بعضی ها که انتخاب اینترنتی داشتن ازشون رتبه در زیرگروه میخواست ،اما شما هر دوشو ببرین!
بعضی ها که انتخاب اینترنتی داشتن ازشون رتبه در زیرگروه میخواست ،اما شما هر دوشو ببرین!
به نظر من دانشگاه تهران هم قبول شی ولی رشتت رشته خوبی نباشه صرافا خودتو بیچاره کردی
رشته خوب بهتره تا دانشگاه خوب
مهندس نفت کسی نیست اینجا؟ترجیحا گرایش بهره برداری
دوستان کسی از دشواریه این رشته اطلاعاتی نداره؟![]()
به به هم دانشگاهی عزیزباید با اینترنت اکسپلورر اینجا بری برای ثبت نام
golestan.shahroodut.ac.ir
وقتی رفتی اول راهنمای ثبت نام رو بگیر
سلام . تو رشته های مهندسی دانشگاه اصفهان بهتره یا دانشگاه یزد؟
سلام . تو رشته های مهندسی دانشگاه اصفهان بهتره یا دانشگاه یزد؟
آقا یه خبر تازه امروز گرفتم.یکی از بچه های کلاسمون با رتبه 400 سهمیه شاهد و 34000 کشوری پزشکی کاشان اورده اگه بدونید چقدر خوشحال بود .اصلا فکرشو نمیکرد![]()
منم شاهرودیم.
آقا این تاییدیه تحصیلی چیه؟ باید چی کار کنم؟ از کجا بگیرم؟
چه همه اطلاعات میگیرن. از اسم خودت گرفته تا اسم پسر خاله همسایه تون رو باید تو فرم ثبت نام اینترنتی وارد کنی. مسخره ها...
بیشتر از هزار بار همین معدل کتبی و معدل کل و معدل پیش رو وارد کردم ولی باز هم میپرسن. دیگه خسته شدم به خدا.
سلام بچه ها
یه سوال
تو مدارک زده :
10-مدركي كه وضعيت نظام وظيفه راباتوجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص كند(براي برادران).
حاالا این مدرک چی هست؟
از کجا باید بیاریم؟
لطفا راهنمایی کنید
راستی من نیمه دوم 71 هستم
داداش یه چیزی در مورد شاهد تجربی زباد نداره واقعا باید خوش حال میشد من خودم ریاضی هستم با رتبه 1000 شاهد کامپیوتر نرم افزار دانشگاه ایت الله بروجردی (( اهم اهم حاج اقا تقلبل الله ))قبول شدم اونم روزانه دارم از خوشالی خودکشی میکنم![]()
چیزی لازم نیست چون مشمول نیستی
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
کسی میدونه دانشگاه شیراز بابت خوابگاه چقد پول پیش میگیره؟؟؟ و اینکه اتاقش چند متری و چند نفرس؟؟؟ اجازه بردن پیک نیک و.. هم میدن؟؟؟(آخه گیاه خوارم و بعضی روزا نمی تونم غذای سلف رو بخورم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)