5532 تا پست برای یه بازی که سر جمع یه سی دی کاملم نمی شه ! ولی خودمونیم با حال ترین نسخه هاروست مون و سرکاری ترینش همین نسخه پلی استیشن با مال سوپر نینتندوش بود ...
5532 تا پست برای یه بازی که سر جمع یه سی دی کاملم نمی شه ! ولی خودمونیم با حال ترین نسخه هاروست مون و سرکاری ترینش همین نسخه پلی استیشن با مال سوپر نینتندوش بود ...
اگه 68 تا غذا درست كنم و يه سرى كارهاى ديگه رو انجام بدم ، دستى دستى 95،96 درصد بازى رو خواهم رفت.![]()
ببین چقدر سر کاریم دیگه.........5532 تا پست برای یه بازی که سر جمع یه سی دی کاملم نمی شه ! ولی خودمونیم با حال ترین نسخه هاروست مون و سرکاری ترینش همین نسخه پلی استیشن با مال سوپر نینتندوش بود ...
سلام بر برو بچ دو هفته ای نبودم خبر خاصی نشده ؟
الان یک دموی جالب دیدم البته شایدم شما دیده باشین
سال اول 15 زمستان (Gotz) رو دم خونش دیم که بهم گفت به کوهستان نرم که حسابی خطرناکه
ولی من رفتمو و بعد انگار بهمن اومد رو سرمو بیهوش شدم .
وقتی به هوش اومدم دیدم خونه gotz هستم که داره سرم داد میزنه که چرا هشداراشو جدی نگرفتم.
بعدم بهم گفت که خانوادشو تو کوهستان از دست داده
توی صفحه اول توی اولین پست ، اولین عکس توش یه پسر کچل که لباس زرد پوشیده هست که پشت سر مزرعه دار وایساده ، این پسره کجای بازی هست ؟
سلام سولات قبلی رو که جواب ندادید اگه میشه اینو جواب دید نگید برو اینجا برو اونجا
تو معدن به غیر از پول که خودش بر میداره سنگ و طلا و نقره واون ابیه رو میشه فروخت
کوتوله ها چرا قلبشون کم شده از وقتی برا کار اومدن کمکم چیکار کنم قلبشون زیاد شه
یه سیو گاو مرغ گوسفند طلایی اگه بزارید ممنون میشم
باتشکر
ببخشيد يه سؤال دارم:
تو بازى يه دمو هست كه Kai اول پاييز مياد و ميگه كه بايد روستا رو ترك كنه بعد اگه اشتباه نكنم ميگه كه مى خواد popuria رو هم با خودش ببره ، بعد rick مياد و ميگه كه popuria رو نديدى؟
تو اين جريان بايد گزينه ى اول رو انتخاب كنم؟![]()
سلام.سلام سولات قبلی رو که جواب ندادید اگه میشه اینو جواب دید نگید برو اینجا برو اونجا
تو معدن به غیر از پول که خودش بر میداره سنگ و طلا و نقره واون ابیه رو میشه فروخت
کوتوله ها چرا قلبشون کم شده از وقتی برا کار اومدن کمکم چیکار کنم قلبشون زیاد شه
یه سیو گاو مرغ گوسفند طلایی اگه بزارید ممنون میشم
باتشکر
1) بله مي شه سنگ ها قيمتي رو فروخت شما خودت هم مي تونستي امتحان كني .يه روز هيچي به غير از سنگ نفروش مي توني قيمت سنگ ها رو در بياري.
2) كوتوله ها وقتي كار كنن قلبشون كم مي شه.شما براي اينكه قلبشون رو زياد كني و يا نزاري كم شه بايد به هر كدوم از اونا چيزي رو كه دوست دارن هديه بدي.كه من حفظ نيستم شما يا مي توني توي همين تاپيك دنبال غذاهاي مورد علاقشون بگردي و يا توي خود بازي مزرعه داران برو به كتابخانه بعد اونجا كتاب كوتوله ها رو بخون كه همه چيز رو دربارشون گفته.كتاب كوتوله ها توي كتابخونه فكر كنم طبقه پايين آخرين كتاب باشه.
3) بابا شما گمون كنم هيچدوم از مطالب رو نمي خوني ها !همين بالاي صفحه من در مورد سيو يه توضيحاتي داده بودم اگر مي خوندي متوجه مي شدي صفحه ي قبل آدرسي گذاشتم كه توش 5 تا سيو هست كه مي توني به انتخاب خودت دانلود كني.حجم هر كدوم از سيو ها هم 131 كيلو بايته.
5532 تا پست برای یه بازی که سر جمع یه سی دی کاملم نمی شه ! ولی خودمونیم با حال ترین نسخه هاروست مون و سرکاری ترینش همین نسخه پلی استیشن با مال سوپر نینتندوش بود ...دوستان لطف كنيد يه چيزي بگيد بازي پيشرفت كنه اين چيه آخه!ببین چقدر سر کاریم دیگه.........
من چه جوری اکه بخوام عکس بزارم اینجا معلوم بشه؟:43:![]()
سلام
اگر به ریک بگید که پوپوری کجاست ، ریک بهترین دوست شما میشه و پوپوری هم از دهکده نمیره
ولی اگر بهش نگید ، کایی بهترین دوست شما میشه و پوپوری با هم میرن و زندگیه خوبی رو با هم شروع میکنند
تابستونا که کایی میاد ، پوپوری رو هم با خودش میاره
من گذاشتم پوپوری بره ، حالا باز شما خودتون میدونید ، چون فکر نکنم تاثیری رو بازی داشته باشه!
الان دیدم این سوالو برای همین پستش رو جدا میزنم ، شاید سوال بقیه ی دوستان هم باشه !من چه جوری اکه بخوام عکس بزارم اینجا معلوم بشه؟
شما برای این که بتونید یه عکس رو تو تاپیک بذارید باید ازش یه آدرس اینترنتی داشته باشید ...
برای این کار میتونید به این سایت برید و عکس خودتون رو آپلود کنید اونجا
بعد از این که آپلود شد یه آدرس اینترنتی که باکس دوم نوشته شده رو کپی میکنید ، دکمه ی وارد نمودن عکس رو که این بالای صفحه هست رو میزنید و اون آدرس رو داخلش کپی میکنید و ok رو میزنید و عکس در صفحه نمایش داده میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)