منظورم لیست گوشی های سامسونگ نبود ... سایر برند هارو میگم
خب مسلما وقتی یه گوشی مثه Arc یا Incredible S به ICS آپدیت بشه ، سامسونگ برای عقب نموندن از قافله گلکسی رو هم آپدیت میکنه![]()
منظورم لیست گوشی های سامسونگ نبود ... سایر برند هارو میگم
خب مسلما وقتی یه گوشی مثه Arc یا Incredible S به ICS آپدیت بشه ، سامسونگ برای عقب نموندن از قافله گلکسی رو هم آپدیت میکنه![]()
آخه مشکل اینجاست که این گوشی ها یه سال بعد گلکسی اومدن بیرون و تازه تر هستن...خب مسلما وقتی یه گوشی مثه Arc یا Incredible S به ICS آپدیت بشه ، سامسونگ برای عقب نموندن از قافله گلکسی رو هم آپدیت میکنه
به هر حال ما امیدمون رو از دست نمیدیم..![]()
انتشار اندروید 4 برای سامسونگ:
And yet, sadly, that’s not the case. There’s no official word on Samsung’s plans, though its a fair assumption that they will happen at some point in early 2012.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نگفته که منتشر میکنه یا نه ... گفته هنوز چیزی مشخص نیست ! و هیچ منبع رسمی از سامسونگ بر آپدیت شدن گوشی ها ارائه نشده !
فقط سونی اریکسون تمام سری 2011 Xperia رو آپدیت میکنه !
سلام دوستان
دیروز بالاخره گوشی i9003 رو خریدم......واقعا لذت بردم ازش.....
ولی از اونجایی که اولین تجربه ی اندروییدیمه اعصابم رو ریخته به هم......... تو این تاپیک 552 صفحه پست داریم.من که نمیتوم این همه پست رو بخونم....مشکلم اینه که هیچی سر در نمیارم از آندروید
تا دلت بخواد تو این انجمن و انجمنهای مشابه مطلب زدن همه ولی واقعا پراکنده و متفاوت، جون بچه هاتون یکی بیاد ما رو کمک کنه یه چیزی یاد بگیریم. فقط لین ندین که برو این تاپیک و بخون.
حالا مشکلات من چی هست؟؟
من اصلا نمیدونم ورژن آندرویدم چی هست؟؟؟
نمدونم جه طوری گوشیم رو آپ کنم؟؟؟؟
من فقط می خوام از رام های رسمی استفاده کنم نه از کاستوم ها، ولی نمدونم کدوم رام ها رسمین کدوم نه؟؟
چه چیزایی واسه آپدیت نیاز هست؟؟
اصلا آپدیت یعنی همون تعویض رام؟؟؟؟؟؟
مهمترین مشکلمم اینه که کلمات فارسی جدا از هم نوشته میشن(همین باعث شده که من بخوام دست به تغییر در نرم افزار گوشی بزنم)
یه اطلاعات کلی هم از چیزایی که پیدا کردم تو گوشی بهتون میدم:
firmware version:2.2.1
baseband version: i9003XXB1
kernal version: 2.6.32.9 root@se-s608#1
build number: froyo.XWKB6
من خودم از این اطلاعات اینجوری برداشت کردم که آندرویدم 2.2 هستش....درسته؟؟؟؟؟؟
بچه ها رو کمکتون حساب کردما، ممنون و متشکر.....![]()
تو یه سایتی دیدم که گفته بود این تصاویر مربوط به اندروید آیسکریم هست !
به نظرم خیلی خوش ساختو زیباست !
کی قراره بیاد ؟
بستگی به سامی داره که آپدیت بده یا نه
ولی این ورژن اوایل 2012 سورسش دست دولاپرا میرسه
سلام دوستان
ظاهرا سامسونگ در همون مراسم معرفی گالاکسی نکسوس و اندروید4 (آیس کریم) دیوایسهایی که آپدیت آیس کریم رو دریافت خواهند کرد رو به نمایش گذاشته:
البته هنوز زمانی برای عرضه ی این آپدیتها اعلام نشده.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمینی واسه همون مراسم هست؟
یه ریویو از این گوشی می دین ببینیم چند مرده حلاجه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)