سلام
رایتل متعلق به تامین اجتماعی است بعید میدانم ورشکست شود اینقدر پول دارد که بتونه سالها ادامه بده.
بیاید دعا کنیم ورشکست نشه ! هرچه رقابت بین اینها بیشتر باشه به نفع من و شما خواهد بود
سلام
رایتل متعلق به تامین اجتماعی است بعید میدانم ورشکست شود اینقدر پول دارد که بتونه سالها ادامه بده.
بیاید دعا کنیم ورشکست نشه ! هرچه رقابت بین اینها بیشتر باشه به نفع من و شما خواهد بود
رایتل اگه قرار بود ورشکست بشه با شرکت هایی مثل شاتل قرارداد اوپراتور مجازی امضا نمیکرد . پس این بحث ورشکستگی رایتل بی معنیه .
سلام
دوستان من چند وقتی از نت رایتل استفاده نکرده بودم میخوام چند وقتی استفاده کنم طرح هاش یکم عجیب غریب هست اون جوری من یادم بود طرح های سیم کارت دیتاش همیشه بهتر بوده العان تقربا فرقی نداره یا سیم کارت اعتباریش طرحهاش متنوع تره !!!
العان سیم کارت اعتباری طرح 90 روزه 4+4 میده اینترنت پایه سرعتش اونجوری که یادم مونده باشه دیگه فرقی بین حرفه ای پایه نبود ؟؟ درسته
با تشکر
خب شما قبل از اینکه حجم به این زیادی بخرین باید یه امتحان میکردین ببینین سرعت در محل مورد نظرتون چطوره...
سیمکارتتون قاعدتا دیتاست، میتونید آگهی کنید احتمال فروش رفتنش بسیار بالاست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کجا هستی شما؟!
اصفهان قربان
گفتم اگه تهرانی یه قیمت منایب بردارم ازت دیتاشو
یه یکساله همین ۱۴۴ گبگ دارم ۳۰ گیگ اخرشه
منم تو ۵۰٪ اف خریده بودم
واقعا مزخرف گرون و بی کیفیت هست
سرور خارجی سرعت از 5 مگابیت به صورت تک کانکشن و یک دانلود بیشتر نمیره اصلا نمی صرفه
من adsl هم دارم که تک کانکشن سرور خارجی و همون سرور مذکور بالا رو 16 مگابیت دانلود میکنه
زنگ زدم میگم این چه وضعیه؟ میگه فلان سرور محدود و ایران رو تحریم کرده
میگم دکتر به صورت همزمان مقایسه دارم میکنم (چون 2 تا مودم دارم یکی 3g/4g دیگری واسه adsl )
تو محدود کردی رایتل دزد! (حالا دو کانکشن همون سرور مورد تستم بگذاری سرعت میشه 10 مگابیت و 3 تا و بیشتر همونه...)
منکه دیگه نمیخرمبعد واقعا چه گرونه! 12 گیگ درماه با مالیات میده 44 تومان
adsl سرعت 16 مگابیت 10 گیگ با مالیات در ماه میخرم 24 تومان!!!
Last edited by italodance; 26-04-2017 at 11:40.
پوشش 4g رایتلو کجا میشه دید؟ تو سایتش پیدا نکردم.
تا جایی که میدونم توی سایتش پوشش 3G و 4G رو تفکیک نکرده و کلی نشون میده ضمن اینکه در کل ایران ، پوشش 4G رایتل بسیار بسیار محدود هست و عملا انگار که وجود نداره و بیشتر توی تهرانه . میتونید از نرم افزار open signal استفاده کنید تقریبا اطلاعاتش درسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)