حالا شما یک مگ نامحدود دارین!!!!!! خداییش به ظلمه ماخی 80 بدی، حتی یه روزم اشکال داشته باشه
حالا شما یک مگ نامحدود دارین!!!!!! خداییش به ظلمه ماخی 80 بدی، حتی یه روزم اشکال داشته باشه
اینم یه تست 128 حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سایت کسپرسکای
![]()
128 کجا؟ مخابرات ک نبود این
isp توی عکس نوشته حسابگر
تو اولین نفری هستی که میگی سرعتت خوبه
من که الان با سرعت 40 کیلوبایت دانلود میکنم 2 مگ نامحدودم دارم
شاید بخاتر اینکه گیلان غرب هستی و فکر کردند گیلان همون شماله کشوره و مازندرانه ... گفتند این شهر جزع کرمانشاه نیست سرعت این شهر کم نکنیم برامون دردسر میشه![]()
![]()
Last edited by aligool21; 31-12-2012 at 01:53.
خوب اخه سرعتم که بد نیست مثل همیشه هست نمیدونم واسه شما چرا اینجوره !!!؟
از هر لینکی بدین واستون تست میزارم ببنید
ببخشید 2تا پست دادم چون باید پستام تائید شن امکان ویرایش ندارم
الان دارم با سرعت 40 تا دانلود میکنم-یک مگ حجمی دارم-اگه یه کشور خارجی میبود تا الان هرچی مسئول میبود از شرم استعفا میداد-اینها یه حرمت مردم هم یه اطلاعیه هم نمیدن خسارتشان هم پیشکش
کاش یه روز میبود.یک هفته اس که باید فیلمهایی که به مردم قولش رو دادم و پولش رو به حساب ریختن براشون با این کیفیت 5 روزه دانلود و پست میکردم .. الان پولشون رو برگشت زدم و گفتم نت خرابه.آبرومون رو بردن احمق ها.خودم دو تا خط یک مگ دارم و دوستم یه دو مگ محدود که تو این یک هفته 5 گیگ هم دانلود نکردیم
این 12 تا فیلم و سریال تقریبا 120 گیگ هستن.حالا حساب کن تو چقدر باید دانلود بشن با این سرعتی که الان داریم .تو چقدر کپی یا رایت بشن . حجمی که از لیچرت رفته و فضای اشغال شده هم به درک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)