیپس یکی از بهترین انتخاب ها هست البته بنده creative سری های اصلی رو ترجیح میدم
    فیلیپس جدیدا تونسته حتی وارد دنیای حرفه ای ها هم بشه و یکی دو مدل full size تقریبا گران قیمت هم تولید کرده

9. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام.
    تو رنج 100 تومان هندزفری خوب برای گوشی سونی چی هست؟ تو شیراز SONY STH30 گیر میاد؟ در کل از کجا بگیرم خوبه؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ایران هدفون چون جدید تره زیاد نمیشناسم ولی در مورد تهران ملودی قبل ها چند نفر از کاربران همین انجمن خرید کرده بودن که ناراضی بودن...
    DT770 Pro 250Ohm قطـــــــــــعا" ارزش خرید داره... اما به نظر شما ضروریه؟ چون من اکثر استودیو هایی که دیدم از AKG K44 !!!!!! استفاده میکنند و معمولا" هدفون های خیلی حرفه ای نمیخرند... کلا" در دنیای تولید موسیقی هدفون زیاد اهمیتی نداره (بر خلاف اسپیکرهای مونیتورینگ) و شما کمتر هنرمند حرفه ای رو میبینید که مثلا" از HD800 استفاده کنه برای استودیو... اگه قصد تهیه آمپ ندارید به Sennheiser HD380 Pro هم فکر کنید هدفون خوبیه و مناسب مونیتورینگ هم هست... Z1000 هم هدفون مونیتورینگ سونی هست که رویوی این مدل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی بخونی...
    در کل به نظر من حتی HD380 Pro میتونه زیادی هم باشه...
    خيلي ممنون از كمكتون اخه 380 پرو با 770 پرو توي يك رنج قيمتي هستن

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت استاد عزیز
    جدیدا چند سایت نسبتا معتبر اومدن صدای بسیاری از مدل های هدفون ها رو از نظر فرکانسی و تولید و باز تولید اون ها دقیقا ارزیابی کردن و بعد اومدن روی چندین موزیک مختلف با سبک های مختلف که میکس شدن پیاده کردن
    به نوعی برای هر هدفون یک الگو فرکانسی استاندارد بدست آوردن و تونستن اون رو روی موزیک مورد نظرشون پیاده کنن

بنظرم هم کار جالبی اومد البته بنده چند هدفون رو دقیقا تست کردم دیدم تقریبا یک دید مناسبی به شما در خرید میده و تقریبا متوجه مقدار ( hig-mid-low ) فرکانس ها میشید البته در تشخیص soundstage بنظرم مشکل دارن چون اون دیگه به هتدقونی که روی گوش شما هست خیلی بستگی داره مخصوصا close یا open بودنش

و صدایی که میشنوید تقریبا با revew هایی که در مورد اون هدفون می خونید مطابقت داره

مثلا همین هدفون dt770 بیرداینامیک به داشتن sibilance مشهور هست که توی این شبیه سازی دقیقا میتونید حس کنید این مشکل dt770 رو
    یعنی اکولایزر رو اجرا کردن؟

به هرحال کلاً شیوشون کاملاً غیر منطقیه و فقط به درد این می خوره که سبک صدای هدفون هایی که اونجا هست رو با هم مقایسه کنید. و ببینید مثلاً تریبل dt770 بیشتر از dt880 هست. ولی اینکه کدومشون بدرد شما می خوره، هیچ اطلاعاتی به شما نمی ده. چونکه وقتی شما دارید به اون آهنگ گوش می دید، در اصل دارید با هدفون و ستاپ خودتون به اون آهنگ گوش می دید.

مثلاً من هدفونم فیلیپس باشه و بعد دنبال یک آپگرید در همون سبک صدا باشم، منطقاً dt770 یکی از کاندیداهای اصلی خواهد بود. ولی اگر با این سایت به آهنگ dt770 گوش بدم، مطمئناً چیزی که خواهم شنید، بیس بسیار بیشتر و تریبل بسیار تیز تری خواهد بود.

دقیق ترین شبیه سازی که من برای صدای هدفون های دیگه دیدم، نرم افزار Accudio™ Pro

https://itunes.apple.com/us/app/accudio-pro/id553759905?mt=8

شیوه ایی که استفاده می کنه خیلی منطقیه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلا 3 تا برند سنهایزر و بیتس و بیرداینامیک بسیاری از محصولاتشون که در ایران هست تقلبی هست یا مدل ها مشهوری مثل m50 که اون هم تقلبیش بخار شهرت اش بسیار زیاده ولی مثلا محصولاتی مثل akg و سونی بنده تقلبیش رو ندیدم ... ترجیحا با یک فرد مجرب و با تجربه برای خرید برید بسیار بهتر نتیجه میگیرید یا کلا از دبی تهیه کنید
    سعی کنید با دانلود کلیپ های تشخیص فیک از اصل که در یوتیوب هست در مورد هدفون مورد نظرتون اطلاعات بدست بیارید و پیشنهاد میدم حضوری خرید کنید
    اتفاقا سنهایز توی ایران تقلبی نداره اگر با گارانتی نامداران خریداری بشه
    Last edited by p30g; 12-03-2015 at 13:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •