والا حامد خان من اریجینال سنتل رو خریدم 185 چون خرید قبلش بود اما آخرین قیمتی که دارم 250 هستش. مارلی شایگا رو هم دیشب اتفاقا باز پرسیدم 100 میل 228 بود. اگه خواستید واستون می گیرم.
والا حامد خان من اریجینال سنتل رو خریدم 185 چون خرید قبلش بود اما آخرین قیمتی که دارم 250 هستش. مارلی شایگا رو هم دیشب اتفاقا باز پرسیدم 100 میل 228 بود. اگه خواستید واستون می گیرم.
بهترین گزینه کپیه کوکومادمازل ریو هست که خیلی خوب کار شده.100 میل بازار تهران 20 -23 فروش میره و مغازه حدود 30 تومن. یه مدل هم ژاک ساف داره که بوش خیلی شبیه اسمش فکر کنم سینوریتا یا همچین چیزی باشه.
ببخشید نظتون درباره این عطر چیه ؟(عکس بهتری ازش پیدا نکردم)
قیمتش 30 تومنه - خنک و ملایم - با رایحه چوب های جنگلی
این یکی چطور؟
اینم 70 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم بهترن؟ یک چیزه دم دستی می خوام که هم بوش خنک و ملایم باشه هم شیرین نباشه.مثل blvمنتها با قیمت و حجم منطقی!!
]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بولگاری که میگم بوش شیرین و خنکه و با رایحه چوب های چنگلی . عاشق بوشم . اما من چون عادت دارم با عطر دوش بگیرم . حجم و قیمتش برا من به صرفه نیست. خواهشا اگه عطره خوبی تو مایه های همین بولگاری که گفتم سراغ دارید معرفی کنید. این DICKNY که بالا عکسشو گذاشتم تمام مشخصات این بولگاری رو داره اما می ترسم بخمش بعد بوی زرد الو بده!!!![]()
Last edited by parinaz571; 31-03-2012 at 15:51.
سلام
تست نکرده میخواید بخرید؟ ریسکش زیاده .من cool water مردانه اش رو من بعد از چند بار تست کردن نمره قبولی بهش دادم . مردانه را بهت پیشنهاد میدم. 125 میل 68 تومن پاساژ قائم. اونایی که اشاره کردید را تست نکرده ام .
guerlain jicky رو تست کردید؟ کار 1889 است.
کسی لطف میکنه جواب بده؟
پرفیومش یکم شیرین تره .پخش بوش کمتر(به نظر من)-موندگاری بیشتر
بوشون خیلی خوبه ولی شاید بعد خرید به خاطر پخش بو یکم اذیت بشید.ولی الان انگار همه ادکلن هایه مارک
دچاره همین اوضاع شدن.به نظرم هیچکدوم اصل نیستن.
تو اون رنج قیمتی دنبال کارهایه بهتری باشید.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
کول واتر تا چند وقت پیش 35 بود.الان نهایت باید شده باشه 50-60 .کاره خیلی خوبیه.من خیلی دوستش
دارم.حتی از مردونش بیشتر.
پریناز خانم من تمامه محصولات ریو رو تست زدم.یکی از مزخرف ترین کارهاش DICKNY هستش کاملا بوی طالبی میده. عطر خنک و خوشبو خنک و شیرین میخوای ؟
پیشنهاد من به شما اوشنا بلو از جورجیو مونتی و بونگو زنونه هستش.جفتشون بویی تو مایه های لایت بلو دارن و قیمتشون خیلی پایینه و باکیفیت هم هستن. 20 هیچ اون DICKNY رو میبره!
برو بازار پاساژ موثقی تو پانزده خرداد بخر اونجا مرکزشه.قیمتهاشم خیلی خوبه.
نه تست نکردم قصد دارم اینترنتی خرید کنم. چون نه به مغازه ها اطمینان دارم نه تو مغازه ها فروشنده ها به ادم مهلت تست میدن ترجیح میدم در مورد یک عطر تحقیق کنم وو بعد فقط بخرم و بیام بیرون!!!
این guerlain jicky رو که شما گفتین چند نمونشو دیدم تو اینترنت اکثرا بوی گرم و شیرین داشتن که من تا دلتون بخواد عطر گرو و شیرین دارم برا همین دنبال یک عطر خنک میگردم که از افتاب و گرما فرار کنم.
خوب بنده در پی تحقیقات گسترده ای! که کردم دو عطر زیر رو یافتم که هر دو دقیقا در اینترنت با بوی خنک و رایحه چوب و جنگل معرفی شدن اما 60 تومن تفاوت قیمت دارن و فکر می کنم DICKNY یه جورایی تقلبیه DKNY باشه!
که به احتمال زیاد این DKNY رو خریداری کنم.
یک سوال : کول واتره زنانه که بوی شیرین نداره؟ میشه کمی بوشو توضیح بدین؟
کول واتره مردونه چطور؟ اگه مردونشو استفاده کنم بد نیست؟یعنی بوش تند تر نیست؟
کسی تا حالا از این DKNY استفاده کرده؟
این فروشگاه عطر افشان معتبره؟عطره اصل میده؟(مدیر جون پاک نکنین یه لحظه)
میشه لاتین این عطرایی که گفتین رو بنویسین؟
من عطر خنک میخوام با رایحه جنگلی و چوب های معطر . شیرین نباشه . من از بوهای مرکبات و زرد الو طالبی و گل رز و اینا فراریم....
دوستان نظرتون درباره این چیه؟اینم نوشته خنک و جنگلی
در مورد این دوتا محصول هم اگه نظر بدین ممنون میشم
میشه بوهاشونو توصیف کنین؟
Last edited by parinaz571; 31-03-2012 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)