"گفتار حکیمانه را از هر کسی یاد بگیرید، ولو که گوینده ی آن از نظر مذهبی گمراه باشد."
امام علی (ع)
"گفتار حکیمانه را از هر کسی یاد بگیرید، ولو که گوینده ی آن از نظر مذهبی گمراه باشد."
امام علی (ع)
چيزي كه در زن مرا تسخير مي كند مهرباني اوست، نه روي زيبايش؛ من زني را بيشتر دوست دارم كه مهربانتر باشد.
((ويليام شكسپير))
هيچگاه واقعيت را در شعار هاي خود خلاصه نكنيد.
اسلوگان
بنده آنی که در بند آنی.
ابوسعيد ابوالخيرمن ميخوهم كاملا شبيه يك درخت باشم.ميخواهم همواره نمو كنم.از بالا ميوه هايي داشته باشم و از پايين با استحكام روح و ريشه خود را در اعماق زمين فرو برم تا بتوانم بزندگاني عملي خود روش و نيرويي بدهم.
بتهوون
"كسى كه اسير عادتهاست به درجات بالا نمی رسد."
امام علی (ع)
هر چيز را نگهبان بيشتر باشد استوارتر گردد؛ مگر راز كه نگهدار آن هرچه زياد باشد آشكارتر گردد
افلاطون
انسان خوشبخت آن کسی است که حوادث را با تبسم
و اندکی دقت بعلت وقوع آن تلقی وقبول نماید . . .
(مترلینگ)
.
.
.
نظر ی که دیگران نسبت به شما دارند مشکل خودشان است نه شما . . .
( الیزابت کوبلرروس)
.
.
.
کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد، ارزشی برای شانس قائل نیست . . .
(مثل ژاپنی)
هیچ كس دوست ندارد كه بمیرد حتی آنهایی كه ميخواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند.
استیو جابز
در اين دنيا هيچ كس نمي داند كه در پشت پرده ظاهري حوادث چه مي گذرد. امروز به خوبي بر من ثابت شده كه درباره هيچ چيز نبايد از روي اسناد و ظواهر قضاوت كرد.
((فرانسوا ولتر))
استیو جابز:
یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن در زندگی دیگران هدر ندهید.
هیچ وقت در دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوی دیگران صدای درونی شما را خاموش کند.
استیو جابز:
لحظه اي که من ترك تحصيل کردم به جاي اين که کلاس هايي را بروم که به آن ها علاقه اي نداشتم شروع به کارهايي کردم که واقعاً دوستشان داشتم.
مشتاق بمان , نادان بمان !
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
استیو جابز:
به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزی من خواهم مُرد، برای من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیمهای زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند.
استیو جابز:
مرگ واقعيت مشترك در زندگي همه ي ما ست.
شايد مرگ بهترين اختراع زندگي باشد چون مأمور ايجاد تغيير و تحول است. مرگ کهنه ها را از ميان بر مي دارد و راه را براي تازه ها باز مي کند.
==========================
پینوشت:
دوستان من وقتی این جملات استیو که در آخرین سخنرانی اش در دانشگاه استنفورد ایراد شده را تایپ میکنم، حس سنگینی خاصی بهم دست میده.
که چرا ما تا دیگران زنده هستند قدر آنها را نمیدانیم.....
Last edited by essi4300; 09-10-2011 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)