الان آخرین پچ رسمی که برای این بازی اومده کدومه ؟ و با چه کرکی کار میکنه ؟
الان آخرین پچ رسمی که برای این بازی اومده کدومه ؟ و با چه کرکی کار میکنه ؟
سلام خسته نباشید
من از پچ 1.5 استفاده می کنم ولی جام ملتهای آسیا رو پیدا نمی کنم!
قبلا بود ولی الان نیست.
میشه راهنمایی کنید؟
ممنون.
پچ 1.5 جدیدترینه. نقل و انتقالات نیم فصل انجام شده.
کریمی هم تو شالکه است.
سلام و صد سلام
این اسکوربورد شبکه 3 سیما هست
امشب کار روش رو تموم کردم
ببینید چطور شده و دانلود کنید حالشو ببرید
برای دانلود با لینک مستقیم برید اینجا=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
به سایت ما سر بزنید
pesfan.ir
دوستان من پچ آخر رو که می ریزم ، تو قسمت ML که می خوام سیو کنم یا برم واسه بازی اول ، می پره بیرون .
منظورم ادیت استادیوم های خود بازی نیست ( لایسنس شده)
منظورم اینه که الان ما ورزشگاه امارات یا آلیانز رو نداریم
من پچ مربوط به اون استادیوم رو میریزم و مثلا امارت Replace میشه به جای کونامی استادیوم
حالا میخوام برم تو Edit و بهد میخوام استادیوم آرسنال رو بزارم روی کونامی اما گزینه Home Ground بسته هستش
سلام
پچ 1.5 رو نصب کردم لباس تمام تیمهای لیگ انگلیس رو آبی و زرد نشون میده؟راهنمایی بفرمایید.
سلام،
خب همين ديگه:
منم همينو گفتم:من پچ مربوط به اون استادیوم رو میریزم و مثلا امارت Replace میشه به جای کونامی استادیوم
اين طوري مي شه كه Home Ground واسه اين تيما هم بسته مي شه...حالا احتمالا شما پچي كه ريختين اومده استاديوم هاي اين تيم ها رو هم (امارات و آليانس آرنا) اضافه كرده و اجازه نمي ده اديتش كنين...
يه چيز ديگه؛
اگه مشكل شما اينه كه بعد از ريختن پچ، به طور خودكار مثلا امارات نشد استاديوم آرسنال، اون وقته كه شما بايد احتمالا اين كارو بكنين؛
(من خودم از پچ PESEdit 0.5 استفاده مي كنم؛ واسه من كه اين طوريه):
بايد از اون جايي كه بازي نصب شده، روي PESEDIT دابل كليك كنم و استاديوم مورد نظر و انتخاب كنم...
تو فايل read me هم اينو نوشته كه
1. حتما بايد رو سيستمت Microsoft Net.Framework 4.0 داشته باشي؛
2. و حتما بايد اين استاديوم ها رو دانلود كرده باشي؛ (اين استاديوم ها چون حجمشون بالاس تو پچ ها نيستن و بايد جداگانه دانلود بشن...)
از اينجا فايل read me رو مي تونين بخونين: (112 كيلوبايت)
و از اينجا پكيج استاديوم ها رو مي تونين از وبلاگ رسمي گروه PESEdit دانلود كنين:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا من kitServer جدید رو نصب کردم ولی LOD mixer کار نمیکنه. یعنی تو بازی هیچ تاثیری نداره.
حالا چه کنم؟؟؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلام آقا من kitServer جدید رو نصب کردم ولی LOD mixer کار نمیکنه. یعنی تو بازی هیچ تاثیری نداره.
حالا چه کنم؟؟؟![]()
اقا چطور میشه گالری یه سری عکس زمینه و موزیک و غیره داره بدون اینکه مجبور باشیم بازی کنیم بشه خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)