آره والا!منم تعجب کردم!یه نفر هم اومده بود برای تعجیل.از اونم 4500 گرفت!منم 1000 میدونستم!
آره والا!منم تعجب کردم!یه نفر هم اومده بود برای تعجیل.از اونم 4500 گرفت!منم 1000 میدونستم!
باز خود دانی ولی بنظر من هیچ مشکلی پیش نمییاد
رشته ی من رو اشتباه زده بودن رفتم خدمت کردم و برگشتم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد اگه خیلی حساس نباشی هیچ چیزی نمیشه
دوستان یک سوال.
اگر کسی در حال گذروندن خدمتش به صورت امریه باشه و یکی از شرایط معافی شامل حالش بشه (مثلاً کفالت)، بعد چجوری میشه؟ باید بره اونجایی که آموزشیش رو گذرونده؟ (دژبانی که اجازه ورود لباس شخصیها رو فکر نکنم بده! میده؟) یا نه خود نظام وظیفه کارها رو انجام میده و طرف بعد از معافی برای گرفتن کارتش نباید کار خاصی بکنه؟
سلام به همه دوستان
می خواستم آیا میشه در حین خدمت یه رشته فراگیر پیام نور را رفت . یعنی سربازی رو انجام بدی و فراگیر پیام نور هم بخونی ؟ من دیپلم دارم . اصلا تو خدمت شرایط درس خوندن هست و بات موافقت میشه برای امتحانا مرخصی بگیری؟
سلام
اول اینکه دژبان اجازه میده بری تو ولی به شرط اینکه یک سرباز دژبان باهات باشه و اون نمیزاره دست از پا خطا کنی
شما باید بری نظام وظیفه و برای گرفتن کارت پایان خدمت(اجباری)نیاز نیست کاری بکنی،چون الان اکثرا کارت میاد به آدرس پستی که خودت بهشون میدی
سلام
بله میشه فراگیر ثبت نام کرد. در مورد شرایط خوندن بستگی به جایی داره که میفتی(شهر خودتون باشه،سخت گیری نباشه).برای مرخصی هم به نظر من باید محل خدمت و دانشگاهت تو شهر خودت باشه.در غیر اینصورت خیلی سخته.
باید ابر و باد و مه و خورشید ....![]()
من رفتم نظام وظیفه تمدید کردم یک قرون هم پول ندادم
sلام
من برج 10 اعزامم. بعد بچه ها میگن سربازی 24 ماه شده! میخواستم بدونم راسته یا نه؟ من که الان لیسانسم چند ماه باید خدمت کنم؟
اینها همه حرفه
لیسانس 17 ماه و فوق دیپلم و زیرش 18 ماه
یعد برا شما مشکلی پیش نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا امد؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)