اگر ورودی باشن که کلاً قضیه کنسله و دیگه نمیشه کاریش کرد
اگر ورودی باشن که کلاً قضیه کنسله و دیگه نمیشه کاریش کرد
سلام دوستان دنبال یه مدل ارزون قیمت از نوع ear hook هستم نظرتون در مورد Philips SHS8100 چیه ؟
سلام
من بار دیگه خواستم باهاتون چک کنم . بهترین هدفون برای موزیک و فیلم توی رنج حدود 40 ، 50 تومان فیلیپس she3590 هست ؟ یا گزینه بهتری هم وجود داره .
هدفون های پاناسونیک در مقابل فیلیپس چه طورن از نظر کیفیت ؟
ممنون
سلام خدمت استاد عزیز
جدیدا چند سایت نسبتا معتبر اومدن صدای بسیاری از مدل های هدفون ها رو از نظر فرکانسی و تولید و باز تولید اون ها دقیقا ارزیابی کردن و بعد اومدن روی چندین موزیک مختلف با سبک های مختلف که میکس شدن پیاده کردن
به نوعی برای هر هدفون یک الگو فرکانسی استاندارد بدست آوردن و تونستن اون رو روی موزیک مورد نظرشون پیاده کنن
بنظرم هم کار جالبی اومد البته بنده چند هدفون رو دقیقا تست کردم دیدم تقریبا یک دید مناسبی به شما در خرید میده و تقریبا متوجه مقدار ( hig-mid-low ) فرکانس ها میشید البته در تشخیص soundstage بنظرم مشکل دارن چون اون دیگه به هتدقونی که روی گوش شما هست خیلی بستگی داره مخصوصا close یا open بودنش
و صدایی که میشنوید تقریبا با revew هایی که در مورد اون هدفون می خونید مطابقت داره
مثلا همین هدفون dt770 بیرداینامیک به داشتن sibilance مشهور هست که توی این شبیه سازی دقیقا میتونید حس کنید این مشکل dt770 رو
Last edited by dooste.man83; 12-03-2015 at 02:48.
کلا 3 تا برند سنهایزر و بیتس و بیرداینامیک بسیاری از محصولاتشون که در ایران هست تقلبی هست یا مدل ها مشهوری مثل m50 که اون هم تقلبیش بخار شهرت اش بسیار زیاده ولی مثلا محصولاتی مثل akg و سونی بنده تقلبیش رو ندیدم ... ترجیحا با یک فرد مجرب و با تجربه برای خرید برید بسیار بهتر نتیجه میگیرید یا کلا از دبی تهیه کنید
سعی کنید با دانلود کلیپ های تشخیص فیک از اصل که در یوتیوب هست در مورد هدفون مورد نظرتون اطلاعات بدست بیارید و پیشنهاد میدم حضوری خرید کنید
در رنج های ارزون فیلیپس یکی از بهترین انتخاب ها هست البته بنده creative سری های اصلی رو ترجیح میدم
فیلیپس جدیدا تونسته حتی وارد دنیای حرفه ای ها هم بشه و یکی دو مدل full size تقریبا گران قیمت هم تولید کرده
سلام.
تو رنج 100 تومان هندزفری خوب برای گوشی سونی چی هست؟ تو شیراز SONY STH30 گیر میاد؟ در کل از کجا بگیرم خوبه؟
خیلی ممنون![]()
خيلي ممنون از كمكتون اخه 380 پرو با 770 پرو توي يك رنج قيمتي هستن
یعنی اکولایزر رو اجرا کردن؟
به هرحال کلاً شیوشون کاملاً غیر منطقیه و فقط به درد این می خوره که سبک صدای هدفون هایی که اونجا هست رو با هم مقایسه کنید. و ببینید مثلاً تریبل dt770 بیشتر از dt880 هست. ولی اینکه کدومشون بدرد شما می خوره، هیچ اطلاعاتی به شما نمی ده. چونکه وقتی شما دارید به اون آهنگ گوش می دید، در اصل دارید با هدفون و ستاپ خودتون به اون آهنگ گوش می دید.
مثلاً من هدفونم فیلیپس باشه و بعد دنبال یک آپگرید در همون سبک صدا باشم، منطقاً dt770 یکی از کاندیداهای اصلی خواهد بود. ولی اگر با این سایت به آهنگ dt770 گوش بدم، مطمئناً چیزی که خواهم شنید، بیس بسیار بیشتر و تریبل بسیار تیز تری خواهد بود.
دقیق ترین شبیه سازی که من برای صدای هدفون های دیگه دیدم، نرم افزار Accudio™ Pro
https://itunes.apple.com/us/app/accudio-pro/id553759905?mt=8
شیوه ایی که استفاده می کنه خیلی منطقیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا سنهایز توی ایران تقلبی نداره اگر با گارانتی نامداران خریداری بشه![]()
Last edited by p30g; 12-03-2015 at 13:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)