تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 645 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام بسورد ویندوز سون را گم کردم please help me
    سلام سال نو مبارک
    خیلی برنامه ها هستند که پسورد انواع ویندوز را بر میدارند بهترین آنها در سی دی Hiren's موجود است میتوانید این سی دی را مجانا" دانلود کنید و سیستم را با آن بوت کنید و در قسمت پسوورد مثلا" windows password remover

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

سلام
    من یه HP G62 دارم میخوام روش XP نصب کنم نصب هم میشه منتهی بعد از نصب وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه آبی شبیه صفحه مرگ میاد و سیستم ریست میشه میشه بگید مشکل از کجاست؟
    سلام سال نو مبارک
    مشکل از هارددیسک است اطلاعاتتان را در جای امنی در یک سیسنم دیگر بریزید و سپس 60 سکتور ابتدای هارد را صفر کنید و حالا ویندوز نصب کنید.
    توجه کنید:
    پس از صفر کردن آن سکتور ها تمام پارتیشنها را از دست میدهید و باید دوباره پارتیشن بندی کنید.

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خودت رو خیلی دست بالا نگیر.با 4 تا مهندس کامپیوتر تو پایتخت حرف زدم.اون بر نامه هایی که می فرمایید دو تا نسخه رم دارن.سعی کن بفهمی.که تو درایو ویندوز دو تا program file میده.یکی 64 بیت که برنامه های 64 اونجا میره و یکی خالی.حداقل یه بار امتحان کن بعد حرف بزن.narsis نسخه 5 رو اینستال کردی؟نکردی که اینجوری می گی.پشتیبانش می گه تو 64 کار نمی کنه.پس فروم ایراد نداره شما ایراد داری.کرک adobe 2010 رو امتحان کردی؟نکردی.اصلا نخوندی من چه برنامه ای رو او نجا نوشتم. وقتی با شرکت ایران بورس تماس گرفتم می گم برنامه تون کار نمی کنه می گه تو 64 کار نمی کنه ویندوزت رو عوض کن 32 بریز شما دیگه دایه بهربان تر از مادر نشو...در مورد رم هم من چیزی نگفتم که هی میگی کامل از رمم استفاده میکنم!!!!!!همه اینو می دونن تو کشف نکردی..تو الان این ویندوز و ریختی من 9 ماه دارمش...هنوز مونده بفهمی من چی می گم!!!!از این به بعدم چشمات رو باز کن کامنتها رو کامل بخون
    1- من ازین برنامه های مسخره ای که تو استفاده می کنی استفاده نمی کنم.البته منظورم فتوشاپ نیست. این یک.فتوشاپو هنوز نصب نکردم اما وقتی نصب کردم عکسشو می ذارم اینجا که ببینی.
    2- مشکل اینجاست که مال من برنامه های 64 بیتی رو میریزه تو program file 64 بیتی و 32 بیتی رو میریزه تو 32 بیتی.می خوای عکس بذارم ببینی؟ برنمه ای که فکر نمی کردم کار کنه ام کار کرد.guitar pro 6 . دو گیگ :برنامس با یه کرک عجیب و غریب که فتوشاپ هم چنین کرکی نداره!
    3- مهندس کامپیوتر منظورت فروشندس؟
    4- 9 ماهه داریش؟؟ الان دیگه باید به دنیا بیاریش! [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

با سلام . عزیزان چرا توهین امیز بحث میکنید ؟؟؟ جای تأسف است که ما ایرانیها محترمانه بلد نیستیم با هم بحث کنیم !!!
    و اما x64 vs x86
    اینجانب پیشنهاد میکنم دو تا ویندوز نصب داشته باشید یکی 32 بیتی و یکی 64 بیتی .
    خیلی کم است برنامه هایی که روی 64بیتی کار نکند . در حال حاضر بیشتر برنامه ها حتی نسخه ی بیهینه شده و مخصوص x64 دارند ولی باز هم 98 درصد برنامه های 32 بیتی روی x64 نصب میشوند و مشکلی ندارند !
    مثلً اینجانب چند تایی برنامه دارم که زمان اوج ویندوز 98 نوشته شده اند . در ویندوز هفت x64 نصب نمیشوند بماند در ویندوز xp sp2 که 32 بیتی باشد نیز نصب نمیشوند و خیلی بد قلق هستند ! بعضی برنامه های قدیمی تان که بیشتر تحت داس اجرا میشوند را میتوانید با برنامه ی DOSBox براحتی اجرا کنید !
    ولی کسی که بالای 3 گیگ رم دارد اصلً جالب نیست فقط روی ویندوز 32 بیتی کار کند چون هم ویندوز بخاطر منابع کمتر و پردازش 32 بیتی در CPU با سرعت پایینتری کار میکند و هم برنامه هایی که به منابع سیستمی زیاد نیازمند است خیلی کندتر کار میکنند .
    متأسفانه خیلی از کاربرهای PC بخاطر کم اطلاعی اشکال را از ویندوز x64 میدانند در حالیکه با کمی جستجو و راه و چاه یاد گرفتن بخوبی میتوانند 98 درصد برنامه های 32 بیتی شان و تک و توکی سخت افزارهای بد قلق را در ویندوز 64 بیتی نصب کنند .
    یکی از همین راه و چاه ها استفاده از مود Disable Signature در زمان بوت کردن ویندوز است .
    یکی از دیگر راه و چاه ها استفاده از DOSBox برای برنامه های خیلی قدیمی .
    یکی دیگر از راه و چاه ها استفاده از Windows XP Mode در ویندوز هفت x64 است .
    فوتوشاپ دارای کرک مخصوص x64 است . اگر شما نرفته اید استفاده کنید نباید به ویندوز x64 انگ بزنید !
    متأسفانه معدودی برنامه های ساخت داخل بدلیل کورکورانه نوشته شدن بوسیله ی برنامه نویسهای بی تجربه میبینید در x64 نصب نمیشوند . اینم مثل پل سازی و خیابان سازی هایمان ناشی از بی تجربه بودن و بی توجهی به جمیع جهات موقع انجام دادن کار است . این نقص ویندوز x64 نیست .
    اینجانب سالهای سال است با x64 کار میکنم و بسیار با ان راحتم . یکسال است ویندوز x86 روی لپتاپ نصب کرده و درایورهای متناسب انرا نیز دانلود کرده ام ولی خیلی نادر است که بروم سراغش . بیشتر حالت ویندوز پشتیبان دارد . سرعت پایینتر و کرش کردن های مداومش و نیز کارکرد عالی x64 باعث شده سراغ 32 بیتی نروم .
    بله در این راه ممکن است به مشکلاتی برخورد کنید ولی راه درست ان است که بروید و راه حلش را جستجو کنید انگاه از لذت یاد گرفتن چیزهای جدید نیز برخوردار میشوید .

4. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    مشکل از هارددیسک است اطلاعاتتان را در جای امنی در یک سیسنم دیگر بریزید و سپس 60 سکتور ابتدای هارد را صفر کنید و حالا ویندوز نصب کنید.
    توجه کنید:
    پس از صفر کردن آن سکتور ها تمام پارتیشنها را از دست میدهید و باید دوباره پارتیشن بندی کنید.
    خیر اشتباه است . علت امدن صفحه ی ابی مرگ BSOD در زمان نصب xp این است که هارد ساتا توسط xp عادی شناسایی نمیشود . مگر اینکه از IDE Mode بجای AHCI Mode در تنظیمات بایوس در صورت موجود بودن استفاده کنید تا هارد ساتا بدرستی شناسایی شود .
    کار دیگر که خود سایتهای سازندگان لپتاپ پیشنهاد کرده اند قرار دادن درایورهای ساتا داخل CD ویندوز xp است که باید بکمک نرم افزار مخصوصش اینکار را بکنید و CD مخصوص بسازید . داخل انجمنهای نرم افزاری و داخل انجمن لپتاپ در این تاپیک ها گفته شده است :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولی اینجانب بشما پیشنهادی ساده تر دارم و ان استفاده از قابلیت XP Mode در ویندوز هفت است .

ضمنً خوشحال میشوم این صحبتتان را بازتر کنید که چجوری اینکار را میخواهید بکنید و نیز چه ربطی به شناسایی نشدن هارد ساتا دارد :

سپس 60 سکتور ابتدای هارد را صفر کنید

6. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من حدود يك سال پيش يه dell studio 1557 خريدم كه خيلي خيلي كم از باتريش استفاده ميكردم....
    حالا بعد از يك سال باتريش بجاي 4 ساعت شارج نگه داشتن نيم ساعت شارج نگه ميداره!!!!!!!!
    باتري هم ژاپني و 9 سلولي هست و توي اين 1 سال فقط 7 يا 8 بار از باتري استفاده كردم........
    حالا چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ترو قران كمكم كنيد.......................................... ......
    مرسي

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

خیر اشتباه است . علت امدن صفحه ی ابی مرگ BSOD در زمان نصب xp این است که هارد ساتا توسط xp عادی شناسایی نمیشود . مگر اینکه از IDE Mode بجای AHCI Mode در تنظیمات بایوس در صورت موجود بودن استفاده کنید تا هارد ساتا بدرستی شناسایی شود .
    کار دیگر که خود سایتهای سازندگان لپتاپ پیشنهاد کرده اند قرار دادن درایورهای ساتا داخل CD ویندوز xp است که باید بکمک نرم افزار مخصوصش اینکار را بکنید و CD مخصوص بسازید . داخل انجمنهای نرم افزاری و داخل انجمن لپتاپ در این تاپیک ها گفته شده است :
    کد:
    کد:
    ولی اینجانب بشما پیشنهادی ساده تر دارم و ان استفاده از قابلیت XP Mode در ویندوز هفت است .

ضمنً خوشحال میشوم این صحبتتان را بازتر کنید که چجوری اینکار را میخواهید بکنید و نیز چه ربطی به شناسایی نشدن هارد ساتا دارد :
    سلام سال نو مبارک
    دوست و برادر عزیز من آقای نامداریان متاسفم از نوشته هایی مانند این از شما پست قبلی را که میخواندم خوشحال شدم که شخصی در حال آرام کردن بگو مگوی دیگران است .
    به عرضتان برسانم که شما نوشته اید صفحه آبی به دلیل عدم شناسایی هارددیسک است خدا عمرت بدهد ، نوشته آقای Mehrdad را دوباره مطالعه بفرماییدایشان نوشته اند: ویندوز نصب میشود پس اگر نصب میشود هارد را نیز شناسایی میکند.

امید وارم دوستان در وقت راهنمایی سوالات را درست مطالعه کنند و کاربر را به خطا راهنمایی نفرمایند و هم ادب و احترام را حفظ کنند . ما در اینجا قصدمان یادگیری مطالب و SHARE کردن دانش است . نه آموزش بد خلقی و کثیف سخن گفتن.مراعات بفرمایید.
    Last edited by Pami; 26-03-2011 at 17:46. دليل: کاهش سایز متن

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من حدود يك سال پيش يه dell studio 1557 خريدم كه خيلي خيلي كم از باتريش استفاده ميكردم....
    حالا بعد از يك سال باتريش بجاي 4 ساعت شارج نگه داشتن نيم ساعت شارج نگه ميداره!!!!!!!!
    باتري هم ژاپني و 9 سلولي هست و توي اين 1 سال فقط 7 يا 8 بار از باتري استفاده كردم........
    مرسي
    سلام سال نو مبارک
    متاسفانه وقتی
    1- بیشتر مواقع سیستم به برق متصل است
    2- و فقط باطری در حال استراحت
    3- و یا شارژ شدن است
    4- و گاها" آنهم فقط از 5 تا 10 % شارژ باطری استفاده میکنیم و دوباره آنرا به برق متصل میکنیم
    طول عمر باطری کاهش میابد به عرض برسانم که بهترین روش نگه داری باطری این است که حداقل دوهفته یک بار از باطری بهره ببرید و تا ثانیه آخر و پس ار تخلیه کامل آنرا دوباره شارژ بفرمایید

چند راه موثر جهت افزایش طول مدت عمر باطری و هم در زمان استفاده از باطری بجای برق : (استفاده از این راه حل ها اکثرا" در زمان بهره بری از باطری پیشنهاد میشود )
    1- کم کردن نور صفحه نمایش جهت مصرف کمتر
    2- قطع کردن برنامه های پشت پرده و یا رزیدنت در حافظه
    3- دیفرگ کردن هارددیسک برای دسترسی سریعتر چه خواندن چه نوشتن
    4- قطع کردن لوازم و دیوایس های اکسترنال
    5- افزایش رم تا حتی المکان تمام پردازش ها در رم صورت بگیرد و از Virtual Memory ( که برروی هارددیسک ساخته میشود) استفاده نشود.
    6- استفاده از هارددیسک بجای CD/DVD درایو هارددیسک انرزی کمتری نصبت به درایو دی وی دی و یا سی دی مصرف میکند اگر اجبار در استفاده دارید از برنامه های Image گیری CD/DVD روی هارد مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده نمایید.
    7- کانکتور های باطری را هر چند هفته یک بار چک کنید و با الکل تمیز نمایید.
    8- از باطری مراقبت نمایید و حداقل هر 2 هفته یک بار تا تخلیه کامل از آن استفاده کنید.
    9- استفاده از Hibernate نه Standby
    10 - کنترل دمای عملیات ها - پردازش ستگین باعث کار کردن و مصرف انرژی توسط فن خنک کننده میشود
    11- اجتناب از انجام چند عملیات هم زمان
    12 - اجتناب از عملیات گرافیکی یا کارهای سنگین
    13- خاموش کردن عملیان Auto save در آفیس

و.....

خواهید دید هم زمان استفاده باطری و هم طول عمر آن بالا میرود
    باید به عرض برسانم خیلی ها باطری را تعمیر میکنند . یعنی اینکه سلول های درون آن را که همانند باطری های AA معمولی قابل شارژ است را تعویض میکنند . ولی برای اینکه مقرون به صرفه باشد همگی آنها را تعویض نمیکنند !! پس بهتر است باطری نو تهیه کنید تا بفکر تعمیر باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام سال نو مبارک
    دوست و برادر عزیز من آقای نامداریان متاسفم از نوشته هایی مانند این از شما پست قبلی را که میخواندم خوشحال شدم که شخصی در حال آرام کردن بگو مگوی دیگران است .
    به عرضتان برسانم که شما نوشته اید صفحه آبی به دلیل عدم شناسایی هارددیسک است خدا عمرت بدهد ، نوشته آقای Mehrdad را دوباره مطالعه بفرماییدایشان نوشته اند: ویندوز نصب میشود پس اگر نصب میشود هارد را نیز شناسایی میکند.

امید وارم دوستان در وقت راهنمایی سوالات را درست مطالعه کنند و کاربر را به خطا راهنمایی نفرمایند و هم ادب و احترام را حفظ کنند . ما در اینجا قصدمان یادگیری مطالب و SHARE کردن دانش است . نه آموزش بد خلقی و کثیف سخن گفتن.مراعات بفرمایید.
    لطفاً مغالطه نکنید ! کسی که چیز بدی بشما نگفت ! کجای پست قبلی کثیف و بدخلق بود ؟!!!؟؟
    خیلی عجیب است !
    پرسیدیم قضیه ی صفر کردن 60 سکتور را توضیح دهید چون بار اول است کسی چنین مسأله ای را مطرح میکند ! این شد کثیف صحبت کردن ؟
    در ثانی شما که ادعا میکنید دنبال SHARE کردن مطالب هستید پاسخ سوال را بدهید بهتر است تا اینکه گیر بیخود به نوشتار دیگران بگیرید . با تشکر .
    Last edited by Namdarian; 26-03-2011 at 17:47. دليل: کاهش سایز متن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با تشکر از مدیر محترمی که پست ها را اصلاح کردند . چشم بعضی از دوستان اشکال کم بینایی دارد فلذا با فونت نمره ی 5 مینویسند !

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    مرسي
    طول عمر باتری شما به اتمام رسیده و بعد از مدتی همین نیم ساعت رو هم نگه نمیداره
    علتش رو هم خودتون گفتید ! 7-8 بار استفاده کردید و اصلا به فکر نگهداری درست و اصولی ازش نبودید
    باید یک باتری جدید بگیرید .

نمایندگی ام اس ای درایران کدام شرکت میباشد
    ماتریکس ، در ضمن اینطور سوالات رو در تالار بحث و تبادل نظر و تاپیک MSI بپرسید

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

در مورد بحثی که پیش اومده ، دوستان عزیز اینجا جای بحث اینگونه موارد نیست ، این تاپیک برای بیان مشکلات کاربران هست نه بحث کردن ، همچنین بحث کردن هم توهین و دعوا نداره .
    درست و منطقی و در جای درست بحث کنین مخالفتی نمیشه .

14. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز
    بنده همین امروز لپ تاپ روخریدم روش windows 7 home premium نصبه میخواستم بپرسم که این ویندوز رو عوضش کنم یا بذارم باشه سئوال بعدی اینکه من با ویندوز xp خیلی راحتم امکان نصبش هست وسئوال آخر اینکه روی ویندوز xp موقع نصب درایور صدا یه بلندگوی قرمز هم نصب میشد ولی الان روی این ویندوز نصب نیست میشه بگید چه جوری نصبش بکنم؟؟

مدل لپ تاپ هم :Sony Vaio vpc F13 WFX/B

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •